- 30 Kasım 2016
- 46
- 15
- 3
- 33
Canım ne olur içini ferah tutmaya çalış. İnan benimde ödül patlıyor bende yurtdışındayım ve istediğim gibi gidemiyorum. Nisan 22 de randevum. Rabbime dua ediyorum ve Ümit ediyorum.Tmm canm cok sagol
Herkese merhaba, dün akşam kanamam oldu, sabah dr'a gittik. Kalp atımı görünmüyor, yolk var ama bebek yok dedi. Pzrtesi başka bir doktora görünüp sanırım kürtaj olacak. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? İlaçla düşmez mi? Kese yaşı 6+3 görünüyor.
Herkese merhaba, dün akşam kanamam oldu, sabah dr'a gittik. Kalp atımı görünmüyor, yolk var ama bebek yok dedi. Pzrtesi başka bir doktora görünüp sanırım kürtaj olacak. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? İlaçla düşmez mi? Kese yaşı 6+3 görünüyor.
Canm,oncelikle cok gecmis olsun ve bencede 1 hafta daha beklet derim bazen gec duyulabiliyo yolk sac da olmus insallah kalbini duyarsn bunlar geride kalir allah hayrlisini versin insallahHerkese merhaba, dün akşam kanamam oldu, sabah dr'a gittik. Kalp atımı görünmüyor, yolk var ama bebek yok dedi. Pzrtesi başka bir doktora görünüp sanırım kürtaj olacak. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? İlaçla düşmez mi? Kese yaşı 6+3 görünüyor.
merhaba canım. benim doktorumda hepatit aşın eksik dedi. evett olmadım dedim. gebelik döneminde bu aşıyı vurulman sakıncalı olur ama gebelikten sonra ihmal etme dedi.
Ben 4.5 haftalık gebe iken doktora gittim.Kesenin hemen yanında kanama vardı.Devlet hastanesi git kürtaj ol dedi.Ertesi günü özel hastaneye gittim.Evet kanaman var ama bunun çözümü progestan hap ve istirahat dedi.1 hafta düzenli ilaçlarımi aldım,rapor verdi evde yattım.1 hafta sonra kontrole gittim.Hala riskin var çalışmak istiyorsan ,çok uzun molalar ver dedi.O gün 5+6 di,kalp atışlarını aldık.Benim hiç kanamam olmadi.Fakat kasiklarimda hep bir bıçak saplanması hissi vardı.Çarşamba doktordan geldim.Perşembe işe başladım ve o gün çok çok sancı çektim.Bir daha batma olmadı.Kanamam hiç olmadı ,fakat ya kalbi durduysa diye telaş yapıyorum.Cuma kontrolum var.İnsallah bisi olmamıştır yoksa kendimi baya suçlu hissedeceğim ise geldiğim için.Buarada arkadaşımda hamile ,onunda kanaması ve düşük riski yok ama doktoru gene de 1 ay kullan demiş bilgin olsun papatyacim.selam kızlar. Dün gece kasıklarıma şiddetli bir ağrı girdi. Doktora gittik hemen 6+1 yaşam belirtisi kalp atışlarını duyduk ilk kez çok şükür.:)
İdrar yollarında enfeksiyon var bu yüzden kasılmalar oluyor deri ama bu rahim kasılmalarından vurabilir deri toz ilaç verdi ve bebeğin yerleştiği yer biraz aşağıda görünüyor dedi progestan verdi internette okudum düşük tehlikesi olanlar kullanıyorlarmış çok üzüldüm doktor öyle bişey söylemedi ama kullananan var mı bu ilacı
geçmiş olun canim bende 6 haftalkken yapmiştim 5+3 doktor hemen kürtaj demişti.hapla filan düşmezmi dediydim.çünkü iyi bir hastanee değil.yanliş bsey yapsalar aa pardoon falan derler o derece.ilaçda kullanmadim saddce düşükdden sonra kullanilan enfeksiyon için azosilin var rahim açik enfeksiyon olmasin diye.3 gun sonra gel dediler parca kalmişsa kürtaj yapriz.bir hafta sonr gttim.hala vardi gene dediler.erteldim, 20 küsür günde gittim temizlenmişti.seninkide küçükmiş gerek yoktur buyuk ihtml 3 doktoruda ektim ben.Hepinize çok teşekkür ederim, bakalım pazartesi doktor ne diyecek. Yolk büyük görünüyor o yüzden anomali olma olasılığı çok yüksek demişti. Bir de farklı dr. Baksın bakalım. Ben kendimi çok üzmüyorum, burdan size de negatif eneeji olmasın. bir tane evladım var. Allah olmayanlara sağlıkla nasip etsin.
Ben 7+5 te duydum cnm bence duyarsınKizlar kalp atisi icin sali gunu gidecegm tabikide cok sabirsizim gunler saatler gecmiyor diyebilirmsata gore 7+4 gunluk olcam o gun sizce duyulur mu kalp atisi karindan ultrasnda.cevaplariniz icin tesekkr ederm simdiden
Zencefili denediniz miMide bulantisi icin ilac kullanimi onerilmiyor ama ilac kullanan ya da yeterli beslenemedigi icin serum taktiran var mi? Leblebi vs hicbisi gecirmiyor bulantilari su bile icemez oldum ben sizler neler yapiyorsunuz
Onerilenler arasinda bir tek onu denemedim sanirim o da su yuzden sivi aldikca daha cok artiyor bulantim sivi hicbirsey icmiyorum su bile gunde bir iki bardak zorlaZencefili denediniz mi
Kızlar yarın 6+4 olacağım kalp atışı için cuma gidecektim ama sabredemiyorum yarın ya da salı gitsem duyar mıyım sizce ya da cumayı mı bekliyim cuma 7+1 olacak
Mide bulantisi icin ilac kullanimi onerilmiyor ama ilac kullanan ya da yeterli beslenemedigi icin serum taktiran var mi? Leblebi vs hicbisi gecirmiyor bulantilari su bile icemez oldum ben sizler neler yapiyorsunuz
Umarım bulantılar geçer. Hamileliğin tadını çıkarmaya başlarızZencefili denediniz mi
Canım büyük ihtimal duyarsin,ben oğlumda 6+3 te duymuştum.yarin ya da sali git bence,ben perşembe 6+2 olcam o gün gidecem mesela dayanamıyorum sabırsızlanıyorumKızlar yarın 6+4 olacağım kalp atışı için cuma gidecektim ama sabredemiyorum yarın ya da salı gitsem duyar mıyım sizce ya da cumayı mı bekliyim cuma 7+1 olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?