Kötü bişi olmasın da dış gebelik felaö meyseki batmaların iki taraflı. Ama sağ daha şifdetli . Gögüs hassasiyeti bende ilkinde daha çoktı ama damarlarım çıkmış. Gögüs uçlarımda kararmış biraz :)) Allah sen mucizeni bizd bahşet. Hayırlısıyla 9 ayı ve sonraki süreci tamamlamayı nasip et.Canım vucuddan vucuda değişiyor benim çok nadir saniyelik batma gibi oluyo ama kuzenimin çok ağrılı geçti yerleşme süreci mesela
Akışına bırak bence canım stres bebeğe iyi gelmiyor. Keyfini çıkar sükür kalp atışını duymussun keseyi görmüşsün. Rabbim bizlere de nasip et inş .Kızlar Merhaba 8+4 günlük hamileyim. Keseyi bebeği kalbini gördük ancak nedense hep içimde ya kalbi durursa diye bir korku var nedenini inanin bilmiyorum ama çok korkuyorum. Sizlerde böyle korkular yaşıyor musunuz yoksa ben Çok mu evham yapıyorum.
Ben daha keseyi bile göremediğim için evet evhamlar yaşıyorum ben de keseyi görsem sonra kalp atışını duysam da rahatlasam diyorum bu sefer de 2 li testi 3 lü testi sonra ayrıntılı ultrasonu sanırım 8 ay da stresli geçiyor :d bence öyle düşünmen normal endişelenmen yani ama psikolojini bozacak kadar da evham yapmamaya çalış canım hayırlısı neyse o olur iyi düşün iyi olsun her şeyKızlar Merhaba 8+4 günlük hamileyim. Keseyi bebeği kalbini gördük ancak nedense hep içimde ya kalbi durursa diye bir korku var nedenini inanin bilmiyorum ama çok korkuyorum. Sizlerde böyle korkular yaşıyor musunuz yoksa ben Çok mu evham yapıyorum.
2 hafta önce acaba kesenin içinse bebek oluşacak mi diye kaygilaniyordum. Cuma günü kontrolum vardı hersey yolunda dedi dr. Ama burada bazo haftalarda kalbi duran bebek haberlerini okuyunca çok telaslaniyorum. Dün iyice sacmalayip eşime acaba ece ultrason alsak çok mu pahalıdır diye sordumAkışına bırak bence canım stres bebeğe iyi gelmiyor. Keyfini çıkar sükür kalp atışını duymussun keseyi görmüşsün. Rabbim bizlere de nasip et inş .
Bide benden sana tavsiye site de çok dolaşma :)) ben sahsen her sey yolunda giderse izdivaya çekilicem uzun süre bebe kitapları al, bebeğinle konuş ama stres olan ortamlara girme. Olmayacak sorunlar çıkıyo2 hafta önce acaba kesenin içinse bebek oluşacak mi diye kaygilaniyordum. Cuma günü kontrolum vardı hersey yolunda dedi dr. Ama burada bazo haftalarda kalbi duran bebek haberlerini okuyunca çok telaslaniyorum. Dün iyice sacmalayip eşime acaba ece ultrason alsak çok mu pahalıdır diye sordum
3 ay riskini bi atlatabilsek. Eskiden ne güzelmiş herkes hamileliginin tadını çıkartıyor mus ben evham yapmaktan bişey anlamıyorum ki herkes en güzel dönem diyor. 7 nisanda 2 li test var tam 12 hafta olacağız ama ben onun öncesinde sanırım dayanamayıp haftaya tekrar Dr a gideceğimBen daha keseyi bile göremediğim için evet evhamlar yaşıyorum ben de keseyi görsem sonra kalp atışını duysam da rahatlasam diyorum bu sefer de 2 li testi 3 lü testi sonra ayrıntılı ultrasonu sanırım 8 ay da stresli geçiyor :d bence öyle düşünmen normal endişelenmen yani ama psikolojini bozacak kadar da evham yapmamaya çalış canım hayırlısı neyse o olur iyi düşün iyi olsun her şey
Son adet tarihine göre 4+4 sün canım hayırlı olsunBende çok yeniyim Kasım mi olur bilmiyorum 12 Şubat son reglim 351 hcg cikti regl her ay bikaç gun once olurum kaç haftalik bilmiyorum
Haklısın cnm aslında. Herkesin gebeliği aynı olmaz. İnşallah hepimiz sağlıkli gebelikler geciririz allah yardımcımız olsunBide benden sana tavsiye site de çok dolaşma :)) ben sahsen her sey yolunda giderse izdivaya çekilicem uzun süre bebe kitapları al, bebeğinle konuş ama stres olan ortamlara girme. Olmayacak sorunlar çıkıyo) boşver Rabbim ol dedikten sonra evhamlar boş.
