Canım ben adete 6 gün kala yaptırdım kan tahlili 34 çıktı,salı günü yaptırdım tekrar tam adet günü 670 çıktı,doktor gayet iyi dedi değere.benim adet günüm pek değişmez en fazla 26-27 güne bir olurum.senin değerin de normal canım,ben adetten iki gün sonra hamile kaldım diye düşünüyorum,sonrasında eşim şehir dışındaydı.yumurtlama zamanına göre iyidir değerin.ayin kaçında yumurtladin?Teşekkür ederim senin de hayırlı olsun canım ekliyim bende takvim.peki senin regl gününde mi gelirdi hep birde bende 351 di 3 4 gün sonra baktirdim senin ki kaç cikti
Canm senn agrin yada kahverengi lekelenmen varmiCanım ben adete 6 gün kala yaptırdım kan tahlili 34 çıktı,salı günü yaptırdım tekrar tam adet günü 670 çıktı,doktor gayet iyi dedi değere.benim adet günüm pek değişmez en fazla 26-27 güne bir olurum.senin değerin de normal canım,ben adetten iki gün sonra hamile kaldım diye düşünüyorum,sonrasında eşim şehir dışındaydı.yumurtlama zamanına göre iyidir değerin.ayin kaçında yumurtladin?
Sanirim ben 25 Subat ta takvimim vardı bende ona göre uyguluyorduk biz 18 şubatta temizlenmistim bi hafta sonra yumurtlama günüm oluyorCanım ben adete 6 gün kala yaptırdım kan tahlili 34 çıktı,salı günü yaptırdım tekrar tam adet günü 670 çıktı,doktor gayet iyi dedi değere.benim adet günüm pek değişmez en fazla 26-27 güne bir olurum.senin değerin de normal canım,ben adetten iki gün sonra hamile kaldım diye düşünüyorum,sonrasında eşim şehir dışındaydı.yumurtlama zamanına göre iyidir değerin.ayin kaçında yumurtladin?
Bende tam tersini duymustum solda olursa erkek diye hatta banada arkadasim dedi internetten baktik beraber o sekilde yaziyodu sonra onunda oglu var benimde sol taraftaydi dedi ama bende knu soracaktim size benim en basindan beri sol tarafta agrim oluyodu ultrasonda golge gibi gorduk soldaydi ama insan ogrenene kadar her soylenilene inaniyo sanirimBen sağ da ağrı hissediyorum ama göğüs ucu kararma si yok erkek mi kız mi anlayamadım
Garip bir şekilde bende erkek gibi hissediyorum. Rüyamda erkek görmüştüm benim in cinsiyet önemsiz sağlıklı sıhhatli olsun da hayırlısı ile.Amin canımmm. Ama bak genelde sağda ağrı hissetmek ve göğüs ıcu kararması erkeğin belirtileri diye biliyoeum ben :)
Ağrım var azaldı hatta.Yumurtlamadan sonraki iki hafta çok fazla kasık ağrısı ve batma yasadim.bu hafta şiddeti azaldı çok şükür ama hafif te olsa var kasık ve bel ağrısı.lekelenmem yok çok şükürCanm senn agrin yada kahverengi lekelenmen varmi
Teyzelerii bebegimin kalp atislarini duyduk cok sukurrrr) allahm herkese nasip etsin cok guzell gup gup atiyoo masallahh
Evet insan merak ediyor hayirlisiyla sağlıklı gelsin de nette baktigima göre çoğu kişi sağ erkek sol kız yazmış ben de anlamadım :)Bende tam tersini duymustum solda olursa erkek diye hatta banada arkadasim dedi internetten baktik beraber o sekilde yaziyodu sonra onunda oglu var benimde sol taraftaydi dedi ama bende knu soracaktim size benim en basindan beri sol tarafta agrim oluyodu ultrasonda golge gibi gorduk soldaydi ama insan ogrenene kadar her soylenilene inaniyo sanirim
hadi hayrli haberler getir canmMaşallah. Gözünüz aydın. Ben de şimdi doktora gidicem. Dua edin bize de.
anm,coktan kalbi atmaya baslamistir.su an.gitsen duyarsn bnceBende bi kalp atisini duysaydim dünyalar benim olacak. 3 hafta sonra randevum 5+3 de gitmistim en son ordada kese ve bebek göründü. Ama kalp atisindan haberim yok(( cok var daha ya
aberlerini bekliyorz canmKızlar kanımı verdim şükür bakalım saat 4 gibi alıcaz sonuçları size ay inş iyi gidiyoruzdur
Sağ ol canım darısı sana inşallah yumurtlama günümden 3-4 gün sonra döllenmiş dedi sata göre 5+1 ama aslında 4+4 dedi kalp atışı için haftaya cumaya çağırdı ama büyük ihtimal erken daha duyamayabiliriz dedi olmazsa ondan sonraki hafta nasıl beklicem ben şimdi : )
Sağ ol canım darısı sana inşallah yumurtlama günümden 3-4 gün sonra döllenmiş dedi sata göre 5+1 ama aslında 4+4 dedi kalp atışı için haftaya cumaya çağırdı ama büyük ihtimal erken daha duyamayabiliriz dedi olmazsa ondan sonraki hafta nasıl beklicem ben şimdi : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?