- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
Masallah masallah kese göründümüBiz bugün doktora gittik kızlar 5 haftamız bitmiş
Evet canım gördük çok şükürMasallah masallah kese göründümü
Hadi gözün aydin :) Bebekte görünüyormu nokta olarak?Evet canım gördük çok şükür
Yok canımHadi gözün aydin :) Bebekte görünüyormu nokta olarak?
O normal ama onuda göreceksin insallah 5+3 de gördm ben allah hepinizede saglikla kucagimiza almayi nasip etsnYok canım
Canım senle zamalarımız aynı keseyi gördün mü sen ? Veya hcg kaç
Kızlar kızlar bende varımmmmm☺biz hamile olduğumuzu öğreneli daha iki güncük oldu ve çok küçüğüz battan bir gün önce yani perşembe günü test yaptırdım 329.6 çıktı dr değerlerimizi çok beğendi yüksek dedi☺haftaya kesemizi görmek için çağrdı Allah sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin AMİNN
Teşekkür ederim canımHepiniz hoşgeldiniz Kasım annelerine. İnşallah hepberaber güzel şeyler paylaşırız
İnşallaahhh 4 haftalık olduk bugün cumaya kontrolümüz var inşallah benimle kalır bebeğim☺Hepiniz hoşgeldiniz Kasım annelerine. İnşallah hepberaber güzel şeyler paylaşırız
Masallah insallah o eli ayagi belli oldugunda onu görmek nasip olur :) heyecsnls bekliyorum. 5+3 krn gördüm keseyide bebegide cok minik bir noktaydi insallah 4 hafta sonra tekrar gidecegm ozamana kalbi atar sorunsuz insallah... allah sagikla kucagina almayi nasip etsn canmKızlar bende sizin gibiydim yazdıklarınızı görünce kendimi hatırladım hepinize hayırlı olsun. 10 haftalık olunca doktora gittiğinizde bebeğinizin ellerini ayaklarını kıpır kıpır salladığını görünce şok olacaksınız.
Ne zaman cinsiyeti öğrenirim ne zaman hareketleri hissederim diye sabırsızlanırken çok şükür
Şuan 23+2 yim :)
Bende pazartesi gidicem kalp atışını duyucam inşallah. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Çok heyecanlı bir bekleyiş.Kızlar bende sizin gibiydim yazdıklarınızı görünce kendimi hatırladım hepinize hayırlı olsun. 10 haftalık olunca doktora gittiğinizde bebeğinizin ellerini ayaklarını kıpır kıpır salladığını görünce şok olacaksınız.
Ne zaman cinsiyeti öğrenirim ne zaman hareketleri hissederim diye sabırsızlanırken çok şükür
Şuan 23+2 yim :)
hoşgeldin canm hayirli olsun insllahBeni de alın aranıza daha biz çok yeniyiz
10. Martta hıc göremedm 12 de daha belirginleşmiş artmıs hcg degerın kı cızgı koyulasmısKızlar kan testim biraz düşük çıktı. Adet günümde yaptırmıştım yani cuma günü 27,84 çıktı. Doktor değerin yükselmesi lazım dedi bu akşam bi daha yaptırcam testi ama heyecandan sabah bi idrar testi daha yaptım sanki eskisinden koyu çıkmış geldi. İnşallah bi sıkıntı yoktur
Çok sağol canım10. Martta hıc göremedm 12 de daha belirginleşmiş artmıs hcg degerın kı cızgı koyulasmıs
Yine 10 marttsmi bu? 30 dk gecince o gecersuz oluyo ilk 3 dk da cikab gercek donuc diye biliyorum. Sen kan degerine adet günüdemi baktirdin? Bende misal adet günümü bir gün gectiginde 158 cikti. Önemli olan düzenli artmasi. Ne cikarsa ciksin cünkü gec döllenme olduysa misal az ciksr ama arttigi sürece dorun yokÇok sağol canım
10 martta da var da çok silik çıkmıştı bende hemen resmini çektim belli belirsiz çıktı. Bu resmi de yarım saat sonra çekmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?