Ben sana ne dedim :) senin degerin yüksek ikiz olmsin dedm Hayirlisi olsun insallah ne güzel isteKızlar bende doktora gittim ve süprizle karşılaştım doktorum 2 tane kese gördü ama bebisler ikiz olabilir dedi ama perşembe cuma haftaya gel dedi emin olmak için ikiz hic beklemiyordum şoklardayım ama yinede herşeyin hayırlısı diyorum :) rabbim sağlıklı olmalarını nasip etsin bana yeter
Sen tedirgindin bak ne güzel haberler verdin. Çok sevindim.İnşallah darısı hepimizin başına. Ben geçen hafta sadece keseyi gördümBen
Ben kedeyide bebegide gördüm allaha bin sükür :) bebek nokta olarak göründü kesede 1 cm hemen hemen allah herkese nasip etsn bugn 5+3 deyim
Süüüpeerr çok çok güzel bi haber. Rabbim sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah.Kızlar bende doktora gittim ve süprizle karşılaştım doktorum 2 tane kese gördü ama bebisler ikiz olabilir dedi ama perşembe cuma haftaya gel dedi emin olmak için ikiz hic beklemiyordum şoklardayım ama yinede herşeyin hayırlısı diyorum :) rabbim sağlıklı olmalarını nasip etsin bana yeter
Ne kadarliktin ozaman? Normal sirf keseyi görmek iyi bile görmüssün. Ben belki hicbise görmezdm gecen hafta gitmis olsaydmSen tedirgindin bak ne güzel haberler verdin. Çok sevindim.İnşallah darısı hepimizin başına. Ben geçen hafta sadece keseyi gördüm
Sağol canım bakalım perşembe cuma haftaya tam belli olucak :)Ben sana ne dedim :) senin degerin yüksek ikiz olmsin dedm Hayirlisi olsun insallah ne güzel iste
Amin canım cümlemize :) teşekkürlerSüüüpeerr çok çok güzel bi haber. Rabbim sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah.
4 + 5 de gördük biz.Ne kadarliktin ozaman? Normal sirf keseyi görmek iyi bile görmüssün. Ben belki hicbise görmezdm gecen hafta gitmis olsaydm
Canım senle zamalarımız aynı keseyi gördün mü sen ? Veya hcg kaçBende geldimmmmmmm
Canım merhaba ben Eylülde düşük yaptım o yüzden bunda biraz ağırdan alıyorum Pazartesi öğrendim hamile olduğumu 1497 beta sadece kan tahlili yaptırdım Pazartesi Dr kontrolüne gitmeyi planlıyorum. Sen gördün mü keseyi?Canım senle zamalarımız aynı keseyi gördün mü sen ? Veya hcg kaç
Merhaba hayırlı olsun öncelikle kan değerin kaçtı?Kızlar bende doktora gittim ve süprizle karşılaştım doktorum 2 tane kese gördü ama bebisler ikiz olabilir dedi ama perşembe cuma haftaya gel dedi emin olmak için ikiz hic beklemiyordum şoklardayım ama yinede herşeyin hayırlısı diyorum :) rabbim sağlıklı olmalarını nasip etsin bana yeter
Yok canım doktor bakmadı bile hcg 315 di gittiğimde haftaya gel bakalım dediCanım merhaba ben Eylülde düşük yaptım o yüzden bunda biraz ağırdan alıyorum Pazartesi öğrendim hamile olduğumu 1497 beta sadece kan tahlili yaptırdım Pazartesi Dr kontrolüne gitmeyi planlıyorum. Sen gördün mü keseyi?
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahYok canım doktor bakmadı bile hcg 315 di gittiğimde haftaya gel bakalım dedi
Amin canımHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
4+1de beta kaç çıktı cnmcok iyi ozaman degerlerin masallah. Insallah bendede iyi sonuc cikar benim kanimi verdigimde 4+1 haftadaydim acaba kac cikarsa normal olur? Korkuyorum yine düsük olacak diye.
158 sende?4+1de beta kaç çıktı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?