Kasim annesiyimm

Suanki hamileliginde agri varmi ya canm digeri neden dustu acaba

Benim de bi süredir kasık ağrılarım baya hafiflemişti bugün tekrar başladı normal mi böyle kaybolup tekrar gelmesi
Canım senle aynı gidecez bu yolda sanırım.:)))) benim de bugün akşam üzeri çok fena kasık ve vajina ağrım oldu.siddeti artsa hastaneye gidecektim.sanki birşeyler düşecek gibi baskı ve ağrı hissettim.ev temizledim birazcık yoruldum sanırım.uyuyunca geçmiş çok şükür şimdi iyiyim.sen nasılsın şimdi?

Koyu sarı akıntısı olan var mi kızlar
Benim 10 gün öncesine kadar koyu sarı akıntım vardı. Doktorum en az 2 litre su iç dedi ve 1 haftadır açık sarıya - bej e döndü. Bu dönemlerde hafif iltihaplar olabilirmiş . Rengi koyulaşırsa gel dedi.

Aynen canım sen ağrılar hafifledi dediğinde benim de hafifti bak bugün benim ağrılarım arttı senin de artmış :dd zaten ilk öğrendiğimizde ikimiz de gri çizgiyle öğrendik aynı gidiyoruz seninle :d hatta günlerimiz de aynı sanırım doktor 3-4 gün geç döllenmiş dedi bana muhtemelen 4+5 falanım ama sata göre 5+2 burası karışık biraz ikinci randevuda netleşir inşallah. Ben de gündüz ayaktaydım hep ona bağlıyorum ağrıları şu an geçti gibi dinlenince. Sanırım normal böyle gidip gelmesi.

Evet canım seninle kader arkadasiyiz :)) ben 4+4 üm sat 15 subatti. Ben Martin son haftası randevu alcam perşembe cuma gibi.cok heyecanlıyım ilk hamileligim gibi,insalalh herşey yolundadır hepimiz için

Evet canım seninle kader arkadasiyiz :)) ben 4+4 üm sat 15 subatti. Ben Martin son haftası randevu alcam perşembe cuma gibi.cok heyecanlıyım ilk hamileligim gibi,insalalh herşey yolundadır hepimiz için
İnşallah canım ben de ikinci randevuyu 31 mart düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah biz de duyarız kalp atışlarını

Canım ben 13 ünde vajinalden baktırdım sesi duydum. İlk ses yoktu. Dr sesi açtı uzaktan tren sesi gibi geldi ses.
Bende galiba doktor sesini acmadi daha erken dedi sesi duyamazmiyiz diyince ama atiyordu gördük yani

Son düzenleyen: Moderatör:
Vajinal neden baktirmiyosun onu anlamadm? 12. haftaya kadar almanyada vajinalden bakarlar

İyi pazarlar kızlar bende 5+3 teyim 27 martta kalp atışları için gideceğim.kese geçen hafta göründü çok şükür
Merhaba canım takvimimiz aynı , Çarşamba baktılar karından ultrasondan görünmedi kesem, doktor daha erken olduğunu söyledi. Vajinal de bakmak istemedi, senin vajinal mı bakıldı ?

Merhaba canım takvimimiz aynı , Çarşamba baktılar karından ultrasondan görünmedi kesem, doktor daha erken olduğunu söyledi. Vajinal de bakmak istemedi, senin vajinal mı bakıldı ?
Vajinelden neden bakmadi anlamadm? Onun vaktimi varmis? Almanyada 13. haftaya kadar altan bakarlar bu gayet normal ve zararsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…