Kasim annesiyimm

Merhaba kizlar bugun gittim ultrasona kesem gozuktu kalp atisimiz yok degerde 10000uzerine cikti ben universiteye gidiyodum asilamayla kaldim bugun ultrasonuma bakan doktor moralimi bozdu keseyi sordum su siyah iste dedi bi aciklama yapmadi bende ozeldeki kendi doktoruma gittim iki turlude bakti ultrasonda kalp atisimiz yoktu ama bebisi gorduk kesede 6.haftamisim haftaya gorursun dedi bakalim mecburen cuma universiteye tekrar gitcem bakalim kalp atisini alalim bide bursali arkadaslar varmi doktora kime gidiyolat benim doktorum hamileymis dogumumda olmucak baska bi doktor bakicam

Bu gayet normal hic endise etme canim. Haftaya duyarsin insallah merak etme

Günaydın canım öncelikle bebegin hayırlı olsun.Kalp atısını bu hafta görürsün bence .Ben de bursadayım medical park ta doc müzeyyen uyanık a gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim.pozitif enerji veriyor cok ilgili dr ben cok memnun kaldım.

Himm tesekkur ederim bende medicalde ozlem hanima gidiyorum ben sendika anlasmasiyla gidiyorum volkan bry yada bahar hanim ile ilgili bilgin varmi peki

Himm tesekkur ederim bende medicalde ozlem hanima gidiyorum ben sendika anlasmasiyla gidiyorum volkan bry yada bahar hanim ile ilgili bilgin varmi peki
Bende özlem hanıma gidiyordum oda iyi ama arkadasım bana müzeyyeni tavsiye ettı iyiki de gitmişim cok memnun kaldım.Volkan beyi de müzeyyeni tavsiye eden ark gidiyordu memnun kalmamış oda müzeyyene geciş yaptı.Bahar hanımı bilmiyorum ama istersen bir müzeyyeni dene sende belki memnun kalırsın

Kizlar bende 6+0 gun olduk bende hic hamilelik belirtileri yok sadece cok sık tuvalete cikiyorum ve akinti bulanti falan yok bugun doktorum aricak ilk randevu icin insallah erken bir tarih verir 6 haftalikken keseyi ve kalkp atisini duyanlar varmi
Canm ben 6+2 de duydum .uzulme hersey yolundadr daha erkn

Son düzenleme:
Ultrasondq genelde biraz geriden geliyo duyarsn haftaya canm endiselenme

Kızlar bulantınız oluyor mu?
Benim aşırı oluyor sabah uyanır uyanmaz başlıyor hemen kusma bir kere oldu sadece kussam rahatlayacağım sanki bulantı çok fena birşeymiş

Benim aşırı oluyor sabah uyanır uyanmaz başlıyor hemen kusma bir kere oldu sadece kussam rahatlayacağım sanki bulantı çok fena birşeymiş

Oluyo canm ama hic kusmadim sadece bulantim var kussam belki rahatlicam ama olmadi iste

Canm ben 6+2 de duydum .uzulme hersey yolundadr daha erkn
Canım karından ultrasonla mı duydun 6+2 de kalp atışını yoksa vajinal mı?Ben de haftaya gidicem 6+3 te yani 7.haftanin içinde ama tereddüt yetim acaba duyamam mı kalp atışını diye karından ultrasonda.bir de ultrason 4 boyutlu bu da kalp atışını erken duymayı sağlar mı acaba?

C
Canm vajinalde duydum ben karindan duyabilecegini cok sanmiyorm daha erken bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…