Kızlarr merhaba Rabbim izin verirse bende kasım annesi olucam İnşallahhh.. Şuan 5+6 haftalık hamileyim. Bugün kontrole gittik kesemizi gördük çok şükür ama kesenin içinde olan küçük keseyi yolk sac keses diyorlarmıs ve embriyoyu göremedik boştu yani kesembenim haftalarımda bu durumu yaşayan oldumu acaba çok korkuyorum
Banada alttan ultrasonla bakti canmNeyle baktı ki? Bizde alttan ultraaonla baktıgı icin duyulmuyo ultrasyonda ses diye biliyorum
Benimde oyleydi 5 haftalikken bakildi sadece kese goruldu yolk sac ve embriyo yoktu hatta vajinalle bakinca gordu keseyi. Bile. Iki hafta sonra tekrar bakalim dedi iki gun once.gittim bebegi gorduk kalp atisini dinletti. Korkmayin insallah gorursunuz daha erkenKızlarr merhaba Rabbim izin verirse bende kasım annesi olucam İnşallahhh.. Şuan 5+6 haftalık hamileyim. Bugün kontrole gittik kesemizi gördük çok şükür ama kesenin içinde olan küçük keseyi yolk sac keses diyorlarmıs ve embriyoyu göremedik boştu yani kesembenim haftalarımda bu durumu yaşayan oldumu acaba çok korkuyorum
Vajınaldan canm göbekten görğnmez hemen. Burda 13. Haftaya kadar alttan bakarlarAlttan ultrasondamı göründü canım nokta yoksa göbekde mi? Bilmiyorum cok telaş yaptım ben İnşallah benimledir bebeğim
Hiçbişey yoktu canımKız okadarlıkken görünmez ki zatn bendede 5+3 de sırf bir nokta göründü okadar minikki ayırt edemıyosum bır hafta sonra git daha net belli olur endişelenme o gayet normal. Senfe kesenin içinde nokta varmı beyaz? Zaten görünmesi için doktor bayagı ugrasmıstı bende
Benim vajinalle baktiginda dinletti sesiNeyle baktı ki? Bizde alttan ultraaonla baktıgı icin duyulmuyo ultrasyonda ses diye biliyorum
Kız sen neyle baktırdın? Kalp atısını dinlemedm ben sadece ultraspnda gördüm galiba vajinalden bakmca ses olmuyomusBenimde oyleydi 5 haftalikken bakildi sadece kese goruldu yolk sac ve embriyo yoktu hatta vajinalle bakinca gordu keseyi. Bile. Iki hafta sonra tekrar bakalim dedi iki gun once.gittim bebegi gorduk kalp atisini dinletti. Korkmayin insallah gorursunuz daha erken
Benim göbekten bakıyo canım belki o yüzden de gözükmemiş olabilir inşallah öyledirr inşallahhhVajınaldan canm göbekten görğnmez hemen. Burda 13. Haftaya kadar alttan bakarlar
Valla bana ses yok dedi ama atıyordu kalbi ekranda gördükBanada alttan ultrasonla bakti canm
Benim basindan beri vajinalle bakiliyor vajinalde duyuldu sesKız sen neyle baktırdın? Kalp atısını dinlemedm ben sadece ultraspnda gördüm galiba vajinalden bakmca ses olmuyomus
Ay tabikiiii öyledir! Kprktugun seye bak kız göbekten daha gec görünğr hıc korkmaBenim göbekten bakıyo canım belki o yüzden de gözükmemiş olabilir inşallah öyledirr inşallahhh
Canm benim bilgim yok zaten ama bebekten once kalp sesi duyuluyomusya ondan sordumKız okadarlıkken görünmez ki zatn bendede 5+3 de sırf bir nokta göründü okadar minikki ayırt edemıyosum bır hafta sonra git daha net belli olur endişelenme o gayet normal
Valla bende ses yoktu sadece görğndğ attıgı ultrasonda neden ses yok bilemedmBenim basindan beri vajinalle bakiliyor vajinalde duyuldu ses
Benim göbekten ultrasonla bakıyo canım kese çok net çok güzel bi şekilde gözüyo ama içi boştu haftaya carsamba gel bidaha bakalım dedi inşallah o zaman görürümBenimde oyleydi 5 haftalikken bakildi sadece kese goruldu yolk sac ve embriyo yoktu hatta vajinalle bakinca gordu keseyi. Bile. Iki hafta sonra tekrar bakalim dedi iki gun once.gittim bebegi gorduk kalp atisini dinletti. Korkmayin insallah gorursunuz daha erken
Yok kız bende duyulmadı ama görünüyo ultrasonda. Kalp atısı gec olusur 5. Hafta ErkenCanm benim bilgim yok zaten ama bebekten once kalp sesi duyuluyomusya ondan sordum
canm o ultrason cihazinjn kalitesiyle ilgilidir eski bi cihazsa duyulmayabilr belki.Valla bende ses yoktu sadece görğndğ attıgı ultrasonda neden ses yok bilemedm
Aynen bencede canım :) banada öyle geldiCa
canm o ultrason cihazinjn kalitesiyle ilgilidir eski bi cihazsa duyulmayabilr belki.
Insallah gorursunuz. Ustten de hemen gorulmuyor bende kalp atisi falan gorulmedi ustten bakinca dr alttan bakinca goruldu. 8. 9 haftalarda gorenler bile var bu forumda okudugum kadariylaBenim göbekten ultrasonla bakıyo canım kese çok net çok güzel bi şekilde gözüyo ama içi boştu haftaya carsamba gel bidaha bakalım dedi inşallah o zaman görürüm
Bende bilemedim ki devlet hastanesinde ki bi cihazda dr um kendi cihazindan bakti cok net goremeyince ayni hastanede ayrintili ultrasanografi cihazi varmis ona gonderdi orda bakilinca dinlettilerValla bende ses yoktu sadece görğndğ attıgı ultrasonda neden ses yok bilemedm
Ne güzel bi ses dimiiiiTeyzelerii bebegimin kalp atislarini duyduk cok sukurrrr) allahm herkese nasip etsin cok guzell gup gup atiyoo masallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?