- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
Canım duydum çok şükür ☺ Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAllahm o minik,kalbi duyursun sana insallah
Geç döllenmedir cankm korkma gemen herkesin aynı değer çıkçak diye bişy yok vucüddan vucuda göre değişiyorKızlar çıktı kan tahlilim 230 yalnız bana biraz düşük geldi bat 14 marttı
Gözün aydın canım darısı başımıza, âmin inşallah.tam olarak kaç hafta kaç günlükken gittin?Canım duydum çok şükür ☺ Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinCanım duydum çok şükür ☺ Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Çok sağol canım aslında çok pimpirikli değilim de ne bileyim başkalarının değerlerini duyunca biraz tedirgin oldumGeç döllenmedir cankm korkma gemen herkesin aynı değer çıkçak diye bişy yok vucüddan vucuda göre değişiyor
Gözün aydın canım darısı başımıza inşCanım duydum çok şükür ☺ Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım sizde tez zamanda duyun o minik pıtpıtları 6+2 günlükmüşüzGözün aydın canım darısı başımıza, âmin inşallah.tam olarak kaç hafta kaç günlükken gittin?
Amin canım tez zamanda duyun sizde inşallah. Benim ilk gebeliğim kötü sonuçlandı bunda resmen ağlayacaktım korkudanGözün aydın canım darısı başımıza inş
canım ilk kap atışını çoğu doktor bebeğe zarar veriyor diye dinletmiyormuş boşver görünmüş ya önemli olan o.. düşün o kadar minik ki kendi kalp sesinden bile etkileniyor.Valla bende ses yoktu sadece görğndğ attıgı ultrasonda neden ses yok bilemedm
Gözün aydın canım çok sevindim darısı bize inşCanım duydum çok şükür ☺ Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aminn cok mukemmel bi,duygu dimiiCanım duydum çok şükür ☺ Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canim nasilsiniz zor bir akşam geçirmişssin umarim iyisindirVermislerdi o igneyi bugun oldm canm acilden geldm simdi.. Baktilar ben goremedim ama keseyi gordu hemsireler.. İlacimi ve igneyi de oldugum icin simdilik bisey yapmadilar 2 saat bi gozlem altinda tutacaklar ama ben baska hastaneyede gidecegm burdan snra
İnşallah canım bekliyorum sizin de güzel haberleriniziGözün aydın canım çok sevindim darısı bize inş
Kesinlikle canım inşallah hayırlısı ile kucağımıza almayı da nasip etsinAminn cok mukemmel bi,duygu dimii
Ben 3 aydır kullanıyorum folik asit. Cuma gittiğimde doktor bana balık yağı verdi bi de ocean plus diye bi marka aldım bugün başladım kullanmaya[/QU
canim çok az doktor balik yaği veriyor farkettiğim kadariyla.nye göre verdiğini anlayabildin mi?
canim çok az doktor balik yaği veriyor farkettiğim kadariyla.neye göre veriyor anlayabildin mi?Ben 3 aydır kullanıyorum folik asit. Cuma gittiğimde doktor bana balık yağı verdi bi de ocean plus diye bi marka aldım bugün başladım kullanmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?