Kasim annesiyimm

Ben yarın gitsem baktırsam görünmez herhalde dimi cuma günü 230 du şimdi kaç olmuştur ki Yarın 4+4 olcam

Ben yarın gitsem baktırsam görünmez herhalde dimi cuma günü 230 du şimdi kaç olmuştur ki Yarın 4+4 olcam
Canım seninle hemen hemen ayniyiz,bana doktor geçen hafta gittigimde iki hafta sonra gel demişti.Haftaya perşembe cuma gtmeyi düşünüyorum

Bence çok erken canım birazdaha sabret 5 haftalık olunca gidersin. değerin 1000 leri görmesi lazım

Canım seninle hemen hemen ayniyiz,bana doktor geçen hafta gittigimde iki hafta sonra gel demişti.Haftaya perşembe cuma gtmeyi düşünüyorum
Haklısınız kızlar bu hafta bi geçsin hem biraz daha doktor araştırayım diğer hafta giderim bi kalp atışını da duysam artık biraz daha rahatlarım ama bakalım Allah hepimize nasip etsin inş

Âmin canım inşallah hepimiz duyariz o pıt pitlari

Haklısınız kızlar bu hafta bi geçsin hem biraz daha doktor araştırayım diğer hafta giderim bi kalp atışını da duysam artık biraz daha rahatlarım ama bakalım Allah hepimize nasip etsin inş
Canım o gün rahatlıyorsun en fazla ertesi gün sonra yine başlıyor. Acaba herşey normal ilerliyormu diye. Sanırım hiç bitmiyormuş. Benim kuzenim 8 aylıktı bebek 5-6 saat hareket etmemiş acile koştu birşey mi oldu diye.

Doğru diyosun canım aman herkes sağ salim kavuşsun kimse kötü şeyler yaşamasın inş

Günaydın kızlar nasılsınız? Bugün bi pimpiriklenme var bende.bebegin kalp atışı Allah korusun ya olusmadiysa diye kötü bir his aklıma geliyor ara ara.doktora haftaya gidecem.sizin de aklıniza geliyor mu ara ara böyle şeyler?

Bana aklina geliyor mu yerine aklindan cikiyor mu diye sorman lazim :) gecen hafta ufak bir kanamam oldu, doktor progesteron ve dinlenme verdi. O gunden beri cok kotu hissediyorum. Bir taraftan da biliyorum ki tutunacagi varsa ne yaparsam yapayim tutunacak, gidecekse de ne yaparsam yapayim gidecek. Beynim anliyor da ama iste gel de kalbime anlat.

Benim ikinci hamileligimde olmuştu 4 aya kadar ara ara kanama.cok kötü bir piskoloji.insan ne düşüneceğini bilemiyor.rabbim sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah

Benim ikinci hamileligimde olmuştu 4 aya kadar ara ara kanama.cok kötü bir piskoloji.insan ne düşüneceğini bilemiyor.rabbim sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah

Oyle valla, ne dusunecegimi ne yapacagimi sasirdim Amin canim, insallah hepimiz sag salim kucagimiza aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…