Kasim annesiyimm

Canım değerin düşükse bakıyorlar 2 3 günde bir bende bu gebeliğimde 1 kere kan verdim

Canım değerin düşükse bakıyorlar 2 3 günde bir bende bu gebeliğimde 1 kere kan verdim
Çok teşekkür ederim.Bende eksik bisi mı var diyordum.Benim 4 haftalıkken 1880 çıkmıştı.Direk kadın doğuma yönlendirdiler.Bu hafta aile hekimime bildirecegim ,sanirim form dolduruyormusum,onlarda ara ara beni cagiriyorlarmis.Buarada benim hepatit bağışıklığım negatifmis ,doktorum hemen git asini ol dedi.

Benimde
Benimde beta 1400lerdeydi bi daha istemediler. Diğer tahlilleri mi sağlık ocağında yaptırırken gebe takip kartı doldurdular. Sen de ihmal etme aşını yaptır bi an önce

Kizlar kalp atisi icin sali gunu gidecegm tabikide cok sabirsizim gunler saatler gecmiyor diyebilirm sata gore 7+4 gunluk olcam o gun sizce duyulur mu kalp atisi karindan ultrasnda.cevaplariniz icin tesekkr ederm simdiden

Ayy bende Kasım annesi olucam insallahhh.. 3 yıl bekledim. Rabbim bu zamanda nasip etti. 5+3 de kesemi gördüm.
Şu an 5+5 gunluk hamileyim
Haftaya kalp atışı için gidicez.
İnşallah sorunsuz sıkıntısız geçer herkes icin

Arkadaslar ya benden baska korkan yokmu? Kalbini duydum ozaman 6+4 tü simdi korkuyorum acaba hala atiyomu diye sanki hamilelik belirtilerim gitti gibime geliyo gögüs agrimiyo artik kasinmiyo yanmiyo 3 gündür. Karin sgrisida arada bi geliyo adet olacakmisim gibi. Batma oldu iki gün önce okadar bulantim hic yoktu zaten.... ltfn beni sakinlestirin

Ay insallah canm benim cok sevindim senn adina

Canm ay
Canmm ayni korku bendede vardi mide bulantim baya bi azaldi kasiklarda agrim tamamen gecti sadece goguslerde hassasiyet vardi oda adet olcakmisim gibi geliyodu korka korka gittim dun doktora ama cok sukur bisey yokmus biz henuz bebegimizi hissetmedigimz icin bize oyle geliyomus dr a danistim cogu anne adayinda oluyo bu dedi endiselenme dedi sikma canini olurmu bebegin sennle merak etmeeee

Öyle ama bende hic belirti yok gögüsdede yok sanki eski haline geri döndü büypklük olarak insan ister istemez endiseleniyor... randevuma daha 1,5 hafta var... delircem yani.

Ca
Öyle ama bende hic belirti yok gögüsdede yok sanki eski haline geri döndü büypklük olarak insan ister istemez endiseleniyor... randevuma daha 1,5 hafta var... delircem yani.
ama bu kadar endiselenme bak soyle yap istersen pazartesi gunu bi kontrole gitmeye ne dersin aklindan soru isareti kalkmis olur sen boyle endiselendikce bebeginide strese sokuyosun gebeligi boyunca hic bi beltri yasamayanlarda var biliyosn olabilr yani. Kanaman filanda yok hersey yolunda eminm ama icini rahatlatmak icin boyle bisey yapabilrsin bnce 1 bucuk hafta cok uzun bi sure.

Burda randevuyu hemen. Vermiorlsr iste. Mecbur bekliyosun ben endiselendm bir bakin diyerekten gidemiosun doktora. Agrin sizin olursa oda belki izin verirorlar. Mecbur beklicem yani... gögüslerimin büyüklügüde sanki eski haline döndü....

Bence bebegin gaywt saglikli diye dusunuyorm cunku ayni endiseyi bnde yasamistim daha dune kadar. Bu aklindaki soru isaretlerinde bu sayfannda etkisi var bence cok fazla kotu olaylar goruyorz topiklerde o yuzden daha fazla endiseleniyorz.bnce biraz kendini rahatlatmaya calis bebeginids endiselendrme. İyi dusun sonucta kanaman yok eger dusundugun gibi olsa mutlaka anlardin belirti verirdi kanama olurdu kasiklarda muthis bi agri olurdu iyi dusun tatlim uzme kendini her anne adayinda oluyomus bu bndede aynisi oldu

Kanama olmuyoki kalbi durunca. Kürtaj oluyosun.

Kanama olmuyoki kalbi durunca. Kürtaj oluyosun.
Kalbi durunca degilde biseyler kotu gidince kanama oluyoya. Hem bak soyle dusun kalp atisi duyulduktan sonra gebeligin saglikli gitme orani %90-96 arasindaymis kendini o %4luk dilime alma iyi dusun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…