Kasim annesiyimm

Yok canım günlük değil salı yaptım en son 2 kat artis oluyor mu diye ondan sonra yapmam dedim ama bu sabah aile hekimi tekrar kan tahlili istedi bide ben bakayım dedi . Netten sonucuna bakabilirsin aslında inşallah yükselmiştir değerin allah gönlüne göre versin

Ben sana ne dedim :) senin degerin yüksek ikiz olmsin dedm Hayirlisi olsun insallah ne güzel iste

Ben

Ben kedeyide bebegide gördüm allaha bin sükür :) bebek nokta olarak göründü kesede 1 cm hemen hemen allah herkese nasip etsn bugn 5+3 deyim
Sen tedirgindin bak ne güzel haberler verdin. Çok sevindim.İnşallah darısı hepimizin başına. Ben geçen hafta sadece keseyi gördüm

Süüüpeerr çok çok güzel bi haber. Rabbim sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah.

Sen tedirgindin bak ne güzel haberler verdin. Çok sevindim.İnşallah darısı hepimizin başına. Ben geçen hafta sadece keseyi gördüm
Ne kadarliktin ozaman? Normal sirf keseyi görmek iyi bile görmüssün. Ben belki hicbise görmezdm gecen hafta gitmis olsaydm

Canım senle zamalarımız aynı keseyi gördün mü sen ? Veya hcg kaç
Canım merhaba ben Eylülde düşük yaptım o yüzden bunda biraz ağırdan alıyorum Pazartesi öğrendim hamile olduğumu 1497 beta sadece kan tahlili yaptırdım Pazartesi Dr kontrolüne gitmeyi planlıyorum. Sen gördün mü keseyi?

Merhaba hayırlı olsun öncelikle kan değerin kaçtı?

Yok canım doktor bakmadı bile hcg 315 di gittiğimde haftaya gel bakalım dedi

Kızlar kızlar bende varımmmmm☺biz hamile olduğumuzu öğreneli daha iki güncük oldu ve çok küçüğüz battan bir gün önce yani perşembe günü test yaptırdım 329.6 çıktı dr değerlerimizi çok beğendi yüksek dedi☺haftaya kesemizi görmek için çağrdı Allah sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin AMİNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…