Kasim annesiyimm

O zaman kalp atışlarında duyulur daha rahat edersin canın
. Aynen canım doktor da öyle dedi geldiğinde kalp atşınıda duyarız diye :) bu arada benim parmaklarım biraz şişti yüzüğüm parmağımı sıkıyor sanırım ben erken ödem toplucam

Canım uzun süre ayakta kalmamaya çalış,aynı pozisyonda durmakta ödemi oluşturur.
Birde proteinli gıdalar tüket,en önemlisi tuzdan uzak dur.
Şimdiden önlem almalıyız canım yoksa şişeriz valla benim vücudumda kilo almaya çok müsait

Bende bugün doktora gittim bebek gözükmedi . Adete göre tam 6 haftalık niye gözükmedi sizce çok korkuyorum bilgili arkadaşlar yardım edin lütfen

Canım beta değerin düşük olabilir genelde 2000 üzeri görülüyor kese çok küçük olabilir şuan endişelenme hemen beta değerine baktırdın mı

Canım beta değerin düşük olabilir genelde 2000 üzeri görülüyor kese çok küçük olabilir şuan endişelenme hemen beta değerine baktırdın mı
Canım beta en son 13 martta 5117 çıktı ondan sonra bakılmadi kese var içinde bebek yok

Kizlar bende 6+0 gun olduk bende hic hamilelik belirtileri yok sadece cok sık tuvalete cikiyorum ve akinti bulanti falan yok bugun doktorum aricak ilk randevu icin insallah erken bir tarih verir 6 haftalikken keseyi ve kalkp atisini duyanlar varmi

Kizlar bende 6+0 gun olduk bende hic hamilelik belirtileri yok sadece cok sık tuvalete cikiyorum ve akinti bulanti falan yok bugun doktorum aricak ilk randevu icin insallah erken bir tarih verir 6 haftalikken keseyi ve kalkp atisini duyanlar varmi
Bendede yoktu hic o haftalarda hatta bi anormallik mi var diye dusunuyordum :) herseyi yiyebiliyordum. Ama taki 8 haftalik olana kadar su an belli seyler yiyorum midem surekli kotu. 5. Haftada kese goruldu 6+6 da bebek ve kalp atisi goruldu bende

Bende bugün doktora gittim bebek gözükmedi . Adete göre tam 6 haftalık niye gözükmedi sizce çok korkuyorum bilgili arkadaşlar yardım edin lütfen
Aynı gunlerdeyiz canım benim de sadece geçen hafta kese gözüktü oda ufak biraz dedi bebek de kalp atisida inş önümüzde ki pazartesi dedi bekliyoruz bakalım iyi düşünelim inş herşey güzel olsun

Canım beta en son 13 martta 5117 çıktı ondan sonra bakılmadi kese var içinde bebek yok
Canım korkma benimde 4130 kese gözükmedi 1 hafta sonra tekrar gttim kalp atısını duyup geldim.Endişelenme inş sende bir daha ki gttiğinde kalp atısını duyarsın .

Aynı gunlerdeyiz canım benim de sadece geçen hafta kese gözüktü oda ufak biraz dedi bebek de kalp atisida inş önümüzde ki pazartesi dedi bekliyoruz bakalım iyi düşünelim inş herşey güzel olsun
İnşallah canım haftaya çarşamba randevum var bu sefer duyarım inşallah

Canım korkma benimde 4130 kese gözükmedi 1 hafta sonra tekrar gttim kalp atısını duyup geldim.Endişelenme inş sende bir daha ki gttiğinde kalp atısını duyarsın .
Ben keseyi geçen çarşamba gördüm bu hafta bebeği görürüm zannediyordum ama olmadı işte

Ben neden hamileligimi hissetmiyorum ağlamak istiyorum

Sonunda ben de doktor seçip randevumu alabildim haftaya çarşamba ilk defa doktora gidicez bakalım kalp atışını duyanasak da keseyi görürüz diye düşünüyorum 6.haftanın içinde olucaz

Merhaba kızlar daha öncede yazmıştım buraya karından bakınca bebeğim gözükmedi diye dün doktora gittim hafif bir kanamam vardı alttan muayene etti hem bebeğimi hemde kalp atısını duydum cok şükür ama doktor biraz yavas attığını söyledi 6+2yim benim gibi sorun yaşayıpda sonradan bebeğinin kalp atısları düzene giren oldumu moralim bozuldu biraz birde karnımın alt tarafında çok agrı var iki gündür ama sadece yürüdükce hissediyorum yattığım sürece bi sorun yok sanki içerden bişeyler kopuyomus gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…