Kasim annesiyimm

Kızlar vajinamda sızlama ağrı başladı,ayağa kalkınca bisiler aşağı dusecekmis gibi oluyor.normal mı acaba?

Kızlar vajinamda sızlama ağrı başladı,ayağa kalkınca bisiler aşağı dusecekmis gibi oluyor.normal mı acaba?
Canm vala ben oldu olali kasik agrsi cekiyorum sanki biseyler duscek gibi ama doktor ilk uc ay agrilar ve akintilar normal dedi

.. Bende bugün çok yürüdüm ondan böyle biraz gelmiş inşallah daha da gelmez bi sıkıntı olmaz ..tedirginim yani afedersin canim da idrar renginden çok az bi koyu dimi.
aynen benimkide dun kahverengiydi bugun sari olmus ayni dedigin renkteydi canm

canım ilk kap atışını çoğu doktor bebeğe zarar veriyor diye dinletmiyormuş boşver görünmüş ya önemli olan o.. düşün o kadar minik ki kendi kalp sesinden bile etkileniyor.
O olabilir iste canim cünkü sormustum kadina daha erken dedi dinlemek icin. Ben almanyadaym burda öyledir belki

Hamilelikte idrar koyu oluyo zaten canm
Canım ben çok gidiyorum bu ara wc ye ama birşey de gelmiyor azıcık hemen demekki enfeksiyon var günde 3 litre su iç dedi doktouurm ama ben en faz 1.5 iciyorum

Canm vala ben oldu olali kasik agrsi cekiyorum sanki biseyler duscek gibi ama doktor ilk uc ay agrilar ve akintilar normal dedi
benimde ilk bebeğim 6. haftalık düşük olduğu için ayakta dursam kasığım agrıyor sürekli yatsam sızlama olmuyor o zamanda korkuyorum bişi mi oldu diye :) daha dr bile gitmedim vaginal bakmasın diye. Beta hcg değerine göre gideceğim hayırlısı hakkımızda bende hiç akıntı yok bu aradaç.

Benim de bi süredir kasık ağrılarım baya hafiflemişti bugün tekrar başladı normal mi böyle kaybolup tekrar gelmesi

Kız sen neyle baktırdın? Kalp atısını dinlemedm ben sadece ultraspnda gördüm galiba vajinalden bakmca ses olmuyomus
Canım ben 13 ünde vajinalden baktırdım sesi duydum. İlk ses yoktu. Dr sesi açtı uzaktan tren sesi gibi geldi ses.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…