Kasim annesiyimm

Canım merhaba.Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah.Yaptırdığın tahliller neler canım.Ben sadece kan verdim beta hgcye bakarak 5 haftalık hamilesin dedi doktor.Keseyi gördü başka bir bilgi vermedi.Forumda okuyorum çoğu anne hcgsini düzenli olarak takip ediyor.Bu nasıl oluyor kan aldırma dışında herhangi bir yöntemi var mı acaba?

Kızlar kabızlık için kesinlikle keçiboynuzu özünü öneririm hem bebek içinde çok faydaliymis sabah akşam bi yemek kaşığı yiyince ertesi güne hiç biseyiniz kalmaz inş ben öyle aklatiyorum mucizevi bişey :)

Canım keseyi gördü ise doktor beta için kan vermene gerek yok. Beta kese gözükmeyecek kadar küçükse hamileliği anlamak için yapılıyor. Onun dışında hamilelerin yaptığı kan ve idrar tahlilleri var bunları doktorun bir sonraki randevunda ister canım. Glikoz, hepatit, demir, tiroid, üre gibi değerlerine bakılcak ki eksiklik var ise vitaminler ile tamamlanmaya çalışılacak.

bende ayni durumdayim kalbini duydum insallah simdide hic durmadan atar diyorum allaha emanet yapacak birsey yok ama endise sanirim hic bitmicek doguma kadar

Kızlar kabızlık için pırasa yemeği ve beyaz lahana da çok iyi geliyor bilginiz olsun.

Kabak da iyi geliyor dediler denedim olmadı ıspanak yiyorum olmuyor bol salata yiyorum olmuyor kuru kayısı ılık su hepsini denedim ilaç kullanacağım artık doktora danışıp.

Cnm pırasa yemeği yap pirinç siz bide beyaz lahana salatası havuclu oda iyi geliyor yada beyaz lahananın yemeği onlar tam bir bağırsak çalıştırıcı.

Cnm pırasa yemeği yap pirinç siz bide beyaz lahana salatası havuclu oda iyi geliyor yada beyaz lahananın yemeği onlar tam bir bağırsak çalıştırıcı.
Salataya lahana ekliyim tamam pırasa yemeği de haftada bir gün muhakkak yiyorum zaten.

Canım ben gittim sağlık ocağına idrar testi pozitif çıktı hcgye baktırmak istiyorum dedim onlarda aslında idrarda çıktıysa bakmaya çok gerek yok ama şimdi sağlık ocakları gebelik takibi yapıyo ya o yüzden demir b12 tsh falan hepsine bakalım elimizde bulunsun dedi bi o zaman baktırdım 230 du geçen cuma bir daha da baktırmadım çok telaş yapma canım ya burda okuyunca da bir sürü şeyi acaba ben mi çok rahatım diyo insan ama böyle daha iyi boşver

Anladım canım teşekkür ediyorum.Aslında ben de çok rahatım fakat doktor bana randevu bile vermedi sadece keseyi gördü olay bitti.Bu biraz beni endişelendirdi.Başka doktor deneyeceğim artık.

Son düzenleme:

Anladım canım aklımdan bir soru gitmiş oldu.Teşekkür ediyorum.

Anladım canım teşekkür ediyorum.Aslında ben de çok rahatım fakat doktor bana randevu bile vermedi sadece keseyi gördü olay bitti.Bu biraz beni endişelendirdi.Başka doktor deneyeceğim artık.
Bence de önemli bir durum sonuçta kendimizi bebeğimizi emanet edicez iyi bir doktor bulmak önemli inş içimize sinen bir doktor bulurz

Ortadoğuda hicran giriş daha bi kere gittim keseyi görmek için 31 martta da kalp atışı için gideceğim inşallah.ilk izlenimim olumlu yoluma onunla devam etme niyetindeyim şimdilik
Duymuştum adını çok teşekkür ederim tavsiyeniz için❤

Ya kızlar bişey sorcam sizde de şişkinlik var mı ya daha çok yeni olmasına rağmen öyle aşırı bir yeme durumum da olmamasına rağmen şişkinlik var 1 hafta önce giydiğim pantolonlarım şimdi sıkmaya başladı ilkinde böylemiydim unutmuşum

Bende de var canım o durum.gun içinde farkediyorum oturunca pantolonların dar geldiğini, özellikle de akşam yemeğinden sonra pantolon düğmesi açıyorum eğer misafirlikte flnsam.ben iki hamileligimi de unutmuşum

Bende de var canım o durum.gun içinde farkediyorum oturunca pantolonların dar geldiğini, özellikle de akşam yemeğinden sonra pantolon düğmesi açıyorum eğer misafirlikte flnsam.ben iki hamileligimi de unutmuşum
Aynen ya bugün ben de pantolonumun düğmesini açtım akşam yemeğinden sonra çok erken dedim kendi kendime ama bilemiyorum halbuki o kadar çok da yemiyorum ama

Evet canım bendede hemen şişkinlik oldu bağırsaklardan dolayı oluyormuş okuduğum kitapta öyle diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…