- 30 Kasım 2016
- 46
- 15
- 3
- 33
. Aynen canım doktor da öyle dedi geldiğinde kalp atşınıda duyarız diye :) bu arada benim parmaklarım biraz şişti yüzüğüm parmağımı sıkıyor sanırım ben erken ödem toplucamO zaman kalp atışlarında duyulur daha rahat edersin canın
Batla ultrason ayni gitmiyoki canm ultrason genelde geriden geliyo gorursun,endiselenmeBende bugün doktora gittim bebek gözükmedi . Adete göre tam 6 haftalık niye gözükmedi sizce çok korkuyorum bilgili arkadaşlar yardım edin lütfen
Canım beta en son 13 martta 5117 çıktı ondan sonra bakılmadi kese var içinde bebek yokCanım beta değerin düşük olabilir genelde 2000 üzeri görülüyor kese çok küçük olabilir şuan endişelenme hemen beta değerine baktırdın mı
Bilmiyorum boş gebelik olursa diye korkuyorumBatla ultrason ayni gitmiyoki canm ultrason genelde geriden geliyo gorursun,endiselenme
1-2haftaya gorulur insallah henuz erkenBende bugün doktora gittim bebek gözükmedi . Adete göre tam 6 haftalık niye gözükmedi sizce çok korkuyorum bilgili arkadaşlar yardım edin lütfen
Bendede yoktu hic o haftalarda hatta bi anormallik mi var diye dusunuyordum :) herseyi yiyebiliyordum. Ama taki 8 haftalik olana kadar su an belli seyler yiyorum midem surekli kotu. 5. Haftada kese goruldu 6+6 da bebek ve kalp atisi goruldu bendeKizlar bende 6+0 gun olduk bende hic hamilelik belirtileri yok sadece cok sık tuvalete cikiyorum ve akinti bulanti falan yok bugun doktorum aricak ilk randevu icin insallah erken bir tarih verir 6 haftalikken keseyi ve kalkp atisini duyanlar varmi
karindanmi bakti alttanmi? Kese görünmüstü degilmiBende bugün doktora gittim bebek gözükmedi . Adete göre tam 6 haftalık niye gözükmedi sizce çok korkuyorum bilgili arkadaşlar yardım edin lütfen
Aynı gunlerdeyiz canım benim de sadece geçen hafta kese gözüktü oda ufak biraz dedi bebek de kalp atisida inş önümüzde ki pazartesi dedi bekliyoruz bakalım iyi düşünelim inş herşey güzel olsunBende bugün doktora gittim bebek gözükmedi . Adete göre tam 6 haftalık niye gözükmedi sizce çok korkuyorum bilgili arkadaşlar yardım edin lütfen
Canım korkma benimde 4130 kese gözükmedi 1 hafta sonra tekrar gttim kalp atısını duyup geldim.Endişelenme inş sende bir daha ki gttiğinde kalp atısını duyarsın .Canım beta en son 13 martta 5117 çıktı ondan sonra bakılmadi kese var içinde bebek yok
Canım kese var boyu falan da iyi dedikarindanmi bakti alttanmi? Kese görünmüstü degilmi
İnşallah canım haftaya çarşamba randevum var bu sefer duyarım inşallahAynı gunlerdeyiz canım benim de sadece geçen hafta kese gözüktü oda ufak biraz dedi bebek de kalp atisida inş önümüzde ki pazartesi dedi bekliyoruz bakalım iyi düşünelim inş herşey güzel olsun
Ben keseyi geçen çarşamba gördüm bu hafta bebeği görürüm zannediyordum ama olmadı işteCanım korkma benimde 4130 kese gözükmedi 1 hafta sonra tekrar gttim kalp atısını duyup geldim.Endişelenme inş sende bir daha ki gttiğinde kalp atısını duyarsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?