Kasim annesiyimm

Adet günümün akşamı yaptırdığım 27,84 çıktı bugün bi daha yaptırcam inşallah yükselmiş olur.
Bugün adet gecikmemin 3. Günü

İnsalalh yoktur canım,çizginde koyulaşma var,iki gün sonra tekrar yao.benim çarşamba günü kan 34 çıktı idrar testim senin ilk silik test gibiydi.bugun yaptım idrar testi maşallah baya koyu sekilde çıktı 2.cizgi.insalalh herşey yolundadir

2. Kan testini ne zaman yaptıracaksın canım

Salı gününe randevu aldım canım okul çıkışı öğleden sonra gidecem inş.hayurli haberler alırım.sen doktor kontrolüne ne zaman gideceksin
Bende salı iş çıkışı gidiyorum
Ama bu akşam gidip yine bi kan testi yaptırcam acilde çok merak ediyorum değer arttı mı diye çünkü

Merhaba kızlar ben de Allah nasip ederse kasım annesiyim, hamileliğimi perşembe günü öğrendim, kan sonucum 266 çıktı. Şuan da 4+3 reyim.Haftaya cuma kadın Doğum doktoruna gideceğim keseyi görmek için ,lakin aklımda birkaç soru var. Kese görünmesi için illa vajinal ultrasonla mı bakıyorlar? Karından da görünmez mi? Vajinal ultrason bebeğe zarar verir diye duydum, doğru mudur ?

b
enım bıldıgı. Hcg 1500 gecerse vajınaldan görünüyo 3000 ı gecerse karından

Vajinal ultrasonda daha erken goruluyor benimde oyle bakildiginda goruldu digerinde gorulmemisti. Ama zarari var mi yok mu onu bilemiyorum

Kizlar gectigimiz carsamba yani ayin 8inde hcg 2183du. Onumuzdeki persembe dr randevum var karindan bakilcak vajinal bakmiyor ztn dr um. Yarin saglik ocagina gitmeyi dusunuyorum ordada ultrason varmis. Keseyi yada gozukurse bebegi orda gorebilir miyim acaba ? Bana hemsire hamilelik suphen oldgunda ilk beni aricaksin demisti ama ben hastaneye gittim hcg artisindan emin olmak icin. Smdi gitsem bana neler yaparlar saglk ocagnda bilgisi olan var mi? Sat a gore 6 haftaligim 7ye gircem ama ymurtlamaya gore 5 gun geriden gidiyorum.

Sen kac
Sen kac haftaliksin simdi tam olarak? Degerin iyi ozamana karindan görünür. Vajinal neden baktirmiyosun?

Sen kac

Sen kac haftaliksin simdi tam olarak? Degerin iyi ozamana karindan görünür. Vajinal neden baktirmiyosun?
Valla 5 yada 6 haftalik gliba. Sat 30ocak ovulasyon 17subat bat 3 martti. Adetlerm duzensiz oldgu icin bide ymurtlmam 19.gun oldugu icin yeni 6.haftaya giriyorum diye dusunuyorum. Dr um alttan bakmiyor haftaya gel karindan bakalim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…