- 2 Temmuz 2016
- 125
- 50
- 18
Canım duydum çok şükür ☺ Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gözün aydin canim :) alttan ultrasonla mi duyudn yoksa karindan ultrasonlami?
Genelde balık yiyemeyenlere veriyorlar sanırım ama bana doktorum sormadı balık yiyip yemediğimi hem bunu verdi hem de haftada iki gün balık ye dedi. Sanırım zaten Türkiyedeki balıklarda yeterince omega 3 yokmuş takviye gerekiyor diye biliyorum asıl omega 3 okyanus balıklarında oluyormuşcanim çok az doktor balik yaği veriyor farkettiğim kadariyla.neye göre veriyor anlayabildin mi?
Ben de yumurtlamadan bir hafta kadar sonra belirtiler yaşamaya başlamıştım kasık batması halsizlik kabızlık gibi ama adet olacakmışım gibi sancılar adet döneminde başladı bende her gebelik kendine özgü sonuçtaMrb benim yumurtlamamdan 6. Günüm ve 3. Günümden itibaren sol yumurtalığımdan ayaklarıma çok ağrım ve adet olcakmışım gibi ağrım cok var belim de biraz agrıyor azcıkta isal olmuşum ve öksürdüğüm zaman karnıma bir kasılma giriyo kasıklarımdan sizce tutmuş olabilir mi hamile arkadaşlarım sizde olmuşmuydu bilgi verirmisiniz
çok sağol canim peki tadi nasil birşey ?Genelde balık yiyemeyenlere veriyorlar sanırım ama bana doktorum sormadı balık yiyip yemediğimi hem bunu verdi hem de haftada iki gün balık ye dedi. Sanırım zaten Türkiyedeki balıklarda yeterince omega 3 yokmuş takviye gerekiyor diye biliyorum asıl omega 3 okyanus balıklarında oluyormuş
Kapsül şeklinde canım hap gibi yutuyosun hafif limonlu gibi zaten içeriğinde limon yağı da var benim kullandığımınçok sağol canim peki tadi nasil birşey ?
teşekürler canim bizde başlayim o zamanKapsül şeklinde canım hap gibi yutuyosun hafif limonlu gibi zaten içeriğinde limon yağı da var benim kullandığımın
bende 6+4 iken gittim 2 hafta sonra kalp atişi için gidicem kalbini gördük ama duyulmadi o yüzden sordum benimde bir düşüğüm var canim Allah yardimcimiz olsunCanım benim 1 düşüğüm var o yüzden bu gebeliğimde hiç alttan muayene olmadım karından duydu kalp atışını
Rica ederim canım. Doktoruna sor öyle başla sen yine de istersen.teşekürler canim bizde başlayim o zaman
aynen öyle yapicamRica ederim canım. Doktoruna sor öyle başla sen yine de istersen.
Canm bendede ara ara oluyodu ilk,baslarda hatta bi kez ay demistim sancidan milletin ortasinda . sennde normaldir diye dusunuyorm ama bilemedimKızlar ben daha 4+3 günlük hamileyim ama bu sabah değişik bir sizlamaya uyandım genital bölgede üst kemik kismi sol tarafı acayip sızlıyor yerimde duramıyorum neden böyle olurki ya doktora gitmemede daha çok var başına gelen varmı böyle bisey
Canm,bnmde gunluk degisiyo desem yeridir bigun aksama kadar mahvoluyorm baaka.bi gun daha iyiyim.ama ac karna olunca ozellikle cok bulaniyo.aman aaglikli olsunlarda bulantiya raziyimay maşallah bizim topikten başka kasım anneleri topiği daha varmışnasılsınız kızlar benim bu sabah baya bulantılarım başladı sabah istifra ettim hala ara ara yokluyor kraker yedim ama o bile bulandırdı. şimdi leblebi yiyorum inşallah iyi gelir benim gibi olan var mı
Canm bol bol,sut ve sut urunleri tuketmelisin ve tabi bol.bol suu hayrli olsn bu arada .keseyi gordnmu. Kan kirmizimiydi kahvemiKızlar merhaba bende dün öğrendim beta-hcg değerim 7600 çıktı,son adet tarihim 12 şubat..bi kaç damla kan geldi bi sıkıntı olurmu sizce ve ne yiyip ne içmemiz lazım bu aralar:)
Kızlar merhaba bende dün öğrendim beta-hcg değerim 7600 çıktı,son adet tarihim 12 şubat..bi kaç damla kan geldi bi sıkıntı olurmu sizce ve ne yiyip ne içmemiz lazım bu aralar:)[/QUOTE
doktora git en tehlkelisi kan zaten canim telşlandrmk istememde doktora gitmen lazim
İnş cnm ya bebeğim iyi olsun da ben razıyım baya baya rahatsız ediyor ama inş buda gecicek çok sağol cnmCanm bendede ara ara oluyodu ilk,baslarda hatta bi kez ay demistim sancidan milletin ortasinda . sennde normaldir diye dusunuyorm ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?