Tmm canm cok sagolKalbi durunca degilde biseyler kotu gidince kanama oluyoya. Hem bak soyle dusun kalp atisi duyulduktan sonra gebeligin saglikli gitme orani %90-96 arasindaymis kendini o %4luk dilime alma iyi dusun canm
Bende de bulantı yoktu. Bu sabah başladı. Bir ara acaba bişey mi oldu diyw bende düşündüm. Bütün sabah mahvoldum. Şu bi jaç haftalık tecrübemden Anladım ki hamilelikte saatin saatini tutmuyor. O yüzden keyfine bak bence canım.Arkadaslar ya benden baska korkan yokmu? Kalbini duydum ozaman 6+4 tü simdi korkuyorum acaba hala atiyomu diye sanki hamilelik belirtilerim gitti gibime geliyo gögüs agrimiyo artik kasinmiyo yanmiyo 3 gündür. Karin sgrisida arada bi geliyo adet olacakmisim gibi. Batma oldu iki gün önce okadar bulantim hic yoktu zaten.... ltfn beni sakinlestirin
O belirtiler zaman zaman degisiyor bence kisiden kisiye de degisiyor. Benimde ilk zamanlar goguslerimde asiri hassasiyet vardi dokunulmuyordu ama gecti o bi suredir yok kasik agrim da arada oluyor bazi gunler hic olmuyor su an beni tek zorlayan mide bulantisi oda ilk haftalar yoktu 8. Hafta basladi burda 5. 6 hafta basladi mide bulantim yazanlarda vardi. Herkesin hamileligi birazda kendine ozel endislenmeyin siz insallah saglicakla gelirlerArkadaslar ya benden baska korkan yokmu? Kalbini duydum ozaman 6+4 tü simdi korkuyorum acaba hala atiyomu diye sanki hamilelik belirtilerim gitti gibime geliyo gögüs agrimiyo artik kasinmiyo yanmiyo 3 gündür. Karin sgrisida arada bi geliyo adet olacakmisim gibi. Batma oldu iki gün önce okadar bulantim hic yoktu zaten.... ltfn beni sakinlestirin
Insallah canm ya bende hicbisey yok suan. Bulanti zaten yok hic. Kasik karin agrisi gitti gögüs hic hassas degil hepsi kayboluncs tuhaf oldumO belirtiler zaman zaman degisiyor bence kisiden kisiye de degisiyor. Benimde ilk zamanlar goguslerimde asiri hassasiyet vardi dokunulmuyordu ama gecti o bi suredir yok kasik agrim da arada oluyor bazi gunler hic olmuyor su an beni tek zorlayan mide bulantisi oda ilk haftalar yoktu 8. Hafta basladi burda 5. 6 hafta basladi mide bulantim yazanlarda vardi. Herkesin hamileligi birazda kendine ozel endislenmeyin siz insallah saglicakla gelirler
Bende de bulantı yoktu. Bu sabah başladı. Bir ara acaba bişey mi oldu diyw bende düşündüm. Bütün sabah mahvoldum. Şu bi jaç haftalık tecrübemden Anladım ki hamilelikte saatin saatini tutmuyor. O yüzden keyfine bak bence canım.
merhaba canım. benim doktorumda hepatit aşın eksik dedi. evett olmadım dedim. gebelik döneminde bu aşıyı vurulman sakıncalı olur ama gebelikten sonra ihmal etme dedi.Çok teşekkür ederim.Bende eksik bisi mı var diyordum.Benim 4 haftalıkken 1880 çıkmıştı.Direk kadın doğuma yönlendirdiler.Bu hafta aile hekimime bildirecegim ,sanirim form dolduruyormusum,onlarda ara ara beni cagiriyorlarmis.Buarada benim hepatit bağışıklığım negatifmis ,doktorum hemen git asini ol dedi.
