Kasim annesiyimm

Kafaniza takmayin dr kontrolunde hersey daha netlesir tabi ama ben adet gecikmemden bir hafta sonra yaptirdim 984 cikti sonuc bende besinci haftanin icindeydim o zaman

Desteğiniz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi fazla düşünüp endişelenmemek lazım hem kendi sağlığımız hem de bebeğimiz için. Siz doktora gittiniz mi?

Bayanlar hamilelikte hap falan almayin sakin. Dayanin hap iyii degil kesinlikle.

Desteğiniz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi fazla düşünüp endişelenmemek lazım hem kendi sağlığımız hem de bebeğimiz için. Siz doktora gittiniz mi?
Evet gittim su an 7 haftalik benim. 5 haftalikken gittim kese goruldu sadece daha dun gittim ikinciyede o zamanda bebek goruldu ve kalp atisi duyuldu ustten degil ama vajinalle

Ay bi türlü size değerimi söyleyemedim yarın gidicem inş kan tahlili vermeye doktor arayışındayım bi de izmir manisa da tavsiye edeceğiniz doktor var mı ilk çocuğumu ankarada doğurmuştum orda doktorum belliydi ama burda yok

Benim de şuan 6hafta iki gü lük bebeğimm. Bende kasım annesi olacağm işallah. Mide bulantıları başlayan varmı

Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlısı plsun allah yavrularımızı sağsalim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim sat 5 şubat. Ben 35-36 günde bir adet görüyorum adet tarihimde 12 marttı.adete 6 gün kala 16,8 çıktı 2 gün kala 84,7.Bugünde yani adetim gecikeli 5. Gün 1331,71 çıktı. Kese bir noktacık olarak gözüktü üstten ultrasonla doktor vajinal bakmak istemedi 22 martta tekrar randevum var.doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi. artış bana biraz fazla geldi ben pko'yum ve doktorum ikiz olabilir demişti vucudum çok fazla yumurta üretiyor diye,birde eşimin anne tarafında ikiz var.sizce 6 günde 84,7 den 1331,71 e yükselmesi normal mi yada ikiz olabilme ihtimali varmı ? Doktora sordum şuan için bişy demek çok erken olur ama tek kese gözüküyo tabi içinde iki bebek varsa bilemem dedii

Canım benim adete 2 gün kala 32 çıkmıştı 6 gün sonra hcg>1000 çıktı binden yüksek demek oluyormuş tam değer yok doktora gidemedim ben daha sana ikiz olabilir demiş benim de baya yükselmiş ben ikiz istiyorum inşallah öyledir yarın gideceğim doktora ilk keseyi görmeye

Kızlar merhaba ben 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu yarın yine kan testi yaptırıcam. Yumurtlama doneminden beri sağ kasığımda ara ara ağrı oluyordu . Evde badana felam da yaptık bu iki gündür yormamak kaydıyla temizlikte yaptım asırı halsiz ve uykusuzum uykuya doyamıyorum resmen. Uzandıkça kasıklarımdaki ağrı hafifliyor ama bazen çok şiddetli. Yarın dr gitcem zaten de sizin de kasık ağrılarınız şiddetli miydi ? Yerleştiği için öi böyle, dış gebelik mi aklıma takmıyorum ama korkmuyorum da değilim hani rabbim hayırlısını nasip etsim inş.

Benim de adete 2 kala başladı kasık ağrılarım 4-5 gün sonra falan baya hafifledi ben de endişelenmiştim o zamanlar kötü bi şey mi oluyor ki diye ama şu an sadece ani hareketlerde hafif hissediyorum batma tarzında regl sancıların da olabilir endişelenme kan verdiğinde hcg değerinden de anlaşılır zaten

Canım vucuddan vucuda değişiyor benim çok nadir saniyelik batma gibi oluyo ama kuzenimin çok ağrılı geçti yerleşme süreci mesela

Benim ağrım yok ama göğüslerimde çok acı ağrı var dokunamıyorumm

İnşallah bakalım sanırım beta hcg yükseldiği için öyle , adete 3 gün kala 65 le öğrendim yarın adet günüm. Rabbim hayırlısı nasip etsin inş benim kasımda 6 haftalık düşüğüm var o yuzden eşime bile söyle edim . Nasipse 29 u doğum günü erken doğum gunu surprizi olacak her sey yolunda giderse. Sağ salim kucağımıza alalım da başka bişi istemiyorum

Kızlar Merhaba 8+4 günlük hamileyim. Keseyi bebeği kalbini gördük ancak nedense hep içimde ya kalbi durursa diye bir korku var nedenini inanin bilmiyorum ama çok korkuyorum. Sizlerde böyle korkular yaşıyor musunuz yoksa ben Çok mu evham yapıyorum.

Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…