Kasim annesiyimm

Canım senle zamalarımız aynı keseyi gördün mü sen ? Veya hcg kaç

Hepiniz hoşgeldiniz Kasım annelerine. İnşallah hepberaber güzel şeyler paylaşırız

Kızlar bende sizin gibiydim yazdıklarınızı görünce kendimi hatırladım hepinize hayırlı olsun. 10 haftalık olunca doktora gittiğinizde bebeğinizin ellerini ayaklarını kıpır kıpır salladığını görünce şok olacaksınız.

Ne zaman cinsiyeti öğrenirim ne zaman hareketleri hissederim diye sabırsızlanırken çok şükür
Şuan 23+2 yim :)

Masallah insallah o eli ayagi belli oldugunda onu görmek nasip olur :) heyecsnls bekliyorum. 5+3 krn gördüm keseyide bebegide cok minik bir noktaydi insallah 4 hafta sonra tekrar gidecegm ozamana kalbi atar sorunsuz insallah... allah sagikla kucagina almayi nasip etsn canm

Bende pazartesi gidicem kalp atışını duyucam inşallah. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Çok heyecanlı bir bekleyiş.

Kızlar kan testim biraz düşük çıktı. Adet günümde yaptırmıştım yani cuma günü 27,84 çıktı. Doktor değerin yükselmesi lazım dedi bu akşam bi daha yaptırcam testi ama heyecandan sabah bi idrar testi daha yaptım sanki eskisinden koyu çıkmış geldi. İnşallah bi sıkıntı yoktur

Eklentiler

• _20170312_084724.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 59
  • _20170312_084652.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba kızlar aramızda düşük tehlikesi olup progestana başlayan var mı?

10. Martta hıc göremedm 12 de daha belirginleşmiş artmıs hcg degerın kı cızgı koyulasmıs

10. Martta hıc göremedm 12 de daha belirginleşmiş artmıs hcg degerın kı cızgı koyulasmıs
Çok sağol canım
10 martta da var da çok silik çıkmıştı bende hemen resmini çektim belli belirsiz çıktı. Bu resmi de yarım saat sonra çekmiştim

Eklentiler

• _20170312_084359.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 51
Çok sağol canım
10 martta da var da çok silik çıkmıştı bende hemen resmini çektim belli belirsiz çıktı. Bu resmi de yarım saat sonra çekmiştim
Yine 10 marttsmi bu? 30 dk gecince o gecersuz oluyo ilk 3 dk da cikab gercek donuc diye biliyorum. Sen kan degerine adet günüdemi baktirdin? Bende misal adet günümü bir gün gectiginde 158 cikti. Önemli olan düzenli artmasi. Ne cikarsa ciksin cünkü gec döllenme olduysa misal az ciksr ama arttigi sürece dorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…