Kasim annesiyimm

yaa kızlar bende çok merak ediyorum cinsiyeti. ama bu belirtilerle ilgili hiç bi bilgim yok benimde gögüste aşırı hassasiyet var ve ben normalda adet zamanlarında bile asla gögüs ağrısı çekmezdim şimdi yürürken bile ağrıyor. ve hep sol tarafımda ağrı hissediyorum.

Bende bi kalp atisini duysaydim dünyalar benim olacak. 3 hafta sonra randevum 5+3 de gitmistim en son ordada kese ve bebek göründü. Ama kalp atisindan haberim yok (( cok var daha ya
Zamanlarimiz yakin ama 7 haftalikken falan gitseniz sanki kalp atisi duyulur

canim bendede olmuştu ilk gebeliğimde cahil oluyor insan doktora sormuştum kan dişinda bişey olmaz demişti.sonra düşük yaptim.bu gebeliğimde doktor değiştirdim yin elekelenmem oldu pogestan verdi doktor bile telaşlandi kullaniyorum şimdi lekelenme bitsede mutlaka gel dedi beraber karar vercez ilaci devam edip etmeyeceğime doktora git progestan al vermezse üsteler ilacin bi zarari yok her turlu kullan mutlaka

Teyzelerii bebegimin kalp atislarini duyduk cok sukurrrr ) allahm herkese nasip etsin cok guzell gup gup atiyoo masallahh
Masallah canım gözün aydın Kacıncı haftadasım tam olarak? Ben 6+4 bugün kalp atışını gördüm ama duymadım. Duyulmazmıs kı daha. Ultrason da göründü kalbinin attigi sendedemi öyle oldu gercekten duydunmu?

Kızlarr merhaba Rabbim izin verirse bende kasım annesi olucam İnşallahhh.. Şuan 5+6 haftalık hamileyim. Bugün kontrole gittik kesemizi gördük çok şükür ama kesenin içinde olan küçük keseyi yolk sac keses diyorlarmıs ve embriyoyu göremedik boştu yani kesem benim haftalarımda bu durumu yaşayan oldumu acaba çok korkuyorum

Canm videosu bile var kalp sesinin 6+3 mus suanda duyuldu yani niye duyulmasinki

Kalp atislarini duydunuzmu canm

Kız okadarlıkken görünmez ki zatn bendede 5+3 de sırf bir nokta göründü okadar minikki ayırt edemıyosum bır hafta sonra git daha net belli olur endişelenme o gayet normal
Alttan ultrasondamı göründü canım nokta yoksa göbekde mi? Bilmiyorum cok telaş yaptım ben İnşallah benimledir bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…