amin canim sağalsin bende hepsi var Rabbim bol bol vermiş belirti test yapmadan doktora hamileyim diye gittim vücudumdkai değşimler internet sayfalrndakilern hepsiKızlar nasıl gidiyor bakalım .aramiza yeni katılanlara ve bana da rabbim sağ salim bebeklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin.miyde bulantısı yanması hisseden varmı belirtileriniz başladı mi
..canim çok şükür biz de birşey yok biraz kasik ağrım vardı şimdi oda yok.ama bunlar iyi günlerimiz sanırım. Miyde bulan tim vs gibi birşey de yok .biraz halsizlik var sadeceamin canim sağalsin bende hepsi var Rabbim bol bol vermiş belirti test yapmadan doktora hamileyim diye gittim vücudumdkai değşimler internet sayfalrndakilern hepsidoya doya yaşiyoruz bebişle ilaç iyi geldi ama senin nasil gidiyor hareketlerin ne kadar kisitlandi ben ya yatiyorum ya oturuyorum bayilma hissi geliyor ayakda bunu yaşayan var mi
..senin iyimiş canim kalp atişini duydun mu
..sen duydun mu bu hafta için gel dedi doktorum bakalım inşallah duyarız dua edelim bir birimizesenin iyimiş canim kalp atişini duydun mu
edelim canim aklimdasin yoo ben bugun daha keseyi gördüm 6+4 2 hafta sonra gel dedi kalp atişi için ilk bbeğin mi ben acele etmiyorum moral bozukluğu çok etkilio hamilelikde şüphe stres yapiyor 6 haftadir gitmedm bugün gittim daha sende günlerimiz ayni duyulmazsa stres yaprsin illa biraz bekle bence..sen duydun mu bu hafta için gel dedi doktorum bakalım inşallah duyarız dua edelim bir birimize
..edelim canim aklimdasin yoo ben bugun daha keseyi gördüm 6+4 2 hafta sonra gel dedi kalp atişi için ilk bbeğin mi ben acele etmiyorum moral bozukluğu çok etkilio hamilelikde şüphe stres yapiyor 6 haftadir gitmedm bugün gittim daha sende günlerimiz ayni duyulmazsa stres yaprsin illa biraz bekle bence
..edelim canim aklimdasin yoo ben bugun daha keseyi gördüm 6+4 2 hafta sonra gel dedi kalp atişi için ilk bbeğin mi ben acele etmiyorum moral bozukluğu çok etkilio hamilelikde şüphe stres yapiyor 6 haftadir gitmedm bugün gittim daha sende günlerimiz ayni duyulmazsa stres yaprsin illa biraz bekle bence
aman dikkat et canim hapşirikken ikinmana filan dikkat et geçmiş olsun..
Bende bugün 6+3 gülüygül
..
Bizde 6+3 günlük olduk bugün bende acele etmedim ı yüzden 7 hafta olsun diyorum ama grip var bende 4 haftadır geçmiyor bir türlü onun için gidicem
amin canim cümlemizinSağol cnm rabbim korusun ona emanetiniz
..Canlar bendede bu aralar asiri mide bulantisi basladi.goguslerim buyudu hatta uclari koyulasti.kasiklarmdada arada bi agri oluyo. Baska bi degisiklik yok sanirm. Kalp atisini duyan varmi hic aramizdayada baska belirtiler yasayan
Canm,kandaki hcg degerine bagli olarak mide bulantisi olusuyo tabi herkesde olacak diye bisey yok .mide bulantisi olmayanlarda cok var. Senn degerlern nasildiBenim neden miydem bulanmıyor bende buna takıldım ya
Benim baslamadi cok sukur bel kasik agrisi var biraz.Kızlaaar midesi bulanan var mı ya ben 1 haftadır çok kötüyüm
Canım çok şanslısın inan.cok grenc birşey mide bulantısı kusma.bazi kişiler hiç yaşamıyor bazıları da fazlasıyla yaşıyorBenim neden miydem bulanmıyor bende buna takıldım ya
Canım ben 23 haftalık hamileyim daha yeni yeni belli oluyo yani bide kış kalın Giyiniyorum dışardan hiç belli olmuyor anca bugünlerde biraz belli oluyor. Yapıya bağlı tabi.Kizlar sizinde karnimiz sismi? Bana kac kisi sordu hanilemidin diye zaten göbegim vardi iyice sidti faha 7. haftaya yeni giriyorummmm bende 13 haftaya kadar saklicakm patronumdan bu gidisle zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?