Kasim annesiyimm

İyiyim canım çok şükür.kalp atışı için heyecanlıyım ben de.haftaya perşembe gtcem büyük ihtimal.zaman geçmek bilmiyor sanko

İyiyim canım çok şükür.kalp atışı için heyecanlıyım ben de.haftaya perşembe gtcem büyük ihtimal.zaman geçmek bilmiyor sanko
Ay canm insallah en kisa surede duyarsin o mukemmel sesi bende bu cuma kontrole gidicem tekrar ama gunler gecmiyo sanki

Ben bugün öğrendim.Devlet hastanesine gitmiştim.Doktor nerdeyse hiçbir bilgi vermedi.Keseyi gördü.Kese kaç mm, bebek kaç mm hiç söylemedi.Sizlerin nasıl oldu?

Bende ozle gidiyorm keseyi gorduk 5+5 gunlukken findik kadar dedi doktorum cm mi hakkinda bir bilgi vermedi sali gunu insallh kalp atisi icin gidecegiz o zamn syler

Bende ozle gidiyorm keseyi gorduk 5+5 gunlukken findik kadar dedi doktorum cm mi hakkinda bir bilgi vermedi sali gunu insallh kalp atisi icin gidecegiz o zamn syler

Ne güzel canım sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah hepimiz.Benim doktor tekrar randevu bile vermedi.Özeli düşünüyorum ben de.Fakat bulunduğum yerde içime sinen özel bir hastane yok.Ne yapacağımı bilemiyorum.Folik asit takviyesi almaya başladınız mı? İlacınızın adı nedir?

Canm benm dusukten snra cocugum olmadi die doktora gitmistim o bana guclu bi folikasit vermisti kullan die o ay da hamile kalinca buna devam edebilirsin dedi kndi doktorum adi folio..doktor onemli bnde memnunum doktorumdan ama su iyi bu iyi diyolar bnde hangisine karar kilacagimi bilemiyorum henüz

Kızlar adanada olanlar hangi doktora gittiğini yazabilir mi? Önerileri bekliyorum❤❤

Canım doktor seçimi gerçekten önemli ben bunu anladım.Bugün biraz konularda gezindim.Kimisi devlet hastanesine gitmesine rağmen ne güzel bilgiler vermiş doktorlar.Ben de kararsızım nasıl yapsam diye.İlk aylarda devlette kontrol olsam 5. aydan sonra özele mi gitsem diyorum.Benim folik asitin adı da Folidoce.Acaba bu ilaç markalarının önemi var mıdır ki?

tam bilmiyorm ama doktorum bana icinde iyot olan baska folikasit yaziyodu bnde ilaci yanmda gotürmstm gecen ki baska doktor bunu verdi dedm tmm bundada iyot var dedi buna devam et dedi..

tam bilmiyorm ama doktorum bana icinde iyot olan baska folikasit yaziyodu bnde ilaci yanmda gotürmstm gecen ki baska doktor bunu verdi dedm tmm bundada iyot var dedi buna devam et dedi..

Benimkinde iyot yok canım folik asit + b12 yazıyor.Bunlar neye göre veriliyor acaba kanda çıkan değerlere göre falan mı ki?

Benimkinde iyot yok canım folik asit + b12 yazıyor.Bunlar neye göre veriliyor acaba kanda çıkan değerlere göre falan mı ki?
sen bunlari dusunme stres yapma bendede folik asit b12 ve iyot yaziyor.. Pek bi fark yoktur doktorun en iyisini bilir kafana takma ben dusuk yaptigim icin onceden blki ondan

sen bunlari dusunme stres yapma bendede folik asit b12 ve iyot yaziyor.. Pek bi fark yoktur doktorun en iyisini bilir kafana takma ben dusuk yaptigim icin onceden blki ondan

Belki de doğrudur canım.İlk hamileliğim olduğu için her şeyi merak ediyorum, kafama takıyorum.

kızlar günaydın ya kabızlık sıkıntısı çeken var mı ben 2-3 gündür mahvoldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…