- 11 Nisan 2016
- 454
- 535
- 103
- 29
ayyy masllah darisi bize insllahCanlarr kesemizi gorduk yolk kesesinide gorduk hersey normalmis haftayada kalp atislarini duyariz dedi cok mutluyum.gunune gore hersey normal dedi
..Canlarr kesemizi gorduk yolk kesesinide gorduk hersey normalmis haftayada kalp atislarini duyariz dedi cok mutluyum.gunune gore hersey normal dedi
Seninle günlerimiz ayni canım sonuçlarda aynı gibi sen ne yaptın bende bugün gittim gorunmedi kanamalı da geçiyor korkuyorum kan sonucunu bekliyoruz Allah'ım hepimizin gönlüne göre verir inşKızlar benim bat 6 Mart di 3 Mart da kan testi yaptırdım 40.99 çıktı 5 martta 133 çıktı 7 Mart yani bugün yaptığım kan testi ise 315.12 çıktı yarın doktora randevum var kese falan görebilir miyim bu değerler ile ? Bir de artışlar nasıl iyi mi tam anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ben kedeyide bebegide gördüm allaha bin sükür :) bebek nokta olarak göründü kesede 1 cm hemen hemen allah herkese nasip etsn bugn 5+3 deyimCanlar sizler naptinz gordunzmu bebisleri
Den kacinci haftatasin tam olarak? Beb 5+3Canlarr kesemizi gorduk yolk kesesinide gorduk hersey normalmis haftayada kalp atislarini duyariz dedi cok mutluyum.gunune gore hersey normal dedi
Kızlar bende doktora gittim ve süprizle karşılaştım doktorum 2 tane kese gördü ama bebisler ikiz olabilir dedi ama perşembe cuma haftaya gel dedi emin olmak için ikiz hic beklemiyordum şoklardayım ama yinede herşeyin hayırlısı diyorum :) rabbim sağlıklı olmalarını nasip etsin bana yeter
amin canım inşallah :) rabbim olmayan herkese nasipler etsin inşallah :) :)Ay ne güzel maşallah size ya rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin insallah
Canım dün gittim doktora haftaya anca gözükür kese dedi bakmadı . Kanamam falan yok çok şükür . Doktor kanaman için bir şey demedi miSeninle günlerimiz ayni canım sonuçlarda aynı gibi sen ne yaptın bende bugün gittim gorunmedi kanamalı da geçiyor korkuyorum kan sonucunu bekliyoruz Allah'ım hepimizin gönlüne göre verir inş
Canım tbr ederim inş saglıkla kucagına alırsın bebişlerinizi. Ben de bugün dr randevum vardı gitmedim salı günü gidicem inş bende güzel haberler alabilirimKızlar bende doktora gittim ve süprizle karşılaştım doktorum 2 tane kese gördü ama bebisler ikiz olabilir dedi ama perşembe cuma haftaya gel dedi emin olmak için ikiz hic beklemiyordum şoklardayım ama yinede herşeyin hayırlısı diyorum :) rabbim sağlıklı olmalarını nasip etsin bana yeter
İlac başladı dinleniyorum kanda takip ediyorlar sonuç bekliyorum inş yükselmiştir Allah yardımcımız olsunCanım dün gittim doktora haftaya anca gözükür kese dedi bakmadı . Kanamam falan yok çok şükür . Doktor kanaman için bir şey demedi mi
Çok üzüldüm canım yorma kendini . Bende kan verdim bugün tekrar bekliyorum . Kese gözüktü mü sende değerin kaçtı en son ?İlac başladı dinleniyorum kanda takip ediyorlar sonuç bekliyorum inş yükselmiştir Allah yardımcımız olsun
Canım benim ilk 711 ikinci 2234 du. 28 ocak sat im 1 martta yaptrdgm 711 3martta yaptrdgm 2234Cnm senin değerlerin kaçtı.benim ilk 322 di sonra 706. 3 gün sonrada 2785 ti cnm
İnşallah canım sağlıklı sıhhatli güzel haberler alırsınCanım tbr ederim inş saglıkla kucagına alırsın bebişlerinizi. Ben de bugün dr randevum vardı gitmedim salı günü gidicem inş bende güzel haberler alabilirim
Canım sonucun belli oldu mu benim ki en son 315 di 38 saat sonra 543 çıkmış en az 630 gelir diye bekliyordum ama tam 48 saat olmadı diye herhaldeİlac başladı dinleniyorum kanda takip ediyorlar sonuç bekliyorum inş yükselmiştir Allah yardımcımız olsun
Ben Cumartesi acilde yaptırdım 446 çıkmıştı bugün gittim 5 gün geçti riskli diye 1800 lerde olması diye hesapladı bekliyorum sonucu sen günlük yaptiyirsun herhaldeCanım sonucun belli oldu mu benim ki en son 315 di 38 saat sonra 543 çıkmış en az 630 gelir diye bekliyordum ama tam 48 saat olmadı diye herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?