Kasim annesiyimm

Canm hayr oyle degil bu kisisel bi durum bhcg nin artmasi bulantilarn sebebi ama herkeste ayni olmuyo kimi gebelik boyunca hic bulanti yasamiyo kimiside yasiyo kafaya takcak bi durum yok %100gorulur demiyo yazida farkindaysan takma kafana
bakalim baslarsada sasirmam yani birden :)

hadi hayirli ugurlu olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Kızlar değerim 670 e yükselmiş gayet iyi ilerlemesi dedi doktor.Ama keseyi göremedik.İki hafta sonra gel dedi kese ve kalp atışı icin

Kızlar sizlere danışmam gereken bir konu var, lütfen yardımcı olun. benim öğretmen olarak çalıştığım ilkokulun yanında yatılı ortaokul var, bayan belleticilik yapacak öğretmenleri az olduğu için bize zorla tutturuyorlar ve 5 günde bir sıra geliyor, etütlerde yurtta hep ayaktasın ve yoruluyorsun. Ben de 5.haftadayım. Doktoruma danışsam bana belleticilik yapamaz diye rapor veremez mi? Gerçekten çok yorucu, düşük yapacağım diye çok korkuyorum .

Canm bende hemsireyim sabaha kadar ayakta nobet tutuyorm yatalak hastalara pozisyon filan veriyorz dr a danistim bisey olmaz dedi korkma yani

Canım kesinlikle doktorunla konuş ve rapor al düşük tehlikesi var diye.ben de yatılı okulda çalışıyordum küçük oğluma hamileyken.doktora durumu anlattım doktor rapor yazdı idareye verdim.ama 9 haftaya kadar calistim gerçekten çok yorucu oluyor.sonradan aklıma geldi doktorla konuşmak.ya da sen önce idare ile konuş durumunu anlar belki rapora gerek kalmaz

teşekkürler canım cevabın için inş. Rapor alabilirim. Etüttü ,yemekti,yurttu çok yoruluyorum. Yurttan da mikrop Kapacağım diye ödüm kopuyor.

Canm bende hemsireyim sabaha kadar ayakta nobet tutuyorm yatalak hastalara pozisyon filan veriyorz dr a danistim bisey olmaz dedi korkma yani
Canım bizde etüt çok zor hep merdiven inip çıkıyoruz. Sabahına hiç dinlenmeden derse giriyoruz. Normal de çok yoruluyordum hamilelikte hep uyuma isteğiyle hiç yapamam. İnş. Rapor alabilirim.

bende hayırlısı ile kasım annesi olacağım :) beklenen adet 17 mart. 2 mart yumurtlama son adet 10 şubat. Bugün 4 gün kala kan testi yaptırdım 65 ile öğrendim inş hayırlısı ile, bir düşüğüm var tam sevinemiyorum inşallah bu sefer ki sıkı sıkı tutunur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum. Adetime 2 gün var bugün test yaptım pozitif çıktı. Hepimiz inşallah sağlıcakla alalım kucaklarımıza. Bir oğlum var 3 yaşında 2. Hamileliğim Allah nasip ederse.

Canmm 2gun sonra hemen bizede haber ver degerini olurmu cok sevindim senin adina

Tebrik ederimm insallah hepimz saglikla kucagmiza aliriz bebislerimizi

Hosgeldin aramizaaa
Hoş bulduk :d şimdi buraya da yazayım yeni öğrendim ya herkese danışasım var da biraz :dd benim adete 2 kala hcg 32 çıkmıştı bugün tekrar baktırdım 6 gün sonra hcg>1000 yazıyor net bi sayı yok doktora da soramadım netten öğrendim sonucu bu binden yüksek mi demek oluyor bir de artış nasıl sizce

teşekkürler canım cevabın için inş. Rapor alabilirim. Etüttü ,yemekti,yurttu çok yoruluyorum. Yurttan da mikrop Kapacağım diye ödüm kopuyor.
Ben de mikrop kapmaktan cok korkmuştum.okul idaresiyle bir görüş önce canım.Bayan idareci vardır muhtemelen ona anlat durumunu düşük tehlikenin olduğunu söyle .Sana yardımcı olacaktır.olmazsa da doktorunla görüş rapor yazsın

Canm degerin gayet normal artmis tebrik.edermm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…