Kasim annesiyimm

Aynen gaz ama affedersin biseyde cikmiyoki geri kücülse yoksa mercimek kadar bebekten nekadar büyecek göbek :)

Canm,kandaki hcg degerine bagli olarak mide bulantisi olusuyo tabi herkesde olacak diye bisey yok .mide bulantisi olmayanlarda cok var. Senn degerlern nasildi
.. benim 28 şubatta 322 di cnm sonra 2 martta 706 daha sonraki yani geçen hafta olan 2875 gibi birşeydi daha bu hafta baktirmadim

Kizlar haşhaş tatlısı yedim sizce bi zarari olur muu? internette yemeyin diyo okumadan yemistim cok korkuyorm daha oncede düsük yapmistim bir sey olur mu

Canm,kandaki hcg degerine bagli olarak mide bulantisi olusuyo tabi herkesde olacak diye bisey yok .mide bulantisi olmayanlarda cok var. Senn degerlern nasildi
Hmm ne kadar olması lazım hcgnin migdenin bulanması ıcın? Bununda degerle alakalı oldugunu ılk kez duyuyoruö bende yok mıgde bulantısı

Canlar bendede bu aralar asiri mide bulantisi basladi.goguslerim buyudu hatta uclari koyulasti.kasiklarmdada arada bi agri oluyo. Baska bi degisiklik yok sanirm. Kalp atisini duyan varmi hic aramizda yada baska belirtiler yasayan
Canım şükürler olsun bugün duydum kalp atışını. Rabbim Her isteyene nasip etsin inşallah.

Hmm ne kadar olması lazım hcgnin migdenin bulanması ıcın? Bununda degerle alakalı oldugunu ılk kez duyuyoruö bende yok mıgde bulantısı
Gebelikte mide bulantısı en sık görülen şikayetlerden birisidir. Hamileliğin ilk aylarında %70-80 oranında görülen bir şikayettir.

Gebelikte (hamilelikte) mide bulantısı neden olur?
Mide bulantısının başlıca sebebi hamileliğe bağlı artan gebelik hormonlarıdır. Özellikle B-HCG hormonundaki artışla mide bulantısı arasındaki ilişki çok barizdir. İkiz gebeliklerde B-HCG hormonu daha çok arttığı için bulantı ve kusma da daha çok olur. B-HCG hormonunun azalmaya başladığı 3. ayın bitiminden sonra hamilelerde bulantı şikayeti de azalır.

eee bende bulanti yok bende hcg degeri artmiyomu yani? ne alakasi varki

Günaydın kızlar gecen hafta dr gittiğimde keseyi görememistim.Bu sabah tekrar gittim cok şükür kalp atısını duyup geldim.Cok güzel bir duygu rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş

eee bende bulanti yok bende hcg degeri artmiyomu yani? ne alakasi varki
Canm hayr oyle degil bu kisisel bi durum bhcg nin artmasi bulantilarn sebebi ama herkeste ayni olmuyo kimi gebelik boyunca hic bulanti yasamiyo kimiside yasiyo kafaya takcak bi durum yok %100gorulur demiyo yazida farkindaysan takma kafana

Günaydın kızlar gecen hafta dr gittiğimde keseyi görememistim.Bu sabah tekrar gittim cok şükür kalp atısını duyup geldim.Cok güzel bir duygu rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş
Ay tebrik ederm canm kacinci haftandasin . bide vajinali bakti

Benim ki 2 gün geriden o sorun degil ilerleyen zamanlarda araya kapatıyormus merak etme

Benim ki 2 gün geriden o sorun degil ilerleyen zamanlarda araya kapatıyormus merak etme
Aynen canlar bnmde 3 -4gun geride cikti olabilr dedi dr endiselenecek bisey yok dedi kesen duzgun yolk sac var bi sknti olacagjni sanmiyorm dedi cok oluyomus boyle

Kızlar inş ben de kasım annedi olucam ilk kızımı da kasımda doğurmuştum pazar günü erken gebelik testi yaptım ve çıktı normalde bat bugün bakalım yarın kan vericem inş değerler iyi gidiyordur Allah isteyen herkese nasip etsin inş

İnsallah canm senide en kisa surede aramizda gorelm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…