- 30 Kasım 2016
- 46
- 15
- 3
- 33
Vajinelden neden bakmadi anlamadm? Onun vaktimi varmis? Almanyada 13. haftaya kadar altan bakarlar bu gayet normal ve zararsiz
Karından bakıldı canımKarından mı bakıldı canım yoksa vajinal ultrasonla mı ?
Doktordan doktora değişiyor herhalde canımVajinelden neden bakmadi anlamadm? Onun vaktimi varmis? Almanyada 13. haftaya kadar altan bakarlar bu gayet normal ve zararsiz
Hcg değerin kaçtı canım hatırlıyor Muş'un ?Karından bakıldı canım
Doktora gitmeden bir gün önce baktırmıştım 3277 çıktı canım doktor baya yüksek görünür kese demişti zatenHcg değerin kaçtı canım hatırlıyor Muş'un ?
Bence çok erken canım birazdaha sabret 5 haftalık olunca gidersin. değerin 1000 leri görmesi lazımBen yarın gitsem baktırsam görünmez herhalde dimi cuma günü 230 du şimdi kaç olmuştur kiYarın 4+4 olcam
Canım seninle hemen hemen ayniyiz,bana doktor geçen hafta gittigimde iki hafta sonra gel demişti.Haftaya perşembe cuma gtmeyi düşünüyorumBen yarın gitsem baktırsam görünmez herhalde dimi cuma günü 230 du şimdi kaç olmuştur kiYarın 4+4 olcam
Bence çok erken canım birazdaha sabret 5 haftalık olunca gidersin. değerin 1000 leri görmesi lazım
Haklısınız kızlar bu hafta bi geçsin hem biraz daha doktor araştırayım diğer hafta giderim bi kalp atışını da duysam artık biraz daha rahatlarım ama bakalım Allah hepimize nasip etsin inşCanım seninle hemen hemen ayniyiz,bana doktor geçen hafta gittigimde iki hafta sonra gel demişti.Haftaya perşembe cuma gtmeyi düşünüyorum
Canım o gün rahatlıyorsun en fazla ertesi gün sonra yine başlıyor. Acaba herşey normal ilerliyormu diye. Sanırım hiç bitmiyormuş. Benim kuzenim 8 aylıktı bebek 5-6 saat hareket etmemiş acile koştu birşey mi oldu diye.Haklısınız kızlar bu hafta bi geçsin hem biraz daha doktor araştırayım diğer hafta giderim bi kalp atışını da duysam artık biraz daha rahatlarım ama bakalım Allah hepimize nasip etsin inş
Doğru diyosun canım aman herkes sağ salim kavuşsun kimse kötü şeyler yaşamasın inşCanım o gün rahatlıyorsun en fazla ertesi gün sonra yine başlıyor. Acaba herşey normal ilerliyormu diye. Sanırım hiç bitmiyormuş. Benim kuzenim 8 aylıktı bebek 5-6 saat hareket etmemiş acile koştu birşey mi oldu diye.
Günaydın kızlar nasılsınız? Bugün bi pimpiriklenme var bende.bebegin kalp atışı Allah korusun ya olusmadiysa diye kötü bir his aklıma geliyor ara ara.doktora haftaya gidecem.sizin de aklıniza geliyor mu ara ara böyle şeyler?
Benim ikinci hamileligimde olmuştu 4 aya kadar ara ara kanama.cok kötü bir piskoloji.insan ne düşüneceğini bilemiyor.rabbim sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin inşallahBana aklina geliyor mu yerine aklindan cikiyor mu diye sorman lazim :) gecen hafta ufak bir kanamam oldu, doktor progesteron ve dinlenme verdi. O gunden beri cok kotu hissediyorum. Bir taraftan da biliyorum ki tutunacagi varsa ne yaparsam yapayim tutunacak, gidecekse de ne yaparsam yapayim gidecek. Beynim anliyor da ama iste gel de kalbime anlat.
Benim ikinci hamileligimde olmuştu 4 aya kadar ara ara kanama.cok kötü bir piskoloji.insan ne düşüneceğini bilemiyor.rabbim sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah
Doktordan doktora değişiyor herhalde canım
Doktordan doktora değişiyor herhalde canım
canım 2 hafta sonra gideceğim. Doktor öyle dedi.Günaydın ne yaptın canım gittin mi tekrar doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?