Kasim annesiyimm

Bende de bulantı yoktu. Bu sabah başladı. Bir ara acaba bişey mi oldu diyw bende düşündüm. Bütün sabah mahvoldum. Şu bi jaç haftalık tecrübemden Anladım ki hamilelikte saatin saatini tutmuyor. O yüzden keyfine bak bence canım.

Bakalım biz napıcaz hepinizin bebişleri sağlıklıdır bu kadar takmayın akışına bırakın bak ben daha doktora bile gitmedim diyene bak yalnız

O belirtiler zaman zaman degisiyor bence kisiden kisiye de degisiyor. Benimde ilk zamanlar goguslerimde asiri hassasiyet vardi dokunulmuyordu ama gecti o bi suredir yok kasik agrim da arada oluyor bazi gunler hic olmuyor su an beni tek zorlayan mide bulantisi oda ilk haftalar yoktu 8. Hafta basladi burda 5. 6 hafta basladi mide bulantim yazanlarda vardi. Herkesin hamileligi birazda kendine ozel endislenmeyin siz insallah saglicakla gelirler

Insallah canm ya bende hicbisey yok suan. Bulanti zaten yok hic. Kasik karin agrisi gitti gögüs hic hassas degil hepsi kayboluncs tuhaf oldum

Insallah canm ya bende hicbisey yok suan. Bulanti zaten yok hic. Kasik karin agrisi gitti gögüs hic hassas degil hepsi kayboluncs tuhaf oldum

merhaba canım. benim doktorumda hepatit aşın eksik dedi. evett olmadım dedim. gebelik döneminde bu aşıyı vurulman sakıncalı olur ama gebelikten sonra ihmal etme dedi.

Merhaba kızlar.Üç gündür sabah bulantiyla uyanıyorum,ondan sonra da ne yesem midem bulanıyor çok az yiyebiliyorum.onceki hamileliklerimde sabah bulantim olurdu kusardim bikac kez.bu defa bulantı var yogun şekilde,koku hassasiyeti var, yemek yedikce de artıyor.boyle bulantısı olan var mı? Bende gastrit vardı acaba o mu yine arttı diyorum,yoksa hamilelik bulantısı mı karar veremedim

Bende de bulantı var ama hafif rahatsız etmiyor beni belki de bana hafif geliyordur çünkü normalde de hep mide bulantıları çeken biriydim alışık olduğumdan rahatsız etmiyor sanırım özellikle otobüste bulanıyor tuzlu kraker taşıyorum yanımda iyi geliyor. Birkaç gecedir de mide yanmasıyla uyanıyorum

Bu arada ben de hep endişeliydim kalp atışı konusunda ama baktım bu endişelerin sonu yok kalp atışını duysak atmaya devam edecek mi diye stres yapacağız o bitecek ikili üçlü testler temiz çıkacak mı stresi aman en güzeli akışına bırakıp hamileliğin keyfini çıkarmak şu sıralar pek bi rahatım :dd kayınvalideme geldim kuru dolma aşerdim dedim mutfakta hazırlıyor sağ olsun bence keyfini çıkarın sizde :dd

Ben de yemek yiyemiyorum bulantıdan.bu arada ailelere söylediniz mı bebişi

Ben de yemek yiyemiyorum bulantıdan.bu arada ailelere söylediniz mı bebişi
Söyledik artık güya kalp atışına kadar beklicektik ama ikimiz de tutamadık daha fazla :d benim iştahım hala çok açık evimde diyetime uyuyorum ama kayınvalimde biraz fazla kaçırıyorum :d

ah canim şu gastrit bende de var belkide reflü bilmirum tam muayene olmamiştim o zamn şimdi çok zararini görüyorum.gastritten oluyor bencede bu kadarida

ah canim şu gastrit bende de var belkide reflü bilmirum tam muayene olmamiştim o zamn şimdi çok zararini görüyorum.gastritten oluyor bencede bu kadarida
Ben de karar veremedim hamilelik bulantısı mı gastrit bulantısı mi bu hafta hayırlısıyla bi kalp atışını duysam rahatlicam inş.

Merhaba benimki de aynı bu sekilde. Ilk hamileligim. Kusma yok ama bir haftadr kokulardan cok etkileniyorm.yagli yemek hic yiyemiyorm. Hafif seylerle azar azar idare ediyorm.

Merhaba benimki de aynı bu sekilde. Ilk hamileligim. Kusma yok ama bir haftadr kokulardan cok etkileniyorm.yagli yemek hic yiyemiyorm. Hafif seylerle azar azar idare ediyorm.

selam kızlar. Dün gece kasıklarıma şiddetli bir ağrı girdi. Doktora gittik hemen 6+1 yaşam belirtisi kalp atışlarını duyduk ilk kez çok şükür.:)
İdrar yollarında enfeksiyon var bu yüzden kasılmalar oluyor deri ama bu rahim kasılmalarından vurabilir deri toz ilaç verdi ve bebeğin yerleştiği yer biraz aşağıda görünüyor dedi progestan verdi internette okudum düşük tehlikesi olanlar kullanıyorlarmış çok üzüldüm doktor öyle bişey söylemedi ama kullananan var mı bu ilacı

canım benim çok geçmiş olsun. birçoğumuz eminim kullanmışızdır progestan. sen ilacını iç, bir kaç gün bol su içerek güzel dinlen. eminim hızlıca iyileşeceksindir. sadece progestan biraz sersemlik ve uyku hali yapabilir haberin olsun :)

Bende de kusma yok ama koku hassasiyeti çok var. Direk koku vurunca yemiyorum. Birde eskiden yediğimin yarısını yesem de Karnım 6 aylık gibi. Çok rahatsız ediyor. Tabi şükür hepsine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…