Merhaba canım,kimyasal gebelik hakkında fazla bilgim yok ama birşey olsaydı şimdiye olurdu,bildigim kadarıyla en fazla 5.6. haftalarda kanama oluyor kimyasal da.ben de iki kez yaptırdım kan tahlili canım,doktor gerek yok dedi.rahim kalinlasmaya başlamış demisti bana.Ya burda forumda dolaşınca birsürü kimyasal gebelik okuyorum ben geçen cuma beta hcgye bir kere baktırdım bir daha da baktırmadım randevum da haftaya çarşamba acaba bir daha kan tahlili yaptırsam mı yoksa randevu zamanını beklesem mi eğer birşey olsaydı belli olurdu dimi
Günaydınlar. Canım ben zaten kabızluk sorunu yaşayan biriydim. Şu 1 haftadır çıkamadığım için belime kadar vuruyor ağrısıkızlar günaydın ya kabızlık sıkıntısı çeken var mı ben 2-3 gündür mahvoldum..
Ortadoğuda hicran giriş daha bi kere gittim keseyi görmek için 31 martta da kalp atışı için gideceğim inşallah.ilk izlenimim olumlu yoluma onunla devam etme niyetindeyim şimdilikKızlar adanada olanlar hangi doktora gittiğini yazabilir mi? Önerileri bekliyorum❤❤
Canım kuru incir yemeyi dene bi de.o da işe yariyor,sabah aç karnına iki tane ye su iç üzerine de.aksam yatarken de aynı şekilde ye yatGünaydın kızlar. 6.haftayı doldurduk çok şükür 7'ye girdik bugün.böyle günler geçtikçe daha da umutlanıyorum hemen 20'lere 30. Haftalara gelesim var :d heyecanlıyız bakalım kalp atışı için 31 martı bekliyoruz.ben çok uyuyorum gündüz işte oluyorum akşam eve gelince yemek yiyip ortalığı toplayıp hemen uyuyorum ondan pek fırsatım olmuyor buraya bakmaya. Bunun dışında öyle mide bulantılarım falan başlamadı çok şükür tek sıkıntım kabızlık : ( maalesef geçmiyor bende kuru kayısının da faydası olmadı. Sizde nasıl durumlar?
benim bir sonraki randevum 2 hafta sonraYok canm ben 6+2 de duydum kalp atislarini su an 7+1 deyiz sadece kontrol amacli gidicem
Kuru incir deneyeyim bi de olmazsa sağ ol canımCanım kuru incir yemeyi dene bi de.o da işe yariyor,sabah aç karnına iki tane ye su iç üzerine de.aksam yatarken de aynı şekilde ye yat
Sen duyamadın mı daha kalp atışını canım?siz yine iyisiniz
benim bir sonraki randevum 2 hafta sonra10 haftalik olcam ozaman insallah ben napiyim??? Sabretmemiz lazim..
Canım rahat ol kimyasal olsaydı çoktan adetlenirdin. Kimyasal sessiz düşük demek 1 ay içinde beta yükselip düşüyor adet tarihin geçmiş korkmana gerek yok bence.Ya burda forumda dolaşınca birsürü kimyasal gebelik okuyorum ben geçen cuma beta hcgye bir kere baktırdım bir daha da baktırmadım randevum da haftaya çarşamba acaba bir daha kan tahlili yaptırsam mı yoksa randevu zamanını beklesem mi eğer birşey olsaydı belli olurdu dimi
duydum duydum tam bir hafta önce cok sükür ama yinede insan korkuyor. Insallah hic durmadan atar o kalbiSen duyamadın mı daha kalp atışını canım?
Anne olmanin verdigi endise sanirim onsa bisi olucak korkusu bende aynisiyim bebisi gordum ama kalp atisini bekliyorum onu duyuncada her an iyimi acaba bisi varmi endisesi olucak 9 ay zormusGerçekten biz neden böyleyiz ya. Ay beta yüksek çıksın diyoruz çıkıyor. Sonra ay kese gözükcek mi diyoruz gördük. Sonra ay kalbi atacak mı , attı. Ay acaba atmaya devam ediyor mu , nasıl ? Çok stresli ve sıkıntılıyız bu yüzden de en tatlı zamanlarımızı elimizde olmadan endişeyle geçiriyoruz.
Valla sağlık ocağınsa ilkini bile yaptırmaıcaklardı idrarda çıktıysa vardır ama zaten yaptırmanız gereken tahliller var diyip öyle yaptılarMerhaba canım,kimyasal gebelik hakkında fazla bilgim yok ama birşey olsaydı şimdiye olurdu,bildigim kadarıyla en fazla 5.6. haftalarda kanama oluyor kimyasal da.ben de iki kez yaptırdım kan tahlili canım,doktor gerek yok dedi.rahim kalinlasmaya başlamış demisti bana.
İnsalalh canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder insallahValla sağlık ocağınsa ilkini bile yaptırmaıcaklardı idrarda çıktıysa vardır ama zaten yaptırmanız gereken tahliller var diyip öyle yaptılar
Ben de öyle düşünüyorum canım olsaydı şimdiye kadar olurdu 5 . Hafta bitiyo bugün 6 ya giriyorum inş hepimizde herşey yolundadır
Tabi canım geçeli 10 gün oldu hatta bakalım haftaya çarşambaya kadar beklicez doktora gidince biraz daha netleşir herşeyCanım rahat ol kimyasal olsaydı çoktan adetlenirdin. Kimyasal sessiz düşük demek 1 ay içinde beta yükselip düşüyor adet tarihin geçmiş korkmana gerek yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?