Yemekle ilgisi yok canım, ben de çok yemiyorum,ikinci hamileligimde karnım çok çabuk çıkmıştı onu hatırlıyorum 3 aylıkken fln hamile pantolonu giyiyordum.normal pantolonlarin beli sıkıyorduAynen ya bugün ben de pantolonumun düğmesini açtım akşam yemeğinden sonra çok erken dedim kendi kendime ama bilemiyorum halbuki o kadar çok da yemiyorum ama
Ben de erken olduğunu hatırlıyorum ama bu kadar çabuk muydu onu hatırlamıyorum neyse yaşayarak tekrar hatırlıcaz inşYemekle ilgisi yok canım, ben de çok yemiyorum,ikinci hamileligimde karnım çok çabuk çıkmıştı onu hatırlıyorum 3 aylıkken fln hamile pantolonu giyiyordum.normal pantolonlarin beli sıkıyordu
Ya kızlar bişey sorcam sizde de şişkinlik var mı ya daha çok yeni olmasına rağmen öyle aşırı bir yeme durumum da olmamasına rağmen şişkinlik var 1 hafta önce giydiğim pantolonlarım şimdi sıkmaya başladı ilkinde böylemiydim unutmuşum
Offf inş çok kilo almayızEvet galiba ikincide daha çok şişkinlik oluyor, ben de öyleyim.
Ben ilk oğlumda 18 ikincide 25 kilo almıştım :))) bunda hedefim 40 dermişim :))))Offf inş çok kilo almayız
Ay olmaz o kadar inş :)) ben kızımda 10 kilo almıştım şimdi de hedefim 10 ama öyle olmucak gibi :))Ben ilk oğlumda 18 ikincide 25 kilo almıştım :))) bunda hedefim 40 dermişim :))))
Benim vücut ödem yapıyor çok fena 4.aydan itibaren.sabahlari uyandığımda parmaklarimi bukemez olurdum çoğu zaman acirdi.catali fkn zor tuttuğum olurdu kahvaltıda.bakalim bunda nasıl olcakAy olmaz o kadar inş :)) ben kızımda 10 kilo almıştım şimdi de hedefim 10 ama öyle olmucak gibi :))
İnş bu hamileliğinde o kadar olmaz canım daha rahat geçirirsinBenim vücut ödem yapıyor çok fena 4.aydan itibaren.sabahlari uyandığımda parmaklarimi bukemez olurdum çoğu zaman acirdi.catali fkn zor tuttuğum olurdu kahvaltıda.bakalim bunda nasıl olcak
İnsallah sağlıklı hamilelik geçirir sağlıkla bebislerimizi kucağımiza alırızİnş bu hamileliğinde o kadar olmaz canım daha rahat geçirirsin
Merhaba canım,son adet tarihine göre net değil mı kaç haftalık olduğunKızlar merhaba bende 6 veya 8 haftalik hamileyim doktor simdilik kararsz
Evet ona gore bakılırsa 8 haftalk ama mide bulantm cok diye bi daha gittim bi hafta sonra bu sefer ultrasonla bakti 6 hafta 4 gün dediMerhaba canım,son adet tarihine göre net değil mı kaç haftalık olduğun
Gerçi ben gideli 3 gün filan oldu. Once 31 ekim demisti bu hafta 10 kasm dedi. Ebe arkadsm var o biraz daha gecince net belli olur dedi ama bakalmEvet ona gore bakılırsa 8 haftalk ama mide bulantm cok diye bi daha gittim bi hafta sonra bu sefer ultrasonla bakti 6 hafta 4 gün dedi
Benim hiç olmadı ama ara ara koku hassasiyeti oluyor. O da her zaman değil. Herkesin aynı olmuyor.Kızlar günaydın benim mide bulantılarım yok denecek kadar azaldı normal mi sizce
Gereksiz evham yapmışım bulantım başladı yineBenim hiç olmadı ama ara ara koku hassasiyeti oluyor. O da her zaman değil. Herkesin aynı olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?