Neredeyse aynıyız seninle benimde 2 martta kese göründü 13 ünde de kalp atışını duyacağız inşallah.merhaba kızlar bende burdayım kan değerine bakmadan doktorum direk vajinal ultrasonla baktı ve 1 martta keseyi gördük. 14 ünde kontrolüm var kalp atışlarını duyarız dedi doktorum.
Çok teşekkür ederim amaCanım vajinal ultrasonda 1000 üstünde karından 3000 civarı iken görünüyor.yani göremezsen panik olma.
Bence ediyor canım döngü benzer olsa da aynı gün hamile kalınmi yor yada aynı gün yurtlamiyoruz ya benim adetim bi gün geçince değerim 102 çıktı ama geç yumurtladim bence ben kimisinin adete 3 kala 110 çıkıyor gibi düşün benimde doktorum senin ki gibi yaptı bende bu aksam başka doktora gidicem 2 hafta sonraya çağırdı benimde kafama takildi
Canım seninkinde sıkıntı yok bence çünkü benimde sat 28 ocaktı ve 28 şubatta sabah erken yaptırdım 1003 çıktı. Doktor değerler olması gerektiği gibi dedi. Yani bu hesaba göre sende benden 1 gün sonra yaptırmışsın. Bana göre normal. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Bu arada arkadaşın geç döllenmiş olabilir. İnşallah ondada sorun yoktur.
Ağrı bende de var. O da doktorun dediğine göre rahim genişlemeye başlıyormuş organlar yer değiştirmeye hazırlık yapıyormuş. Ne kası dediğini unuttum ama bi takım kaslar geriliyormuş. Heyecandan kelimesi kelimesine hatırlamıyorum :))) dayanılmaz bit ağrı olmadığı ve kanama olmadığı sürece normal dedi ağrılar için.amin canım çok tesekkur ederim resmen kafama takıldı insan istemeden takıyor bide ağrım çok oluyor kasıkta ondan korktum birazda içine su serptin resmen coook teşekkürler inşallah arkadaşımınkinde de sorun yoktur rabbim hepimizin kucağına almasını nasip etsin inşallah :)
Ağrı bende de var. O da doktorun dediğine göre rahim genişlemeye başlıyormuş organlar yer değiştirmeye hazırlık yapıyormuş. Ne kası dediğini unuttum ama bi takım kaslar geriliyormuş. Heyecandan kelimesi kelimesine hatırlamıyorum :))) dayanılmaz bit ağrı olmadığı ve kanama olmadığı sürece normal dedi ağrılar için.
canim sen kac haftaliktin? Senin degerin bayagi yüksekti aslinda görünür gitsen neden gitmedin?bende doktora bi gitsem erkende gitmek istemiyorum bebisi görmek istiyorum :) benim bazen acılı oluyor ama dayanilmayacak kadar değil tabi ki :) sağol canım bilgi verdiğim için hayırlısiyla bir görsem bebesi
aynennn benimde Sabah :) ilk randevum suan 5+2 deyim ya sen? insallah görürüz rabbim nasip etsinmerhaba kızlar benim yarın dr randevum var inş bu sefer keseyi görebilirim
Aynen kizlar yarn benmde randevum var ilk randevum goruruz insallah bebisimizi haberlerinizi bekliyormaynennn benimde Sabah :) ilk randevum suan 5+2 deyim ya sen? insallah görürüz rabbim nasip etsin
Canım normal bende sürekli kabızdım .Ama hamile kaldıgımdan beri düzenli gidiyorum iyi de olduKizlar affedersiniz ama sizdede hamileliginiz basladiktan sonra büyük abdest daha sik oluyomu? Bende bu aralar öyle ishal degilim ama önceden kabizdim sürekli üc günde bir giderdim simdi günde 3 kere gidiyorum normalmi?
Abladm canm ayniymisiz insallah görürürz ama bazilari görmemis hayirlisi insallahBende 5+2 bakalım inş yarın görürüz amin inşş .benim randevum öğleden sonra gecen pazartesi gittiğimde görmemiştim
Evet biz de gormedik keseyi daha. Ne zaman gozukur ki acaba.. Kizimda 4 haftalik gorulmustu hemen..benn varimm ama biz daha yeniyiz canim gozun aydin keseyi bile gormedik daha
canim sen kac haftaliktin? Senin degerin bayagi yüksekti aslinda görünür gitsen neden gitmedin?[/QUO
2.testimde sonuç 2234 çıktı canım doktor 10 15 gün sonra gel dedi ondan gitmiyorum ama ben dayanamıyorum inşallah cuma veya c.tesi gidicem inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?