Teşekkür ederim canim ama acildeki Dr çıkmış dikkatl et seninki 2-3 haftalik dedi 12 şubat son reglim bir de ben her ay bir kaç gün önce olurum 9 ya da 10 da olmam gerekiyordu 351 düşük mu geldi Dr a ondan 2 3 hafta dedi acabaSon adet tarihine göre 4+4 sün canım hayırlı olsun
Öncelikle hayırlı olsun canım,benim de son adet 15 Şubat 4+2 yim sen de 4+4 sün muhtemelen.profiline hamilelik günlüğü eklersen takip etmen daha kolay olurTeşekkür ederim canim ama acildeki Dr çıkmış dikkatl et seninki 2-3 haftalik dedi 12 şubat son reglim bir de ben her ay bir kaç gün önce olurum 9 ya da 10 da olmam gerekiyordu 351 düşük mu geldi Dr a ondan 2 3 hafta dedi acaba
Kasım annesiyim ben de kısmet olursa biz de henüz kese görmedik ama değerlerim iyiydi pazartesi 353 , çarşamba 845Arkadaslar bnde bi kasim annesi olucam allahn izniyle degerlerim cok guzel artiyo dr 2 hafta sonra kalp atislarini duyarz dedi tabi insallahvarmi bnm gibi cok yeni anne adayi sizin degerler nasil ne durumdasinz .bn cok heycanliyimm
Teşekkür ederim senin de hayırlı olsun canım ekliyim bende takvim.peki senin regl gününde mi gelirdi hep birde bende 351 di 3 4 gün sonra baktirdim senin ki kaç ciktiÖncelikle hayırlı olsun canım,benim de son adet 15 Şubat 4+2 yim sen de 4+4 sün muhtemelen.profiline hamilelik günlüğü eklersen takip etmen daha kolay olur
Benimde agrilarjm devam ediyo canm ama doktor normal oldugunu soylediKötü bişi olmasın da dış gebelik felaö meyseki batmaların iki taraflı. Ama sağ daha şifdetli . Gögüs hassasiyeti bende ilkinde daha çoktı ama damarlarım çıkmış. Gögüs uçlarımda kararmış biraz :)) Allah sen mucizeni bizd bahşet. Hayırlısıyla 9 ayı ve sonraki süreci tamamlamayı nasip et.
Amin canımmm. Ama bak genelde sağda ağrı hissetmek ve göğüs ıcu kararması erkeğin belirtileri diye biliyoeum ben :)Kötü bişi olmasın da dış gebelik felaö meyseki batmaların iki taraflı. Ama sağ daha şifdetli . Gögüs hassasiyeti bende ilkinde daha çoktı ama damarlarım çıkmış. Gögüs uçlarımda kararmış biraz :)) Allah sen mucizeni bizd bahşet. Hayırlısıyla 9 ayı ve sonraki süreci tamamlamayı nasip et.
Merhaba bende manisada oturuyorum. İçine sinen bşr doktor olursa banada söyleye bilir misinAy bi türlü size değerimi söyleyemedim yarın gidicem inş kan tahlili vermeyedoktor arayışındayım bi de izmir manisa da tavsiye edeceğiniz doktor var mı ilk çocuğumu ankarada doğurmuştum orda doktorum belliydi ama burda yok
Benimde çok ağrım oldu. Hatta tam regl olmam gereken günde başladı. Kaç gün reglimi bekledim ağrıdan dolayı. Ama bir hafta sonra azalmaya başladı. Şimdide ara ara yapıyor ağrı. Kötüye yorma hemen. İnşallah bişey olmayacak.Kızlar merhaba ben 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu yarın yine kan testi yaptırıcam. Yumurtlama doneminden beri sağ kasığımda ara ara ağrı oluyordu . Evde badana felam da yaptık bu iki gündür yormamak kaydıyla temizlikte yaptım asırı halsiz ve uykusuzum uykuya doyamıyorum resmen. Uzandıkça kasıklarımdaki ağrı hafifliyor ama bazen çok şiddetli. Yarın dr gitcem zaten de sizin de kasık ağrılarınız şiddetli miydi ? Yerleştiği için öi böyle, dış gebelik mi aklıma takmıyorum ama korkmuyorum da değilim hanirabbim hayırlısını nasip etsim inş.
Valla ben çok yeni öğrendim daha gebeliğimi kan tahlilimi bile ilk yarın vericem burdaki arkadaşlara soruyorum ama bi türlü tam evet budur diyemedim bakalım hafta sonu da kesinleşsin ona göre birini seçip gidicem sanada söylerim canımMerhaba bende manisada oturuyorum. İçine sinen bşr doktor olursa banada söyleye bilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?