Kasim annesiyimm

Teşekkür ederim canım normalden daha fazla artmış gibi geldi bana da endişe ettim üff ne değermiş fazla artsa stres hiç artmasa stres :d
Endiselenme canm iyi dusun ya artmasaydi gayet iyi artmis kesene bakmaya ne zaman gidiceksin o zaman icin rahatlar

Neredeyse aynıyız seninle benimde 2 martta kese göründü 13 ünde de kalp atışını duyacağız inşallah.
naptın canım duydun mu kalp atışlarını. ben dün gittim çok şükür herşey yolunda kalp atışlarınıda duyduk :)

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istedim en son adet tarihim 15 subatti ve ben bu ay hamile olduğumu öğrendim 2 gün önce kan testi yaptırdım ve değerim 2372 çıktı çok şükür 29 martta randevum var inş o zamana kadar keseyide kalp atisinida duyabiliriz Allah hepimizin kucağına yavrularimizi sağ salim almayı nasip eder :)

Ben daha hala kan veremedim bu gün gittim özel bir hastaneye kan vermek istiyorum gebelik için dedim 50 lira dedi yuhhhh cuma günü aile hekimime gidicem orda bakıcaklar bakalım inş herşey iyi gidiyordur

Aramıza hoşgeldin canım,merakımı mazur gör benim de son adet tarihim 15 Şubat,değerin maasallah baya yüksek çıkmış ikiz gebelik mı? Ben dün yaptırdım kan tahlili 670 çıktı

Valla banada yüksek geldi cnm ama randevum 29 martta 13 martta yaptirdigim kan testi sonucu bu bi dahada yaptirmadim ikiz olabilir mı acaba :)

Valla banada yüksek geldi cnm ama randevum 29 martta 13 martta yaptirdigim kan testi sonucu bu bi dahada yaptirmadim ikiz olabilir mı acaba :)
Doktorun herhangi birşey demedi mi ikiz konusunda ? Ben de geçen çarşamba yaptırdım 34 tü,dün yaptırdım 670 çıktı doktor gayet iyi ilerlemesi dedi.bana da Martin son haftası gel kese ve kalp atışı için dedi daha randevu almadim.senin kesenin de görünmesi gerekiyor sanki değerin 2000 in üstünde olduğu için.

Cnm ben sağlık ocağında yaptırdım kan testini ordaki doktorlada sadece telefonda gorusebildik ilk randevum 29 martta biraz büyüsün öyle giderim diye düşünmüştüm hayırlısı artık baya merakla dün :)

Hakkımızda hayırlısı olsun canım,ben de 29 mart a randevu alayım bari senle aynı gün gitmiş olalım son adet tarihimiz de aynı,folik asit başladın mı peki? Benim kasık ağrılarım olunca erken gittim doktora dayanamadım düşük tehlikesi olur diye.kucuk oğluma hamileyken kanamam olmuştu hemen,o yüzden panikledim hemen gittim.

Al al cnm aynı gün gidelim :) ben folik asite 2 ay önce başlamıştım cnm suandada devam ediyorum hamile kalmadan önce içmek gerekiyomus sanırım bizde ocak ayından beri istiyoduk o yüzden erken başladım bu aya nasipmis :)

Kızlar bi şey sorcam şimdi 5 haftalık denmesi için 5 haftayı tam mı doldurmuş olmak gerekiyor yoksa 4 dolmuş 5 in içinde mi demek oluyor :d saçma mı oldu soru hani 6.haftada kalp atışı duyulur deniyor ya aslında 6 hafta tam mı dolması gerekiyor ya da 6.haftaya girilmiş mi olunuyor :d anlatabilmişimdir umarım derdimi :dd

Canım mesela 6+1,6+2 günlükken 6.haftada oluyorsun bildiğim kadarıyla.

bak canm 5 +3 dendiginde aslinda 5haftayi doldurmus 6.haftann icinde oluyosn kalp atisi genelde 6+1 de filan duyuluyo oda 6. Hafta bitmis 7.haftann icindesin demek oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…