Ben de yemek yiyemiyorum bulantıdan.bu arada ailelere söylediniz mı bebişiBu arada ben de hep endişeliydim kalp atışı konusunda ama baktım bu endişelerin sonu yok kalp atışını duysak atmaya devam edecek mi diye stres yapacağız o bitecek ikili üçlü testler temiz çıkacak mı stresi aman en güzeli akışına bırakıp hamileliğin keyfini çıkarmak şu sıralar pek bi rahatım :dd kayınvalideme geldim kuru dolma aşerdim dedim mutfakta hazırlıyor sağ olsun bence keyfini çıkarın sizde :dd
Söyledik artık güya kalp atışına kadar beklicektik ama ikimiz de tutamadık daha fazla :d benim iştahım hala çok açık evimde diyetime uyuyorum ama kayınvalimde biraz fazla kaçırıyorum :dBen de yemek yiyemiyorum bulantıdan.bu arada ailelere söylediniz mı bebişi
ah canim şu gastrit bende de var belkide reflü bilmirum tam muayene olmamiştim o zamn şimdi çok zararini görüyorum.gastritten oluyor bencede bu kadaridaMerhaba kızlar.Üç gündür sabah bulantiyla uyanıyorum,ondan sonra da ne yesem midem bulanıyor çok az yiyebiliyorum.onceki hamileliklerimde sabah bulantim olurdu kusardim bikac kez.bu defa bulantı var yogun şekilde,koku hassasiyeti var, yemek yedikce de artıyor.boyle bulantısı olan var mı? Bende gastrit vardı acaba o mu yine arttı diyorum,yoksa hamilelik bulantısı mı karar veremedim
Ben de karar veremedim hamilelik bulantısı mı gastrit bulantısı miah canim şu gastrit bende de var belkide reflü bilmirum tam muayene olmamiştim o zamn şimdi çok zararini görüyorum.gastritten oluyor bencede bu kadarida
Merhaba benimki de aynı bu sekilde. Ilk hamileligim. Kusma yok ama bir haftadr kokulardan cok etkileniyorm.yagli yemek hic yiyemiyorm. Hafif seylerle azar azar idare ediyorm.Merhaba kızlar.Üç gündür sabah bulantiyla uyanıyorum,ondan sonra da ne yesem midem bulanıyor çok az yiyebiliyorum.onceki hamileliklerimde sabah bulantim olurdu kusardim bikac kez.bu defa bulantı var yogun şekilde,koku hassasiyeti var, yemek yedikce de artıyor.boyle bulantısı olan var mı? Bende gastrit vardı acaba o mu yine arttı diyorum,yoksa hamilelik bulantısı mı karar veremedim
Merhaba benimki de aynı bu sekilde. Ilk hamileligim. Kusma yok ama bir haftadr kokulardan cok etkileniyorm.yagli yemek hic yiyemiyorm. Hafif seylerle azar azar idare ediyorm.Merhaba kızlar.Üç gündür sabah bulantiyla uyanıyorum,ondan sonra da ne yesem midem bulanıyor çok az yiyebiliyorum.onceki hamileliklerimde sabah bulantim olurdu kusardim bikac kez.bu defa bulantı var yogun şekilde,koku hassasiyeti var, yemek yedikce de artıyor.boyle bulantısı olan var mı? Bende gastrit vardı acaba o mu yine arttı diyorum,yoksa hamilelik bulantısı mı karar veremedim
inşallah canim herkese nasip olsun banadaBen de karar veremedim hamilelik bulantısı mı gastrit bulantısı mibu hafta hayırlısıyla bi kalp atışını duysam rahatlicam inş.
selam kızlar. Dün gece kasıklarıma şiddetli bir ağrı girdi. Doktora gittik hemen 6+1 yaşam belirtisi kalp atışlarını duyduk ilk kez çok şükür.:)
İdrar yollarında enfeksiyon var bu yüzden kasılmalar oluyor deri ama bu rahim kasılmalarından vurabilir deri toz ilaç verdi ve bebeğin yerleştiği yer biraz aşağıda görünüyor dedi progestan verdi internette okudum düşük tehlikesi olanlar kullanıyorlarmış çok üzüldüm doktor öyle bişey söylemedi ama kullananan var mı bu ilacı
Bende de kusma yok ama koku hassasiyeti çok var. Direk koku vurunca yemiyorum. Birde eskiden yediğimin yarısını yesem de Karnım 6 aylık gibi. Çok rahatsız ediyor. Tabi şükür hepsine.Merhaba benimki de aynı bu sekilde. Ilk hamileligim. Kusma yok ama bir haftadr kokulardan cok etkileniyorm.yagli yemek hic yiyemiyorm. Hafif seylerle azar azar idare ediyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?