Kasim annesiyimm

Bende kızlar yaaa bi görsem bana 1000 kusür de vajinal 3000 ı geçince karından dediler dogrup degilmiymis

Kızlar hayırlı olsun inş bende kasımda bekliyorum inş 2. Çocuğumu daha ultrason da görmedik 4 hafta dayım .Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin

merhaba kızlar bende burdayım kan değerine bakmadan doktorum direk vajinal ultrasonla baktı ve 1 martta keseyi gördük. 14 ünde kontrolüm var kalp atışlarını duyarız dedi doktorum.

Kizlar
merhaba kızlar bende burdayım kan değerine bakmadan doktorum direk vajinal ultrasonla baktı ve 1 martta keseyi gördük. 14 ünde kontrolüm var kalp atışlarını duyarız dedi doktorum.
masallah aramiza hosgeldin :)
nekadar gecmistii adetini vajinal ultrasonda gördügünde?

Kizlar

masallah aramiza hosgeldin :)
nekadar gecmistii adetini vajinal ultrasonda gördügünde?
4 gün gecikmişti canım. direk böyle bakalım dedi. doktorum prof. olduğundan çok güveniyorum baktık ve gördük :)

4 gün gecikmişti canım. direk böyle bakalım dedi. doktorum prof. olduğundan çok güveniyorum baktık ve gördük :)
masallah canim saglikla kucagina al insallah :) benimde ilk randevum persembe günü insallah görnür.

Benim gebeligim 5+5. Bugun saglik ocaginda kan testi yaptirdim beta hcg 2.760 cikti bu kadar zaman gecmesine ragmen dusuk geldi kese de gorulmustu ama sizin degerleriniz nasil.

Son düzenleme:
Aramiza hosgeldiniz hepiniz hayirli olsun saglicakla kucagimiza aliriz insllah bebişlerimizi

Benim gebeligim 5+5. Bugun saglik ocaginda kan testi yaptirdim beta hcg 2.760 cikti bu kadar zaman gecmesine ragmen dusuk geldi kese de gorulmustu ama sizin degerleriniz nasil.
herkesinki farkli oluyor canm gec döllenme olmus olabilir..keseyide görmüşsün zaten icini ferah tut bence

benim degerim de yüksek olmasına ragmen kese yok 5 haftalık 4130 persembeyi bekliyorum bende

Kızlar bilgisi olan varsa bana yazsın içime kurt düştü. Arkadaşım benden önce gebe kalmis olmalı onun adeti 15 ocak benim ki 28 ocak ama onun değeri benimkinden düşük benim 6 gün önce yaptirdgm 2243 o daha bugün gitti ve 1326 degeri. Acaba neden öyle ya benim ki acaba sorunlu mu doktorlarda pek ilgili değil 10 14 gün sonra gel dedi çatlıyorum. Acaba kişiden kişiye fark mi ediyor ki değerler kızlar beni aydinlatinnnnnnnn

Bence ediyor canım döngü benzer olsa da aynı gün hamile kalınmi yor yada aynı gün yurtlamiyoruz ya benim adetim bi gün geçince değerim 102 çıktı ama geç yumurtladim bence ben kimisinin adete 3 kala 110 çıkıyor gibi düşün benimde doktorum senin ki gibi yaptı bende bu aksam başka doktora gidicem 2 hafta sonraya çağırdı benimde kafama takildi

Kızlar benim bat 6 Mart di 3 Mart da kan testi yaptırdım 40.99 çıktı 5 martta 133 çıktı 7 Mart yani bugün yaptığım kan testi ise 315.12 çıktı yarın doktora randevum var kese falan görebilir miyim bu değerler ile ? Bir de artışlar nasıl iyi mi tam anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Canım vajinal ultrasonda 1000 üstünde karından 3000 civarı iken görünüyor.yani göremezsen panik olma.

Canım seninkinde sıkıntı yok bence çünkü benimde sat 28 ocaktı ve 28 şubatta sabah erken yaptırdım 1003 çıktı. Doktor değerler olması gerektiği gibi dedi. Yani bu hesaba göre sende benden 1 gün sonra yaptırmışsın. Bana göre normal. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Bu arada arkadaşın geç döllenmiş olabilir. İnşallah ondada sorun yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…