- 19 Şubat 2017
- 233
- 117
- 18
- 38
Vala ben agrilara alistim kendimi hic yormuyorum canmBenim de bi süredir kasık ağrılarım baya hafiflemişti bugün tekrar başladı normal mi böyle kaybolup tekrar gelmesi
Suanki hamileliginde agri varmi ya canm digeri neden dustu acababenimde ilk bebeğim 6. haftalık düşük olduğu için ayakta dursam kasığım agrıyor sürekli yatsam sızlama olmuyor o zamanda korkuyorum bişi mi oldu diye :) daha dr bile gitmedim vaginal bakmasın diye. Beta hcg değerine göre gideceğim hayırlısı hakkımızda bende hiç akıntı yok bu aradaç.
bende en fazla birbucuk icebiliyorhm fazlasi migdemi bulandiriyorCanım ben çok gidiyorum bu ara wc ye ama birşey de gelmiyor azıcık hemen demekki enfeksiyon var günde 3 litre su iç dedi doktouurm ama ben en faz 1.5 iciyorum
Canım senle aynı gidecez bu yolda sanırım.:)))) benim de bugün akşam üzeri çok fena kasık ve vajina ağrım oldu.siddeti artsa hastaneye gidecektim.sanki birşeyler düşecek gibi baskı ve ağrı hissettim.ev temizledim birazcık yoruldum sanırım.uyuyunca geçmiş çok şükür şimdi iyiyim.sen nasılsın şimdi?Benim de bi süredir kasık ağrılarım baya hafiflemişti bugün tekrar başladı normal mi böyle kaybolup tekrar gelmesi
Benim 10 gün öncesine kadar koyu sarı akıntım vardı. Doktorum en az 2 litre su iç dedi ve 1 haftadır açık sarıya - bej e döndü. Bu dönemlerde hafif iltihaplar olabilirmiş . Rengi koyulaşırsa gel dedi.Koyu sarı akıntısı olan var mi kızlar
Aynen canım sen ağrılar hafifledi dediğinde benim de hafifti bak bugün benim ağrılarım arttı senin de artmış :dd zaten ilk öğrendiğimizde ikimiz de gri çizgiyle öğrendik aynı gidiyoruz seninle :d hatta günlerimiz de aynı sanırım doktor 3-4 gün geç döllenmiş dedi bana muhtemelen 4+5 falanım ama sata göre 5+2 burası karışık biraz ikinci randevuda netleşir inşallah. Ben de gündüz ayaktaydım hep ona bağlıyorum ağrıları şu an geçti gibi dinlenince. Sanırım normal böyle gidip gelmesi.Canım senle aynı gidecez bu yolda sanırım.:)))) benim de bugün akşam üzeri çok fena kasık ve vajina ağrım oldu.siddeti artsa hastaneye gidecektim.sanki birşeyler düşecek gibi baskı ve ağrı hissettim.ev temizledim birazcık yoruldum sanırım.uyuyunca geçmiş çok şükür şimdi iyiyim.sen nasılsın şimdi?
Evet canım seninle kader arkadasiyiz :)) ben 4+4 üm sat 15 subatti. Ben Martin son haftası randevu alcam perşembe cuma gibi.cok heyecanlıyım ilk hamileligim gibi,insalalh herşey yolundadır hepimiz içinAynen canım sen ağrılar hafifledi dediğinde benim de hafifti bak bugün benim ağrılarım arttı senin de artmış :dd zaten ilk öğrendiğimizde ikimiz de gri çizgiyle öğrendik aynı gidiyoruz seninle :d hatta günlerimiz de aynı sanırım doktor 3-4 gün geç döllenmiş dedi bana muhtemelen 4+5 falanım ama sata göre 5+2 burası karışık biraz ikinci randevuda netleşir inşallah. Ben de gündüz ayaktaydım hep ona bağlıyorum ağrıları şu an geçti gibi dinlenince. Sanırım normal böyle gidip gelmesi.
İnşallah canım ben de ikinci randevuyu 31 mart düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah biz de duyarız kalp atışlarınıEvet canım seninle kader arkadasiyiz :)) ben 4+4 üm sat 15 subatti. Ben Martin son haftası randevu alcam perşembe cuma gibi.cok heyecanlıyım ilk hamileligim gibi,insalalh herşey yolundadır hepimiz için
İnşallah canim pıt pitlari duyarızİnşallah canım ben de ikinci randevuyu 31 mart düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah biz de duyarız kalp atışlarını
Çok şükür ağrım Yok canimPekiya agrin falan varmi canm
Sağlıksızdı ben. Hasta olacağım gün döllenmişim :)) bide pko var, kilo da vardı o zaman. Rabbim inş bunu sağ salim kucağımıza alıp büyüymeyi nasip ederSuanki hamileliginde agri varmi ya canm digeri neden dustu acaba
Bende galiba doktor sesini acmadi daha erken dedi sesi duyamazmiyiz diyince ama atiyordu gördük yaniCanım ben 13 ünde vajinalden baktırdım sesi duydum. İlk ses yoktu. Dr sesi açtı uzaktan tren sesi gibi geldi ses.
Vajinal neden baktirmiyosun onu anlamadm? 12. haftaya kadar almanyada vajinalden bakarlarbenimde ilk bebeğim 6. haftalık düşük olduğu için ayakta dursam kasığım agrıyor sürekli yatsam sızlama olmuyor o zamanda korkuyorum bişi mi oldu diye :) daha dr bile gitmedim vaginal bakmasın diye. Beta hcg değerine göre gideceğim hayırlısı hakkımızda bende hiç akıntı yok bu aradaç.
Merhaba canım takvimimiz aynı , Çarşamba baktılar karından ultrasondan görünmedi kesem, doktor daha erken olduğunu söyledi. Vajinal de bakmak istemedi, senin vajinal mı bakıldı ?İyi pazarlar kızlar bende 5+3 teyim 27 martta kalp atışları için gideceğim.kese geçen hafta göründü çok şükür
Merhaba canım takvimimiz aynı , Çarşamba baktılar karından ultrasondan görünmedi kesem, doktor daha erken olduğunu söyledi. Vajinal de bakmak istemedi, senin vajinal mı bakıldı ?
Karından mı bakıldı canım yoksa vajinal ultrasonla mı ?Ne güzel :)
Canım ben 14 ünde gitmiştim.ultrasondan görüldü kese
Vajinelden neden bakmadi anlamadm? Onun vaktimi varmis? Almanyada 13. haftaya kadar altan bakarlar bu gayet normal ve zararsizMerhaba canım takvimimiz aynı , Çarşamba baktılar karından ultrasondan görünmedi kesem, doktor daha erken olduğunu söyledi. Vajinal de bakmak istemedi, senin vajinal mı bakıldı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?