Kasim annesiyimm

bak canm 5 +3 dendiginde aslinda 5haftayi doldurmus 6.haftann icinde oluyosn kalp atisi genelde 6+1 de filan duyuluyo oda 6. Hafta bitmis 7.haftann icindesin demek oluyo
Anladım canım cuma doktora gideceğim de 5+1 olmuş oluyor kalp atışı büyük ihtimal duyulmaz o zaman inşallah keseyi görürüm

Ben de öyle düşünüyordum ama alttaki hamilelik takviminde henüz 4+ lardayken 5. Hafta yazıyor ya ondan kafam karıştı
O takvimler bir hafta önden gidiyor nedense.benim telefona indirdiğim gebelik takibinde 4+1 im mesela bugün.dun adet gunumdu.bir gün geçti.Doğru olanı bu şekilde sanki.gene de emin değilim arkadaşların da fikrini alalım

E
Ewt dogrusu boyle adet gunu dongun normalse 4haftalik oluyo

Bende bugün keseyi gördüm. 5 haftalık 3 gün dedi doktor. 10 gün sonra gidicem kalp atışlarına bakacak. Sonra aylık kontroller başlayacakmış.

Merhaba arkadaslarda bizde cokkk yeniyiz 6martta ogrendik sali gunu ultrasona girdim ama goremedik doktorum erken daha dedi bakalim haftaya sali direk gorucez insallah ben asilamayla hamile kaldim o kadar heyecanli ve farkliymiski biz bebisimle konusmaya basladik ay bide gorsem gerci sonrada kalp atisi cinsiyeti derken suoer heyecanlar yasicaz sizlerinde hayirli olsun

Benim tuttu bir kaç gün önce. Hemen bi banyo yaptım. Ve bol bol su içtim. Baya rahatladım. Doktorda migren ilacı kullanamayacağımı günde 3 tane hafif ağrı kesicilerden içebileceğimi söyledi. Onlarda zaten geçirmez benim ağrımı diye düşünmedim. Bide eşi akupunktur uzmanıymış doktorumun, hamilelerde güzel sonuçlar aldıklarını söyledi. Ama hiç araştırmadım o yöntemi.

Hamilelikte paroldan baska agri kesici pek onerilmiyo . bizim hastanedeki noroloji uzmanlarida parol un migreni tetikledigini soyluyolar o yuzden biz vermiyorz tavsiyede etmiyorz canm. Dogal yontemlerle gecirmeye calis derim

Hamilelikte paroldan baska agri kesici pek onerilmiyo . bizim hastanedeki noroloji uzmanlarida parol un migreni tetikledigini soyluyolar o yuzden biz vermiyorz tavsiyede etmiyorz canm. Dogal yontemlerle gecirmeye calis derim
Evet canım. Niyetim öyle zaten bakalım.

Benim cok agir geciyor o ataklar agri kesiciler bile tam etki etmiyor dun oylr bisi yasadim acile gittim serum taktilar agri kesici o biraz hafifletti ama hap kullanmak ta iyi degil bakalim nasil gecicek bu surec

Canım minoset te kullanilmiormuydu ben mı yanlış hatırlıyorum yoksa

Hadi ya parol migreni mi tetikliyormus bende biraz agrisin ondan alirdim:) gerci parol un hic etkisi olmuyor bana. Resmen kafam ensem uyusuyor gibi oluyor agridan benim :/

Hepinize merhaba,
Ben de kasım annesi olacağım inşallah. Size birşey danışmak istiyorum. Benim bat 10 marttı çok şükür ki olmadım. Dün de kan tahlili verdim bugün sonucunu aldım sonuç 1225 çıktı. Sonucun verildiği kağıtta referans değerleri var 4-5 haftalık olması için 1500'den fazla olması gerekiyormuş ama benim hesaplarıma göre 5. haftanın içindeyim. Biraz canım sıkıldı o yüzden acaba destek olabilir misiniz? Bir de yarın doktor randevum var heyecanlandım biraz. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.

Benim bat 2 marttı. 6 martta 765 çıktı. Dünde kese gözüktü. Bir sorun yok şimdilik. Bende çok tecrübeli ve bilgili değilim ama endişeleneceğin bir durum yok bence

Benim bat 2 marttı. 6 martta 765 çıktı. Dünde kese gözüktü. Bir sorun yok şimdilik. Bende çok tecrübeli ve bilgili değilim ama endişeleneceğin bir durum yok bence

Teşekkür ederim cevabınız için. İçimin pır pır etmesi hiç geçmeyecek heralde. Annelik de böyle oluyor galiba. Sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah.

Teşekkür ederim cevabınız için. İçimin pır pır etmesi hiç geçmeyecek heralde. Annelik de böyle oluyor galiba. Sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah.
Benim planlı değildi bebişim ondan mıdır nedir çok alışamadım daha. Rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı bebekler...

Benim planlı değildi bebişim ondan mıdır nedir çok alışamadım daha. Rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı bebekler...

Benim de planlı değildi. Daha doğrusu kendi haline bıraktığımızda oldu. Eylül ayında kimyasal gebelik yaşadım o yüzden bana da tam gerçekmiş gibi gelemiyor.

Kafaniza takmayin dr kontrolunde hersey daha netlesir tabi ama ben adet gecikmemden bir hafta sonra yaptirdim 984 cikti sonuc bende besinci haftanin icindeydim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…