bakalim baslarsada sasirmam yani birden :)Canm hayr oyle degil bu kisisel bi durum bhcg nin artmasi bulantilarn sebebi ama herkeste ayni olmuyo kimi gebelik boyunca hic bulanti yasamiyo kimiside yasiyo kafaya takcak bi durum yok %100gorulur demiyo yazida farkindaysan takma kafana
hadi hayirli ugurlu olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlar inş ben de kasım annedi olucam ilk kızımı da kasımda doğurmuştum pazar günü erken gebelik testi yaptım ve çıktı normalde bat bugün bakalım yarın kan vericem inş değerler iyi gidiyordur Allah isteyen herkese nasip etsin inş
Sağol canım amin inşhadi hayirli ugurlu olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin canım inş hayırlı haberleri veririm inşİnsallah canm senide en kisa surede aramizda gorelm
Canm bende hemsireyim sabaha kadar ayakta nobet tutuyorm yatalak hastalara pozisyon filan veriyorz dr a danistim bisey olmaz dedi korkma yaniKızlar sizlere danışmam gereken bir konu var, lütfen yardımcı olun. benim öğretmen olarak çalıştığım ilkokulun yanında yatılı ortaokul var, bayan belleticilik yapacak öğretmenleri az olduğu için bize zorla tutturuyorlar ve 5 günde bir sıra geliyor, etütlerde yurtta hep ayaktasın ve yoruluyorsun. Ben de 5.haftadayım. Doktoruma danışsam bana belleticilik yapamaz diye rapor veremez mi? Gerçekten çok yorucu, düşük yapacağım diye çok korkuyorum .
Canım kesinlikle doktorunla konuş ve rapor al düşük tehlikesi var diye.ben de yatılı okulda çalışıyordum küçük oğluma hamileyken.doktora durumu anlattım doktor rapor yazdı idareye verdim.ama 9 haftaya kadar calistim gerçekten çok yorucu oluyor.sonradan aklıma geldi doktorla konuşmak.ya da sen önce idare ile konuş durumunu anlar belki rapora gerek kalmazKızlar sizlere danışmam gereken bir konu var, lütfen yardımcı olun. benim öğretmen olarak çalıştığım ilkokulun yanında yatılı ortaokul var, bayan belleticilik yapacak öğretmenleri az olduğu için bize zorla tutturuyorlar ve 5 günde bir sıra geliyor, etütlerde yurtta hep ayaktasın ve yoruluyorsun. Ben de 5.haftadayım. Doktoruma danışsam bana belleticilik yapamaz diye rapor veremez mi? Gerçekten çok yorucu, düşük yapacağım diye çok korkuyorum .
teşekkürler canım cevabın için inş. Rapor alabilirim. Etüttü ,yemekti,yurttu çok yoruluyorum. Yurttan da mikrop Kapacağım diye ödüm kopuyor.Canım kesinlikle doktorunla konuş ve rapor al düşük tehlikesi var diye.ben de yatılı okulda çalışıyordum küçük oğluma hamileyken.doktora durumu anlattım doktor rapor yazdı idareye verdim.ama 9 haftaya kadar calistim gerçekten çok yorucu oluyor.sonradan aklıma geldi doktorla konuşmak.ya da sen önce idare ile konuş durumunu anlar belki rapora gerek kalmaz
Canım bizde etüt çok zor hep merdiven inip çıkıyoruz. Sabahına hiç dinlenmeden derse giriyoruz. Normal de çok yoruluyordum hamilelikte hep uyuma isteğiyle hiç yapamam. İnş. Rapor alabilirim.Canm bende hemsireyim sabaha kadar ayakta nobet tutuyorm yatalak hastalara pozisyon filan veriyorz dr a danistim bisey olmaz dedi korkma yani
Canmm 2gun sonra hemen bizede haber ver degerini olurmu cok sevindim senin adinabende hayırlısı ile kasım annesi olacağım :) beklenen adet 17 mart. 2 mart yumurtlama son adet 10 şubat. Bugün 4 gün kala kan testi yaptırdım 65 ile öğrendim inş hayırlısı ile, bir düşüğüm var tam sevinemiyorum inşallah bu sefer ki sıkı sıkı tutunur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
Tebrik ederimm insallah hepimz saglikla kucagmiza aliriz bebislerimiziMerhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum. Adetime 2 gün var bugün test yaptım pozitif çıktı. Hepimiz inşallah sağlıcakla alalım kucaklarımıza. Bir oğlum var 3 yaşında 2. Hamileliğim Allah nasip ederse.
Gel canım hoşgeldinBen de buraya geleyim bari :dd
Hoş bulduk :d şimdi buraya da yazayım yeni öğrendim ya herkese danışasım var da biraz :dd benim adete 2 kala hcg 32 çıkmıştı bugün tekrar baktırdım 6 gün sonra hcg>1000 yazıyor net bi sayı yok doktora da soramadım netten öğrendim sonucu bu binden yüksek mi demek oluyor bir de artış nasıl sizceHosgeldin aramizaaa
Ben de mikrop kapmaktan cok korkmuştum.okul idaresiyle bir görüş önce canım.Bayan idareci vardır muhtemelen ona anlat durumunu düşük tehlikenin olduğunu söyle .Sana yardımcı olacaktır.olmazsa da doktorunla görüş rapor yazsınteşekkürler canım cevabın için inş. Rapor alabilirim. Etüttü ,yemekti,yurttu çok yoruluyorum. Yurttan da mikrop Kapacağım diye ödüm kopuyor.
Canm degerin gayet normal artmis tebrik.edermmHoş bulduk :d şimdi buraya da yazayım yeni öğrendim ya herkese danışasım var da biraz :dd benim adete 2 kala hcg 32 çıkmıştı bugün tekrar baktırdım 6 gün sonra hcg>1000 yazıyor net bi sayı yok doktora da soramadım netten öğrendim sonucu bu binden yüksek mi demek oluyor bir de artış nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?