Kasim annesiyimm

merhaba kızlar bende burdayım kan değerine bakmadan doktorum direk vajinal ultrasonla baktı ve 1 martta keseyi gördük. 14 ünde kontrolüm var kalp atışlarını duyarız dedi doktorum.
Neredeyse aynıyız seninle benimde 2 martta kese göründü 13 ünde de kalp atışını duyacağız inşallah.

Canım vajinal ultrasonda 1000 üstünde karından 3000 civarı iken görünüyor.yani göremezsen panik olma.
Çok teşekkür ederim ama
korkuyorum canım ya bir an önce keseyi kalp atışını duymak istiyorum boş gebelik dış gebelik falan olacak diye ödüm kopuyor

sağol canım :) için biraz rahatladı senin değerin artsın diye galiba doktor 2 hafta demiş ama insan bekleyemiyor çatlıyor bende gidicem inşallah 5 6 gün sonra kese gözüksün diye dua ediyorum rabbim inşallah hepimizinkini sorunsuz bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder. Sende sıkıntı yapma seninde değerinin artmasini bekliyor demek ki doktor

amin canım çok tesekkur ederim resmen kafama takıldı insan istemeden takıyor bide ağrım çok oluyor kasıkta ondan korktum birazda içine su serptin resmen coook teşekkürler inşallah arkadaşımınkinde de sorun yoktur rabbim hepimizin kucağına almasını nasip etsin inşallah :)

Ağrı bende de var. O da doktorun dediğine göre rahim genişlemeye başlıyormuş organlar yer değiştirmeye hazırlık yapıyormuş. Ne kası dediğini unuttum ama bi takım kaslar geriliyormuş. Heyecandan kelimesi kelimesine hatırlamıyorum :))) dayanılmaz bit ağrı olmadığı ve kanama olmadığı sürece normal dedi ağrılar için.

bende doktora bi gitsem erkende gitmek istemiyorum bebisi görmek istiyorum :) benim bazen acılı oluyor ama dayanilmayacak kadar değil tabi ki :) sağol canım bilgi verdiğim için hayırlısiyla bir görsem bebesi

bende doktora bi gitsem erkende gitmek istemiyorum bebisi görmek istiyorum :) benim bazen acılı oluyor ama dayanilmayacak kadar değil tabi ki :) sağol canım bilgi verdiğim için hayırlısiyla bir görsem bebesi
canim sen kac haftaliktin? Senin degerin bayagi yüksekti aslinda görünür gitsen neden gitmedin?

Kizlar affedersiniz ama sizdede hamileliginiz basladiktan sonra büyük abdest daha sik oluyomu? Bende bu aralar öyle ishal degilim ama önceden kabizdim sürekli üc günde bir giderdim simdi günde 3 kere gidiyorum normalmi?

aynennn benimde Sabah :) ilk randevum suan 5+2 deyim ya sen? insallah görürüz rabbim nasip etsin
Aynen kizlar yarn benmde randevum var ilk randevum goruruz insallah bebisimizi haberlerinizi bekliyorm

Bende 5+2 bakalım inş yarın görürüz amin inşş .benim randevum öğleden sonra gecen pazartesi gittiğimde görmemiştim

Kizlar affedersiniz ama sizdede hamileliginiz basladiktan sonra büyük abdest daha sik oluyomu? Bende bu aralar öyle ishal degilim ama önceden kabizdim sürekli üc günde bir giderdim simdi günde 3 kere gidiyorum normalmi?
Canım normal bende sürekli kabızdım .Ama hamile kaldıgımdan beri düzenli gidiyorum iyi de oldu

Kizlar haftaya cagirdi doktorum gittigimde 5+5 olmus olcaz insllah karindan ultrasonla gozukur demi

kızlar merhaba, hepinizi tebrik ediyorum, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi benim bat 5 marttı, dayanamadım o gün test yaptım pozitif çıktı, inanamadım ertesi gün 2 tane daha yaptım yine pozitifi gördüm salı günü kan verdim ve sonuç 269 çıktı, sizce düşük bi değer mi? yarın da kan verip doktora görünücem ama içim içimi yiyor.. sizler de değerlerinizi yazar mısınız..

Canım bende 01.03 de test yaptırdım 711,88 çıktı 2 gün sonra doktor yine istedi onda da 2234 çıktı inşallah cuma c.tesi gidicem. Seninde hayırlı olsun inşallah sende bebisini sağlıkla kucağına alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…