- 11 Nisan 2016
- 454
- 535
- 103
- 29
canm cok sagol cok dusuncelisin msjda atmıssın.. Ben ilk ogrendigimden beri kullaniyorm ilaci adet gunumde lekelenmistim doktorum hemen baslatti... 3 gun oncede oldu lekelenme doktorum igne verdi.. 3 gundur yoktu bugun yine oldu 6+0 olduk son adete gore.. Damla damla gelmisti sabahtan beri simdi biraz fazla gelmis sizce gitsem mi napsam bilemiyorumcanim bendede olmuştu ilk gebeliğimde cahil oluyor insan doktora sormuştum kan dişinda bişey olmaz demişti.sonra düşük yaptim.bu gebeliğimde doktor değiştirdim yin elekelenmem oldu pogestan verdi doktor bile telaşlandi kullaniyorum şimdi lekelenme bitsede mutlaka gel dedi beraber karar vercez ilaci devam edip etmeyeceğime doktora git progestan al vermezse üsteler ilacin bi zarari yok her turlu kullan mutlaka
Yok canım o cihazdan cihaza degişir. Gördüm ya oda yeter bana duymak şart değil sağlıklı olsundaBende bilemedim ki devlet hastanesinde ki bi cihazda dr um kendi cihazindan bakti cok net goremeyince ayni hastanede ayrintili ultrasanografi cihazi varmis ona gonderdi orda bakilinca dinlettiler
Duydugum en guzel ses buydu gercektenNe güzel bi ses dimiiiimaşallah. Gözün aydın canım.
Canm bence riske atma.derim ama cok hareket.etmemeyede dikkat et ne renkti kirmizimi koyu renk.miYok canım o cihazdan cihaza degişir. Gördüm ya oda yeter bana duymak şart değil sağlıklı olsunda
Masallah canı
git canim doktor artinca gel dedi bana önemli değil tabikide bende yaşadim o telaşa seninle giriyorum Allah korusun ama neden artti dah çok dinlenmen gerekcek demekki dokto bana artarsa hemen geliosun.kesilse ilaci birakmiosun demişti.en azindan ara bi sor ve de doktor tatmin etmiosa için rahatlamiosa başka doktora görün.çünkü ben kuruntu yaptim sanmişitm.ama bu doktorumun bilgisine güveniorum strese girmiorum.yani doktor kendini belli ediyor bu da sana yansiyor.o yüzden git bence.ara sor yada.belki başka bi iilaç senin şifandir bilemeyiz.ALLAH YARDİMCİMİZ OLSUN.canm cok sagol cok dusuncelisin msjda atmıssın.. Ben ilk ogrendigimden beri kullaniyorm ilaci adet gunumde lekelenmistim doktorum hemen baslatti... 3 gun oncede oldu lekelenme doktorum igne verdi.. 3 gundur yoktu bugun yine oldu 6+0 olduk son adete gore.. Damla damla gelmisti sabahtan beri simdi biraz fazla gelmis sizce gitsem mi napsam bilemiyorum
Canım bence hiç riske atma git hemen arayıp sorma imkanın varsa ara sor doktoruna biz önlemimizi alalımda da takdir Rabbimin benimde kanamam olmustu doktorum hemen proluton depot diye bi iğne vurdurdu belki sanada verirlercanm cok sagol cok dusuncelisin msjda atmıssın.. Ben ilk ogrendigimden beri kullaniyorm ilaci adet gunumde lekelenmistim doktorum hemen baslatti... 3 gun oncede oldu lekelenme doktorum igne verdi.. 3 gundur yoktu bugun yine oldu 6+0 olduk son adete gore.. Damla damla gelmisti sabahtan beri simdi biraz fazla gelmis sizce gitsem mi napsam bilemiyorum
Bende gecen görememiştim ama doktorum görmüştü canım keseyi görmeselerdi söylerlerdi sen dikkat et kendine yinede sen bilirsin ama çok alttan ultrasona girme her hastanedeVermislerdi o igneyi bugun oldm canm acilden geldm simdi.. Baktilar ben goremedim ama keseyi gordu hemsireler.. İlacimi ve igneyi de oldugum icin simdilik bisey yapmadilar 2 saat bi gozlem altinda tutacaklar ama ben baska hastaneyede gidecegm burdan snra
Anlamadım hamile kalmayı düşünenlere bile öneriliyor diye biliyordum ben. Doktora gittin mi peki canım?ben baslamadim henuz
Pazartesi almaya baslicam canm doktor kullanip kullanmayi bana biraktiAnlamadım hamile kalmayı düşünenlere bile öneriliyor diye biliyordum ben. Doktora gittin mi peki canım?
Ben zaten fenemeye başladığımızdan beri yaklaşık 2 aydır kullanıyorum daha doktora gitmedim ama drvam ederim herhalde :)Kızlar folik asite başladınızmı. Ben başladım ama dikkatimi çekti doktorum hiç bahsetmedi. Kendim gidip aldım kullanmaya başladım.
Tabiki saglikli olsun da gerisi onemli degil :)Yok canım o cihazdan cihaza degişir. Gördüm ya oda yeter bana duymak şart değil sağlıklı olsunda
Allahm o minik,kalbi duyursun sana insallahGünaydın kızlar biz bugün kalp atışı mız için gideceğiz dua edin bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?