Kasim annesiyimm

Canım bende 01.03 de test yaptırdım 711,88 çıktı 2 gün sonra doktor yine istedi onda da 2234 çıktı inşallah cuma c.tesi gidicem. Seninde hayırlı olsun inşallah sende bebisini sağlıkla kucağına alırsın :)

tatlım senin değerin 711 çıktığında bat kaç gün geçmişti?

Masallah ikizmi bayagı artmıs?

Normal degerın canm korkma :) allah saglıkla kucagın almayı nasıp etsn

Merhaba kızlar hepimize hayırlı olsun,Allah kısmet ederse ben de kasım annesi olmaya adayim.bat a 6 gün kala 34 çıktı kanda değerim çok fazla belirtim vardı,dayanamadım tahlil yaptırdım.yukselmesini ümit ediyorum insalalh.degeri 34 ten yükselenler var mı aramızda.

benm adetim düzensizdi ama en son 28 ocak regli olmuştum. 1 martta test yaptırdım 711 çıktı daha sonra 3 unde yaptırdım 2234 çıktı

anladım canım, maşallah çok güzel artmış , inşallah ben de o değerleri görürüm

benm adetim düzensizdi ama en son 28 ocak regli olmuştum. 1 martta test yaptırdım 711 çıktı daha sonra 3 unde yaptırdım 2234 çıktı
..meraba canim aynen benimde öyle oldu 28 .ocakta satım. Rabbim yavrularımızı sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin insallah

merhaba 4 martta geçtiğimiz cumartesi yani 5+2 de keseyi gördük, doktor 11 martta gel dedi sonra yok 18 martta gel daha iyi olur dedi kalp atışı için, ayın 11 inde gitsek görebilir miydik acaba beklemek çok zor, doktorun dediği gibi 18 martı beklesem mi yoksa bu sabırsızlıkla 11 martta gitsem mi kararsız kaldım. Bu sabırsızlığın sebebi ailelerimize söylemedik henüz, kalp atışı duyalım öyle söyleyelim dedik, heyecan tedirginlik hepsi bir arada

Canlarr kesemizi gorduk yolk kesesinide gorduk hersey normalmis haftayada kalp atislarini duyariz dedi cok mutluyum.gunune gore hersey normal dedi

..canim senin betahgc değerlerin kaç

Xanm 11 martta %99 gorursun doktorun biraz garantici davranmis ondan oyle demis gitmelisin bence 11 martta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…