Kasim annesiyimm

Mrb benim yumurtlamamdan 6. Günüm ve 3. Günümden itibaren sol yumurtalığımdan ayaklarıma çok ağrım ve adet olcakmışım gibi ağrım cok var belim de biraz agrıyor azcıkta isal olmuşum ve öksürdüğüm zaman karnıma bir kasılma giriyo kasıklarımdan sizce tutmuş olabilir mi hamile arkadaşlarım sizde olmuşmuydu bilgi verirmisiniz

canim çok az doktor balik yaği veriyor farkettiğim kadariyla.neye göre veriyor anlayabildin mi?
Genelde balık yiyemeyenlere veriyorlar sanırım ama bana doktorum sormadı balık yiyip yemediğimi hem bunu verdi hem de haftada iki gün balık ye dedi. Sanırım zaten Türkiyedeki balıklarda yeterince omega 3 yokmuş takviye gerekiyor diye biliyorum asıl omega 3 okyanus balıklarında oluyormuş

Ben de yumurtlamadan bir hafta kadar sonra belirtiler yaşamaya başlamıştım kasık batması halsizlik kabızlık gibi ama adet olacakmışım gibi sancılar adet döneminde başladı bende her gebelik kendine özgü sonuçta

çok sağol canim peki tadi nasil birşey ?

Canım benim 1 düşüğüm var o yüzden bu gebeliğimde hiç alttan muayene olmadım karından duydu kalp atışını

Canm bendede ara ara oluyodu ilk,baslarda hatta bi kez ay demistim sancidan milletin ortasinda . sennde normaldir diye dusunuyorm ama bilemedim

C
Canm,bnmde gunluk degisiyo desem yeridir bigun aksama kadar mahvoluyorm baaka.bi gun daha iyiyim.ama ac karna olunca ozellikle cok bulaniyo.aman aaglikli olsunlarda bulantiya raziyim

Kızlar merhaba bende dün öğrendim beta-hcg değerim 7600 çıktı,son adet tarihim 12 şubat..bi kaç damla kan geldi bi sıkıntı olurmu sizce ve ne yiyip ne içmemiz lazım bu aralar:)

Kızlar merhaba bende dün öğrendim beta-hcg değerim 7600 çıktı,son adet tarihim 12 şubat..bi kaç damla kan geldi bi sıkıntı olurmu sizce ve ne yiyip ne içmemiz lazım bu aralar:)
Canm bol bol,sut ve sut urunleri tuketmelisin ve tabi bol.bol suu hayrli olsn bu arada .keseyi gordnmu. Kan kirmizimiydi kahvemi

Canm bendede ara ara oluyodu ilk,baslarda hatta bi kez ay demistim sancidan milletin ortasinda . sennde normaldir diye dusunuyorm ama bilemedim
İnş cnm ya bebeğim iyi olsun da ben razıyım baya baya rahatsız ediyor ama inş buda gecicek çok sağol cnm

Hastaneye gittik keseyi gördüler,kırmızı açık renk kan geldi çok teşekkür ederim bakalım inşallah sağlıkla kucağımıza hepimiz alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…