Kasim annesiyimm

Valla 5 yada 6 haftalik gliba. Sat 30ocak ovulasyon 17subat bat 3 martti. Adetlerm duzensiz oldgu icin bide ymurtlmam 19.gun oldugu icin yeni 6.haftaya giriyorum diye dusunuyorum. Dr um alttan bakmiyor haftaya gel karindan bakalim dedi

bendede sat 30 ocak benim ovulasyon 13.02. gösterdi cep telefonumdaki uygulamama göre. Benim adetim düzenli gelir her 28 güne bir. Sende dahami uzun sürüyo yada yumurtlamami gecikti acaba? normalde sat´tan 14 gün sonra oluyor yumurtalama. Ama tabi her kadinda degisik olur. Ben suan tam 6 haftaligim yarin 7 e dogru yol alacagim insallah. Bat 28.02. idi hesaplamaya göre.

Benim adetlerm duzensizdir hep 35 40 45 gunde olurdum dgisio yani gunu. Ovulasyon gunumde 19.gun oldu haliyle. Saglikli olsunda 5gun geriden gelsn onemli degil sdce vaktinde goremiyorum gliba.

Benim adetlerm duzensizdir hep 35 40 45 gunde olurdum dgisio yani gunu. Ovulasyon gunumde 19.gun oldu haliyle. Saglikli olsunda 5gun geriden gelsn onemli degil sdce vaktinde goremiyorum gliba.
bende 5+3 tü göründü kese ve bebis tabi cok minik noktaydi. Sendede simdi görünmesi lazim ama dedigim gibi hcg degerine bakar alttan bakarsa 1500 den itibaren görünür üstten bakarsa 3000 den itibaren diye biliyorum ben.

bende 5+3 tü göründü kese ve bebis tabi cok minik noktaydi. Sendede simdi görünmesi lazim ama dedigim gibi hcg degerine bakar alttan bakarsa 1500 den itibaren görünür üstten bakarsa 3000 den itibaren diye biliyorum ben.
Benim 6bini fln gecmistir hcg

Kızlar değerim düşük diye üzülmeyin benim adetten 15 gün sonra 421 di. Önemli olan değerin iki günde bir iki katına artması

ben de varim kizlar 7.haftanin içindeyim kesem gözüktü daha yeni ve küçücükmüş bebişim hiç birşeyi stres yapmayin kalp atişi 9.haftama kaldi normalde 4 hafta gözüken kese var içinizi ferah tutun Rabbim en güzelini verir

Kızlaaar midesi bulanan var mı ya ben 1 haftadır çok kötüyüm

Bende şu anda başlamadı ama iki hamileligimde de 6.haftada başladı 15-16.haftaya kadar.acile gidip serum taktirdigim bile çok olmuştur kusmaya.rabbjm yardımcın olsun canım

Bende şu anda başlamadı ama iki hamileligimde de 6.haftada başladı 15-16.haftaya kadar.acile gidip serum taktirdigim bile çok olmuştur kusmaya.rabbjm yardımcın olsun canım
Ayy ben çok kötüyüm ya hiç bişey yiyemiyorum

yok canim henüz :) yarin 7. haftaya giriyorum insallah nasil bir bulanti isitfar vamri ? Birde belirli saatlerdemi süreklimi?
Miden çıkacakmış gibi öğürtü geliyo ama bişey çıkmıyo az bi sarı su çıkıyo sabahları çok aşırı oluyo bulantı ev kokuyo gibi herşey kokuyo bişey yiyemiyorum çok berbat bi durum ya

Arkadaslar bnde bi kasim annesi olucam allahn izniyle degerlerim cok guzel artiyo dr 2 hafta sonra kalp atislarini duyarz dedi tabi insallah varmi bnm gibi cok yeni anne adayi sizin degerler nasil ne durumdasinz .bn cok heycanliyimm

merhaba bende yenı anne adayıyım 5 hafta bitti 6.haftadayım umarım keseyı ve kalp atısını gorebılırımm

Ay canım aynen ben de oyleydim,sabahları ve akşamları cok kötu oluyor,kusunca da halsizlik oluyor,Allah yardımcın olsun.bana da metpamid vermişti doktor sabahları iç diye ama hiç fayda etmemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…