Kasim annesiyimm

Canım vucuddan vucuda değişiyor benim çok nadir saniyelik batma gibi oluyo ama kuzenimin çok ağrılı geçti yerleşme süreci mesela
Kötü bişi olmasın da dış gebelik felaö meyseki batmaların iki taraflı. Ama sağ daha şifdetli . Gögüs hassasiyeti bende ilkinde daha çoktı ama damarlarım çıkmış. Gögüs uçlarımda kararmış biraz :)) Allah sen mucizeni bizd bahşet. Hayırlısıyla 9 ayı ve sonraki süreci tamamlamayı nasip et.

Akışına bırak bence canım stres bebeğe iyi gelmiyor. Keyfini çıkar sükür kalp atışını duymussun keseyi görmüşsün. Rabbim bizlere de nasip et inş .

Ben daha keseyi bile göremediğim için evet evhamlar yaşıyorum ben de keseyi görsem sonra kalp atışını duysam da rahatlasam diyorum bu sefer de 2 li testi 3 lü testi sonra ayrıntılı ultrasonu sanırım 8 ay da stresli geçiyor :d bence öyle düşünmen normal endişelenmen yani ama psikolojini bozacak kadar da evham yapmamaya çalış canım hayırlısı neyse o olur iyi düşün iyi olsun her şey

Bende çok yeniyim Kasım mi olur bilmiyorum 12 Şubat son reglim 351 hcg cikti regl her ay bikaç gun once olurum kaç haftalik bilmiyorum

Akışına bırak bence canım stres bebeğe iyi gelmiyor. Keyfini çıkar sükür kalp atışını duymussun keseyi görmüşsün. Rabbim bizlere de nasip et inş .
2 hafta önce acaba kesenin içinse bebek oluşacak mi diye kaygilaniyordum. Cuma günü kontrolum vardı hersey yolunda dedi dr. Ama burada bazo haftalarda kalbi duran bebek haberlerini okuyunca çok telaslaniyorum. Dün iyice sacmalayip eşime acaba ece ultrason alsak çok mu pahalıdır diye sordum

Bide benden sana tavsiye site de çok dolaşma :)) ben sahsen her sey yolunda giderse izdivaya çekilicem uzun süre bebe kitapları al, bebeğinle konuş ama stres olan ortamlara girme. Olmayacak sorunlar çıkıyo ) boşver Rabbim ol dedikten sonra evhamlar boş.

3 ay riskini bi atlatabilsek. Eskiden ne güzelmiş herkes hamileliginin tadını çıkartıyor mus ben evham yapmaktan bişey anlamıyorum ki herkes en güzel dönem diyor. 7 nisanda 2 li test var tam 12 hafta olacağız ama ben onun öncesinde sanırım dayanamayıp haftaya tekrar Dr a gideceğim

Haklısın cnm aslında. Herkesin gebeliği aynı olmaz. İnşallah hepimiz sağlıkli gebelikler geciririz allah yardımcımız olsun

Son adet tarihine göre 4+4 sün canım hayırlı olsun
Teşekkür ederim canim ama acildeki Dr çıkmış dikkatl et seninki 2-3 haftalik dedi 12 şubat son reglim bir de ben her ay bir kaç gün önce olurum 9 ya da 10 da olmam gerekiyordu 351 düşük mu geldi Dr a ondan 2 3 hafta dedi acaba

Öncelikle hayırlı olsun canım,benim de son adet 15 Şubat 4+2 yim sen de 4+4 sün muhtemelen.profiline hamilelik günlüğü eklersen takip etmen daha kolay olur

Arkadaslar bnde bi kasim annesi olucam allahn izniyle degerlerim cok guzel artiyo dr 2 hafta sonra kalp atislarini duyarz dedi tabi insallah varmi bnm gibi cok yeni anne adayi sizin degerler nasil ne durumdasinz .bn cok heycanliyimm
Kasım annesiyim ben de kısmet olursa biz de henüz kese görmedik ama değerlerim iyiydi pazartesi 353 , çarşamba 845

Öncelikle hayırlı olsun canım,benim de son adet 15 Şubat 4+2 yim sen de 4+4 sün muhtemelen.profiline hamilelik günlüğü eklersen takip etmen daha kolay olur
Teşekkür ederim senin de hayırlı olsun canım ekliyim bende takvim.peki senin regl gününde mi gelirdi hep birde bende 351 di 3 4 gün sonra baktirdim senin ki kaç cikti

Ay çok heyecanlıyım kızlar daha keseyi bile görmedim

Benimde agrilarjm devam ediyo canm ama doktor normal oldugunu soyledi

Amin canımmm. Ama bak genelde sağda ağrı hissetmek ve göğüs ıcu kararması erkeğin belirtileri diye biliyoeum ben :)

Merhaba bende manisada oturuyorum. İçine sinen bşr doktor olursa banada söyleye bilir misin

Benimde çok ağrım oldu. Hatta tam regl olmam gereken günde başladı. Kaç gün reglimi bekledim ağrıdan dolayı. Ama bir hafta sonra azalmaya başladı. Şimdide ara ara yapıyor ağrı. Kötüye yorma hemen. İnşallah bişey olmayacak.

Ben sağ da ağrı hissediyorum ama göğüs ucu kararma si yok erkek mi kız mi anlayamadım

Merhaba bende manisada oturuyorum. İçine sinen bşr doktor olursa banada söyleye bilir misin
Valla ben çok yeni öğrendim daha gebeliğimi kan tahlilimi bile ilk yarın vericem burdaki arkadaşlara soruyorum ama bi türlü tam evet budur diyemedim bakalım hafta sonu da kesinleşsin ona göre birini seçip gidicem sanada söylerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…