Kasim annesiyimm

ay maşallah bizim topikten başka kasım anneleri topiği daha varmış nasılsınız kızlar benim bu sabah baya bulantılarım başladı sabah istifra ettim hala ara ara yokluyor kraker yedim ama o bile bulandırdı. şimdi leblebi yiyorum inşallah iyi gelir benim gibi olan var mı

Valla bende ses yoktu sadece görğndğ attıgı ultrasonda neden ses yok bilemedm
canım ilk kap atışını çoğu doktor bebeğe zarar veriyor diye dinletmiyormuş boşver görünmüş ya önemli olan o.. düşün o kadar minik ki kendi kalp sesinden bile etkileniyor.

canim nasilsiniz zor bir akşam geçirmişssin umarim iyisindir

Kızlar ben daha 4+3 günlük hamileyim ama bu sabah değişik bir sizlamaya uyandım genital bölgede üst kemik kismi sol tarafı acayip sızlıyor yerimde duramıyorum neden böyle olurki ya doktora gitmemede daha çok var başına gelen varmı böyle bisey

Ben 3 aydır kullanıyorum folik asit. Cuma gittiğimde doktor bana balık yağı verdi bi de ocean plus diye bi marka aldım bugün başladım kullanmaya

Ben 3 aydır kullanıyorum folik asit. Cuma gittiğimde doktor bana balık yağı verdi bi de ocean plus diye bi marka aldım bugün başladım kullanmaya
canim çok az doktor balik yaği veriyor farkettiğim kadariyla.neye göre veriyor anlayabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…