Kasim annesiyimm

Canlarr kesemizi gorduk yolk kesesinide gorduk hersey normalmis haftayada kalp atislarini duyariz dedi cok mutluyum.gunune gore hersey normal dedi
ayyy masllah darisi bize insllah ne kadarlikdi seninki karindan ultrasonda mi gorundu.. Resim verdiler mi canm.

Canlarr kesemizi gorduk yolk kesesinide gorduk hersey normalmis haftayada kalp atislarini duyariz dedi cok mutluyum.gunune gore hersey normal dedi
..
Canım bende pazartesi mercimek gibi birşey gördük değerimiz 2785 ti sizde mercimek gibimgiyimiydi biraz fasulye mi di

Seninle günlerimiz ayni canım sonuçlarda aynı gibi sen ne yaptın bende bugün gittim gorunmedi kanamalı da geçiyor korkuyorum kan sonucunu bekliyoruz Allah'ım hepimizin gönlüne göre verir inş

Kızlar bende doktora gittim ve süprizle karşılaştım doktorum 2 tane kese gördü ama bebisler ikiz olabilir dedi ama perşembe cuma haftaya gel dedi emin olmak için ikiz hic beklemiyordum şoklardayım ama yinede herşeyin hayırlısı diyorum :) rabbim sağlıklı olmalarını nasip etsin bana yeter

Ay ne güzel maşallah size ya rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin insallah

Cnm senin değerlerin kaçtı.benim ilk 322 di sonra 706. 3 gün sonrada 2785 ti cnm

Canlar bugun bhcg 10640 vajinal ultrasonla bakti direk fakulteye gidiyorm orda genelde vajinal ultrasonla bakiyolar. Sat im 28ocak allahm herkese nasip etwin ben cok mutlU oldum canlar

Seninle günlerimiz ayni canım sonuçlarda aynı gibi sen ne yaptın bende bugün gittim gorunmedi kanamalı da geçiyor korkuyorum kan sonucunu bekliyoruz Allah'ım hepimizin gönlüne göre verir inş
Canım dün gittim doktora haftaya anca gözükür kese dedi bakmadı . Kanamam falan yok çok şükür . Doktor kanaman için bir şey demedi mi

Canım tbr ederim inş saglıkla kucagına alırsın bebişlerinizi. Ben de bugün dr randevum vardı gitmedim salı günü gidicem inş bende güzel haberler alabilirim

Canım dün gittim doktora haftaya anca gözükür kese dedi bakmadı . Kanamam falan yok çok şükür . Doktor kanaman için bir şey demedi mi
İlac başladı dinleniyorum kanda takip ediyorlar sonuç bekliyorum inş yükselmiştir Allah yardımcımız olsun

İlac başladı dinleniyorum kanda takip ediyorlar sonuç bekliyorum inş yükselmiştir Allah yardımcımız olsun
Çok üzüldüm canım yorma kendini . Bende kan verdim bugün tekrar bekliyorum . Kese gözüktü mü sende değerin kaçtı en son ?

Canim nen düzensiz adet gördüğüm için en son 28 ocakta adet gördüm.ve şubat 28 de kan verdim 322 çıktı sonra 2 marta verdim 706 çıktı bu hafta pazartesi verdim 2875 çıktı. Rabbim yavrularımızı bize bagislasin insallah. Değerlerimiz aşağı yukarı aynı çok şükür.kese göründü mu mercimek kadar.

Belirtiniz varmı kızlar miyde bulantısı falan ..bende yok daha çok şükür. Sadece halsizlik var bide ünce önce ağrım.

Canım sonucun belli oldu mu benim ki en son 315 di 38 saat sonra 543 çıkmış en az 630 gelir diye bekliyordum ama tam 48 saat olmadı diye herhalde

Canım sonucun belli oldu mu benim ki en son 315 di 38 saat sonra 543 çıkmış en az 630 gelir diye bekliyordum ama tam 48 saat olmadı diye herhalde
Ben Cumartesi acilde yaptırdım 446 çıkmıştı bugün gittim 5 gün geçti riskli diye 1800 lerde olması diye hesapladı bekliyorum sonucu sen günlük yaptiyirsun herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…