Kasim annesiyimm

Kız okadarlıkken görünmez ki zatn bendede 5+3 de sırf bir nokta göründü okadar minikki ayırt edemıyosum bır hafta sonra git daha net belli olur endişelenme o gayet normal. Senfe kesenin içinde nokta varmı beyaz? Zaten görünmesi için doktor bayagı ugrasmıstı bende

Benimde oyleydi 5 haftalikken bakildi sadece kese goruldu yolk sac ve embriyo yoktu hatta vajinalle bakinca gordu keseyi. Bile. Iki hafta sonra tekrar bakalim dedi iki gun once.gittim bebegi gorduk kalp atisini dinletti. Korkmayin insallah gorursunuz daha erken

Hiçbişey yoktu canım

Kız sen neyle baktırdın? Kalp atısını dinlemedm ben sadece ultraspnda gördüm galiba vajinalden bakmca ses olmuyomus

Kız okadarlıkken görünmez ki zatn bendede 5+3 de sırf bir nokta göründü okadar minikki ayırt edemıyosum bır hafta sonra git daha net belli olur endişelenme o gayet normal
Canm benim bilgim yok zaten ama bebekten once kalp sesi duyuluyomusya ondan sordum

Benim göbekten ultrasonla bakıyo canım kese çok net çok güzel bi şekilde gözüyo ama içi boştu haftaya carsamba gel bidaha bakalım dedi inşallah o zaman görürüm

Benim göbekten ultrasonla bakıyo canım kese çok net çok güzel bi şekilde gözüyo ama içi boştu haftaya carsamba gel bidaha bakalım dedi inşallah o zaman görürüm
Insallah gorursunuz. Ustten de hemen gorulmuyor bende kalp atisi falan gorulmedi ustten bakinca dr alttan bakinca goruldu. 8. 9 haftalarda gorenler bile var bu forumda okudugum kadariyla

Valla bende ses yoktu sadece görğndğ attıgı ultrasonda neden ses yok bilemedm
Bende bilemedim ki devlet hastanesinde ki bi cihazda dr um kendi cihazindan bakti cok net goremeyince ayni hastanede ayrintili ultrasanografi cihazi varmis ona gonderdi orda bakilinca dinlettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…