- 19 Şubat 2017
- 233
- 117
- 18
- 38
Pekiya agrin falan varmi canmHastaneye gittik keseyi gördüler,kırmızı açık renk kan geldi çok teşekkür ederim bakalım inşallah sağlıkla kucağımıza hepimiz alırız
Ben varim canm ayakta cok durunca oluyo bendeKoyu sarı akıntısı olan var mi kızlar
Canm vala ben oldu olali kasik agrsi cekiyorum sanki biseyler duscek gibi ama doktor ilk uc ay agrilar ve akintilar normal dediKızlar vajinamda sızlama ağrı başladı,ayağa kalkınca bisiler aşağı dusecekmis gibi oluyor.normal mı acaba?
Amin insallah canm,hosgeldin aramiza senn bebis ne kadarlikMerhaba arkadaşlar ben de kasım annesiyim... sağlıkla sihhatle bebeklerimizi kucagimiza alırız inşallah..
.. Bende bugün çok yürüdüm ondan böyle biraz gelmiş inşallah daha da gelmez bi sıkıntı olmaz ..tedirginim yani afedersin canim da idrar renginden çok az bi koyu dimi.Ben varim canm ayakta cok durunca oluyo bende
aynen benimkide dun kahverengiydi bugun sari olmus ayni dedigin renkteydi canm.. Bende bugün çok yürüdüm ondan böyle biraz gelmiş inşallah daha da gelmez bi sıkıntı olmaz ..tedirginim yani afedersin canim da idrar renginden çok az bi koyu dimi.
Hamilelikte idrar koyu oluyo zaten canm.. Bende bugün çok yürüdüm ondan böyle biraz gelmiş inşallah daha da gelmez bi sıkıntı olmaz ..tedirginim yani afedersin canim da idrar renginden çok az bi koyu dimi.
Benim bej rengi akıntım var canım bayadır 2 haftadır falan devam ediyo hala normaldir herhalde diye önemsemedimKoyu sarı akıntısı olan var mi kızlar
Amin inşallah canımbende 6+4 iken gittim 2 hafta sonra kalp atişi için gidicem kalbini gördük ama duyulmadi o yüzden sordum benimde bir düşüğüm var canim Allah yardimcimiz olsun
O olabilir iste canim cünkü sormustum kadina daha erken dedi dinlemek icin. Ben almanyadaym burda öyledir belkicanım ilk kap atışını çoğu doktor bebeğe zarar veriyor diye dinletmiyormuş boşver görünmüş ya önemli olan o.. düşün o kadar minik ki kendi kalp sesinden bile etkileniyor.
o alıntılar normal canim koyu sarı benimki iltihap kaynaklı sanirimBenim bej rengi akıntım var canım bayadır 2 haftadır falan devam ediyo hala normaldir herhalde diye önemsemedim
Canım ben çok gidiyorum bu ara wc ye ama birşey de gelmiyor azıcık hemen demekki enfeksiyon var günde 3 litre su iç dedi doktouurm ama ben en faz 1.5 iciyorumHamilelikte idrar koyu oluyo zaten canm
benimde ilk bebeğim 6. haftalık düşük olduğu için ayakta dursam kasığım agrıyor sürekli yatsam sızlama olmuyor o zamanda korkuyorum bişi mi oldu diye :) daha dr bile gitmedim vaginal bakmasın diye. Beta hcg değerine göre gideceğim hayırlısı hakkımızda bende hiç akıntı yok bu aradaç.Canm vala ben oldu olali kasik agrsi cekiyorum sanki biseyler duscek gibi ama doktor ilk uc ay agrilar ve akintilar normal dedi
O zaman bi kontrol ettir canım iltihap var mı inş biley yokturo alıntılar normal canim koyu sarı benimki iltihap kaynaklı sanirim
Canım ben 13 ünde vajinalden baktırdım sesi duydum. İlk ses yoktu. Dr sesi açtı uzaktan tren sesi gibi geldi ses.Kız sen neyle baktırdın? Kalp atısını dinlemedm ben sadece ultraspnda gördüm galiba vajinalden bakmca ses olmuyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?