- 19 Şubat 2017
- 233
- 117
- 18
- 38
Ha
hadi hayrli haberler getir canm
yaa kızlar bende çok merak ediyorum cinsiyeti. ama bu belirtilerle ilgili hiç bi bilgim yok benimde gögüste aşırı hassasiyet var ve ben normalda adet zamanlarında bile asla gögüs ağrısı çekmezdim şimdi yürürken bile ağrıyor. ve hep sol tarafımda ağrı hissediyorum.Bende tam tersini duymustum solda olursa erkek diye hatta banada arkadasim dedi internetten baktik beraber o sekilde yaziyodu sonra onunda oglu var benimde sol taraftaydi dedi ama bende knu soracaktim size benim en basindan beri sol tarafta agrim oluyodu ultrasonda golge gibi gorduk soldaydi ama insan ogrenene kadar her soylenilene inaniyo sanirim
Zamanlarimiz yakin ama 7 haftalikken falan gitseniz sanki kalp atisi duyulurBende bi kalp atisini duysaydim dünyalar benim olacak. 3 hafta sonra randevum 5+3 de gitmistim en son ordada kese ve bebek göründü. Ama kalp atisindan haberim yok(( cok var daha ya
3 gun gecmis daha normal bence.Kızlar çıktı kan tahlilim 230 yalnız bana biraz düşük geldi bat 14 marttı
Gözün aydın canım,geç döllenme olmuştur düşük sayılmaz değerin.kafana takma.tekrqr ne zaman gideceksin?Kızlar çıktı kan tahlilim 230 yalnız bana biraz düşük geldi bat 14 marttı
İlk kan degerinmi? Normal vanm bende batı birgün gectiginde 158 di :)Kızlar çıktı kan tahlilim 230 yalnız bana biraz düşük geldi bat 14 marttı
Masallah canım gözün aydın Kacıncı haftadasım tam olarak? Ben 6+4 bugün kalp atışını gördüm ama duymadım. Duyulmazmıs kı daha. Ultrason da göründü kalbinin attigi sendedemi öyle oldu gercekten duydunmu?Teyzelerii bebegimin kalp atislarini duyduk cok sukurrrr) allahm herkese nasip etsin cok guzell gup gup atiyoo masallahh
İlk önce doktor bulmam lazım canım haftaya gitmem herhalde daha erken martın son haftası giderim diye düşünüyorumGözün aydın canım,geç döllenme olmuştur düşük sayılmaz değerin.kafana takma.tekrqr ne zaman gideceksin?
Evet ilk kan değerim canım :)İlk kan degerinmi? Normal vanm bende batı birgün gectiginde 158 di :)
Gec döllenmeyle alakası yokki normal değeri bendede öyleydi hem önemli olan artması.Gözün aydın canım,geç döllenme olmuştur düşük sayılmaz değerin.kafana takma.tekrqr ne zaman gideceksin?
Canm videosu bile var kalp sesinin 6+3 mus suanda duyuldu yani niye duyulmasinkiMasallah canım gözün aydın Kacıncı haftadasım tam olarak? Ben 6+4 bugün kalp atışını gördüm ama duymadım. Duyulmazmıs kı daha. Ultrason da göründü kalbinin attigi sendedemi öyle oldu gercekten duydunmu?
Kalp atislarini duydunuzmu canmKızlarr merhaba Rabbim izin verirse bende kasım annesi olucam İnşallahhh.. Şuan 5+6 haftalık hamileyim. Bugün kontrole gittik kesemizi gördük çok şükür ama kesenin içinde olan küçük keseyi yolk sac keses diyorlarmıs ve embriyoyu göremedik boştu yani kesembenim haftalarımda bu durumu yaşayan oldumu acaba çok korkuyorum
Neyle baktı ki? Bizde alttan ultraaonla baktıgı icin duyulmuyo ultrasyonda ses diye biliyorumCanm videosu bile var kalp sesinin 6+3 mus suanda duyuldu yani niye duyulmasinki
Yok canım sadece kese gördüm embriyoyu fln hiçbişeyi görmedim dahaKalp atislarini duydunuzmu canm
Kız okadarlıkken görünmez ki zatn bendede 5+3 de sırf bir nokta göründü okadar minikki ayırt edemıyosum bır hafta sonra git daha net belli olur endişelenme o gayet normalKalp atislarini duydunuzmu canm
Alttan ultrasondamı göründü canım nokta yoksa göbekde mi? Bilmiyorum cok telaş yaptım ben İnşallah benimledir bebeğimKız okadarlıkken görünmez ki zatn bendede 5+3 de sırf bir nokta göründü okadar minikki ayırt edemıyosum bır hafta sonra git daha net belli olur endişelenme o gayet normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?