Kasim annesiyimm

Aynen ya bugün ben de pantolonumun düğmesini açtım akşam yemeğinden sonra çok erken dedim kendi kendime ama bilemiyorum halbuki o kadar çok da yemiyorum ama
Yemekle ilgisi yok canım, ben de çok yemiyorum,ikinci hamileligimde karnım çok çabuk çıkmıştı onu hatırlıyorum 3 aylıkken fln hamile pantolonu giyiyordum.normal pantolonlarin beli sıkıyordu

Yemekle ilgisi yok canım, ben de çok yemiyorum,ikinci hamileligimde karnım çok çabuk çıkmıştı onu hatırlıyorum 3 aylıkken fln hamile pantolonu giyiyordum.normal pantolonlarin beli sıkıyordu
Ben de erken olduğunu hatırlıyorum ama bu kadar çabuk muydu onu hatırlamıyorum neyse yaşayarak tekrar hatırlıcaz inş

Evet galiba ikincide daha çok şişkinlik oluyor, ben de öyleyim.

Hormonlardan dolayı bağırsaklar yavaş çalışıyor bu da haliyle şişkinlik ve gaz yapıyor bende de var özellikle akşam yemeklerinden sonra baya bi şişkinlik oluyor az yesem de çok yesem de fark etmiyor ama en güzeli az ve sık yemek.

Ay olmaz o kadar inş :)) ben kızımda 10 kilo almıştım şimdi de hedefim 10 ama öyle olmucak gibi :))
Benim vücut ödem yapıyor çok fena 4.aydan itibaren.sabahlari uyandığımda parmaklarimi bukemez olurdum çoğu zaman acirdi.catali fkn zor tuttuğum olurdu kahvaltıda.bakalim bunda nasıl olcak

Kızlar merhaba bende 6 veya 8 haftalik hamileyim doktor simdilik kararsz

Benim vücut ödem yapıyor çok fena 4.aydan itibaren.sabahlari uyandığımda parmaklarimi bukemez olurdum çoğu zaman acirdi.catali fkn zor tuttuğum olurdu kahvaltıda.bakalim bunda nasıl olcak
İnş bu hamileliğinde o kadar olmaz canım daha rahat geçirirsin

Merhaba canım,son adet tarihine göre net değil mı kaç haftalık olduğun
Evet ona gore bakılırsa 8 haftalk ama mide bulantm cok diye bi daha gittim bi hafta sonra bu sefer ultrasonla bakti 6 hafta 4 gün dedi

Evet ona gore bakılırsa 8 haftalk ama mide bulantm cok diye bi daha gittim bi hafta sonra bu sefer ultrasonla bakti 6 hafta 4 gün dedi
Gerçi ben gideli 3 gün filan oldu. Once 31 ekim demisti bu hafta 10 kasm dedi. Ebe arkadsm var o biraz daha gecince net belli olur dedi ama bakalm

Kızlar günaydın benim mide bulantılarım yok denecek kadar azaldı normal mi sizce

Merhabalar bende 6. haftanın içinde bugün girmiş bulunuyorum.4 haftalıkken aile hekiminde kan verdim. 3 kere normal kadın doğuma gittim.Benim merak ettiğim sizler 2-3 günde bir kan vermişsiniz.Doktorum benden hic kan istemedi.Aile hekimi gel kan ver demedi.Ben şimdi nasıl bir yol izleyeceğim.Sağlık ocağına gidecek miyim ?Kaçıncı haftalarda gitmem gerekiyor ?Sizler nasıl takip ediyorsunz ?

Kizlar bulanti nasl bisey bnm 2 gundur agzimda tat yok kusacak gibi oluyorm ara sirada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…