Valla 5 yada 6 haftalik gliba. Sat 30ocak ovulasyon 17subat bat 3 martti. Adetlerm duzensiz oldgu icin bide ymurtlmam 19.gun oldugu icin yeni 6.haftaya giriyorum diye dusunuyorum. Dr um alttan bakmiyor haftaya gel karindan bakalim dedi
Benim adetlerm duzensizdir hep 35 40 45 gunde olurdum dgisio yani gunu. Ovulasyon gunumde 19.gun oldu haliyle. Saglikli olsunda 5gun geriden gelsn onemli degil sdce vaktinde goremiyorum gliba.bendede sat 30 ocak benim ovulasyon 13.02. gösterdi cep telefonumdaki uygulamama göre. Benim adetim düzenli gelir her 28 güne bir. Sende dahami uzun sürüyo yada yumurtlamami gecikti acaba? normalde sat´tan 14 gün sonra oluyor yumurtalama. Ama tabi her kadinda degisik olur. Ben suan tam 6 haftaligim yarin 7 e dogru yol alacagim insallah. Bat 28.02. idi hesaplamaya göre.
bende 5+3 tü göründü kese ve bebis tabi cok minik noktaydi. Sendede simdi görünmesi lazim ama dedigim gibi hcg degerine bakar alttan bakarsa 1500 den itibaren görünür üstten bakarsa 3000 den itibaren diye biliyorum ben.Benim adetlerm duzensizdir hep 35 40 45 gunde olurdum dgisio yani gunu. Ovulasyon gunumde 19.gun oldu haliyle. Saglikli olsunda 5gun geriden gelsn onemli degil sdce vaktinde goremiyorum gliba.
Benim 6bini fln gecmistir hcgbende 5+3 tü göründü kese ve bebis tabi cok minik noktaydi. Sendede simdi görünmesi lazim ama dedigim gibi hcg degerine bakar alttan bakarsa 1500 den itibaren görünür üstten bakarsa 3000 den itibaren diye biliyorum ben.
ozaman bebekte kesede görünür korkma nezaman gidiyorsun doktora?Benim 6bini fln gecmistir hcg
Persembe gunu gidicem. Gectigimiz carsamba hcg 2083du yani 8 gun sonra gitmis oluyorum gecmistir dmi 2den fzla katliyo benm deger 2.5 flnozaman bebekte kesede görünür korkma nezaman gidiyorsun doktora?
masallah ne güzel iste görürsün allahin iziniyle icini ferah tut canimPersembe gunu gidicem. Gectigimiz carsamba hcg 2083du yani 8 gun sonra gitmis oluyorum gecmistir dmi 2den fzla katliyo benm deger 2.5 fln
Insallah cnim benim :)masallah ne güzel iste görürsün allahin iziniyle icini ferah tut canim
Ayy ben çok kötüyüm ya hiç bişey yiyemiyorumBende şu anda başlamadı ama iki hamileligimde de 6.haftada başladı 15-16.haftaya kadar.acile gidip serum taktirdigim bile çok olmuştur kusmaya.rabbjm yardımcın olsun canım
yok canim henüz :) yarin 7. haftaya giriyorum insallah nasil bir bulanti isitfar vamri ? Birde belirli saatlerdemi süreklimi?Kızlaaar midesi bulanan var mı ya ben 1 haftadır çok kötüyüm
Miden çıkacakmış gibi öğürtü geliyo ama bişey çıkmıyo az bi sarı su çıkıyo sabahları çok aşırı oluyo bulantı ev kokuyo gibi herşey kokuyo bişey yiyemiyorum çok berbat bi durum yayok canim henüz :) yarin 7. haftaya giriyorum insallah nasil bir bulanti isitfar vamri ? Birde belirli saatlerdemi süreklimi?
Arkadaslar bnde bi kasim annesi olucam allahn izniyle degerlerim cok guzel artiyo dr 2 hafta sonra kalp atislarini duyarz dedi tabi insallahvarmi bnm gibi cok yeni anne adayi sizin degerler nasil ne durumdasinz .bn cok heycanliyimm
bende çok kötüydüm canim doktor ilaç yazdi iyi geldiKızlaaar midesi bulanan var mı ya ben 1 haftadır çok kötüyüm
Dramamine mi yazdı canım sanada. Bana bunu yazdı sabahları içiyorum ama olduğu gibi geri çıkıyobende çok kötüydüm canim doktor ilaç yazdi iyi geldi
Ay canım aynen ben de oyleydim,sabahları ve akşamları cok kötu oluyor,kusunca da halsizlik oluyor,Allah yardımcın olsun.bana da metpamid vermişti doktor sabahları iç diye ama hiç fayda etmemistiMiden çıkacakmış gibi öğürtü geliyo ama bişey çıkmıyo az bi sarı su çıkıyo sabahları çok aşırı oluyo bulantı ev kokuyo gibi herşey kokuyo bişey yiyemiyorum çok berbat bi durum ya
premesis yazdi devlet karşilamiyor ama hiçbir yan etkisi yok rahatlikla içiyorum canim sen baktn mi yan etkiler bölümüneDramamine mi yazdı canım sanada. Bana bunu yazdı sabahları içiyorum ama olduğu gibi geri çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?