- 4 Mart 2017
- 133
- 39
- 18
Ilaclar cok da saglikli degilmis tam bir gecmede saglamiyormus sanirim. Surekli ne gecirir arastiriyorum deniyorum ama yok yani bazi seyler biraz hafifletsede gecici sonrasinda yine basliyor.Benimde aşırı bulanıyor doktor yapacak bişey yok boşuna ilaç kullanma geçmeyecek dedi. Aç kalıyorum bulanacak diye bişey yiyemiyorum biran evvel geçmesini istiyorum bu zamanın
Cuma mı gitmeye karar verdin?Ben de sabırsızlanıyorum ama beklicem ben asıl ikiz mi diye sabırsızlanıyorum kese için gittiğimde doktor bir şey daha görmüştü de bi şey demek için erken demişti rüyalarımda da hep ikiz görüyorum bakalım cuma netleşir : )
Canım iki oğlum var ikisinde de 6.7 haftalarda bulantı kusma başladı 14.15 haftalara kadar yoğun şekilde devam etti.Tam olarak geçiren bir ilaç yok maalesef,sadece çok kustuunda hastaneye gidip serum taktirabilirsin vitamin ve su takviyesi için.cok kötü bir durum ,piskolojiyi etkiliyor direktIlaclar cok da saglikli degilmis tam bir gecmede saglamiyormus sanirim. Surekli ne gecirir arastiriyorum deniyorum ama yok yani bazi seyler biraz hafifletsede gecici sonrasinda yine basliyor.
Evet canım inşallah sabredebilirsem : )Cuma mı gitmeye karar verdin?
Sakin ol canım stres bebeğe çok etki ediyor. Benim bir önceki düşükle sonuçlandığından bu seferkinde bişi yapmıyorum her seyi Allaha bırakmış durundayım. Sende öyle yap, nasipse zaten bizimle değilse de yine Allahtan. Ama güzel heyecanlı bişi, 9 ay nasıl gecicek diyosun. Gecicek cok güzel geçicek inş içinde bir canlıyı tasımak kadar güZeli yok Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin inş cümlemizeArkadaşlar merhabalar, bende inşallah bir kasım annesiyim. Daha keseyi görmedik. Benimle aynı durumda olanlarınız vardır, neler hissediyorsunuz? Ben aşırı heyecanlı ve gerginim. İnşallah her şey güzel olur
aynen bendede öyle bir kac gündür. Hala vcar suan. Bulaniyorum yiyorum ardindan yedigimden tiksiniyorum bulanti geliyor ama istifar etmyorum. Halsizlikde var misal acikiyorum ama ne yapsam hic canim bisey cekmiyo istahim yok. Az yiyorum...Merhaba kızlar.Üç gündür sabah bulantiyla uyanıyorum,ondan sonra da ne yesem midem bulanıyor çok az yiyebiliyorum.onceki hamileliklerimde sabah bulantim olurdu kusardim bikac kez.bu defa bulantı var yogun şekilde,koku hassasiyeti var, yemek yedikce de artıyor.boyle bulantısı olan var mı? Bende gastrit vardı acaba o mu yine arttı diyorum,yoksa hamilelik bulantısı mı karar veremedim
Aynen bende bir kac güne kadar korkuyordum ama ne gelirse allahtan. O yüzden hic kendimi yipratmama gerek yok randevuma kadar beklicem insallah haftaya persembe zaten sabretmem lazimBu arada ben de hep endişeliydim kalp atışı konusunda ama baktım bu endişelerin sonu yok kalp atışını duysak atmaya devam edecek mi diye stres yapacağız o bitecek ikili üçlü testler temiz çıkacak mı stresi aman en güzeli akışına bırakıp hamileliğin keyfini çıkarmak şu sıralar pek bi rahatım :dd kayınvalideme geldim kuru dolma aşerdim dedim mutfakta hazırlıyor sağ olsun bence keyfini çıkarın sizde :dd
İki gündür de tavan yaptı bende iyice.mutfagin kapısını kapattım o haldeyim.sen kalp atışlarını duymuş muydun canım? Ben perşembe gidecem 6+3 oluyoruz inş.duyarimaynen bendede öyle bir kac gündür. Hala vcar suan. Bulaniyorum yiyorum ardindan yedigimden tiksiniyorum bulanti geliyor ama istifar etmyorum. Halsizlikde var misal acikiyorum ama ne yapsam hic canim bisey cekmiyo istahim yok. Az yiyorum...
Selam canim bende 6+4 dü sanirim kalp atislarini duydum cok sükür. Sende duyarsin hic merak etmeİki gündür de tavan yaptı bende iyice.mutfagin kapısını kapattım o haldeyim.sen kalp atışlarını duymuş muydun canım? Ben perşembe gidecem 6+3 oluyoruz inş.duyarim
Anliyorum sabretmekten baska care yok sanirim benim 8. Hafta basladi kusma yok su an sadece bulanti istahsizlik yedigim seyler sinirli ama gun boyu aklim midemde :)Canım iki oğlum var ikisinde de 6.7 haftalarda bulantı kusma başladı 14.15 haftalara kadar yoğun şekilde devam etti.Tam olarak geçiren bir ilaç yok maalesef,sadece çok kustuunda hastaneye gidip serum taktirabilirsin vitamin ve su takviyesi için.cok kötü bir durum ,piskolojiyi etkiliyor direkt
bizde ayniyiz sanirim hemen hemen bende bugün 8+0 oldum. Ayni seyler bendede var migdem sürekli bulaniyor istifar yok. Ne pisirsme diyorum migdem kaldirmiyo hicbiseyi canim istemiyo. Oldumuda az da olsa yiyorum ardindanda migdem bulaniyo tekrar yedigim seyden tiksiniyorum.Anliyorum sabretmekten baska care yok sanirim benim 8. Hafta basladi kusma yok su an sadece bulanti istahsizlik yedigim seyler sinirli ama gun boyu aklim midemde :)
bazen bendede agriyo bel. Bu ara durdu ama. Normaldir takma canimGünaydın kızlar benim aksamdan beri bel agrılarım var normal mi acaba bu kadar cok agrı olması
bizde ayniyiz sanirim hemen hemen bende bugün 8+0 oldum. Ayni seyler bendede var migdem sürekli bulaniyor istifar yok. Ne pisirsme diyorum migdem kaldirmiyo hicbiseyi canim istemiyo. Oldumuda az da olsa yiyorum ardindanda migdem bulaniyo tekrar yedigim seyden tiksiniyorum.
hadi gözün aydin canim. Sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbimAllah nasip ederse ben de kasım annesi olucam bebeğimin kesesini gördük cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?