Kasim annesiyimm

Benimde aşırı bulanıyor doktor yapacak bişey yok boşuna ilaç kullanma geçmeyecek dedi. Aç kalıyorum bulanacak diye bişey yiyemiyorum biran evvel geçmesini istiyorum bu zamanın
Ilaclar cok da saglikli degilmis tam bir gecmede saglamiyormus sanirim. Surekli ne gecirir arastiriyorum deniyorum ama yok yani bazi seyler biraz hafifletsede gecici sonrasinda yine basliyor.

Ben de sabırsızlanıyorum ama beklicem ben asıl ikiz mi diye sabırsızlanıyorum kese için gittiğimde doktor bir şey daha görmüştü de bi şey demek için erken demişti rüyalarımda da hep ikiz görüyorum bakalım cuma netleşir : )

Cuma mı gitmeye karar verdin?

Ilaclar cok da saglikli degilmis tam bir gecmede saglamiyormus sanirim. Surekli ne gecirir arastiriyorum deniyorum ama yok yani bazi seyler biraz hafifletsede gecici sonrasinda yine basliyor.
Canım iki oğlum var ikisinde de 6.7 haftalarda bulantı kusma başladı 14.15 haftalara kadar yoğun şekilde devam etti.Tam olarak geçiren bir ilaç yok maalesef,sadece çok kustuunda hastaneye gidip serum taktirabilirsin vitamin ve su takviyesi için.cok kötü bir durum ,piskolojiyi etkiliyor direkt

Ben perşembeyi iple çekiyorum salı gitsem mı diye düşünüyorum bazen :)))

Hepimiz cok sabirsiziz ve heycanliyiz bnde ayni sekilde sali gunu7+4 olcaz insallh duyarz

Arkadaşlar merhabalar, bende inşallah bir kasım annesiyim. Daha keseyi görmedik. Benimle aynı durumda olanlarınız vardır, neler hissediyorsunuz? Ben aşırı heyecanlı ve gerginim. İnşallah her şey güzel olur

Sakin ol canım stres bebeğe çok etki ediyor. Benim bir önceki düşükle sonuçlandığından bu seferkinde bişi yapmıyorum her seyi Allaha bırakmış durundayım. Sende öyle yap, nasipse zaten bizimle değilse de yine Allahtan. Ama güzel heyecanlı bişi, 9 ay nasıl gecicek diyosun. Gecicek cok güzel geçicek inş içinde bir canlıyı tasımak kadar güZeli yok Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin inş cümlemize

aynen bendede öyle bir kac gündür. Hala vcar suan. Bulaniyorum yiyorum ardindan yedigimden tiksiniyorum bulanti geliyor ama istifar etmyorum. Halsizlikde var misal acikiyorum ama ne yapsam hic canim bisey cekmiyo istahim yok. Az yiyorum...

Aynen bende bir kac güne kadar korkuyordum ama ne gelirse allahtan. O yüzden hic kendimi yipratmama gerek yok randevuma kadar beklicem insallah haftaya persembe zaten sabretmem lazim

aynen bendede öyle bir kac gündür. Hala vcar suan. Bulaniyorum yiyorum ardindan yedigimden tiksiniyorum bulanti geliyor ama istifar etmyorum. Halsizlikde var misal acikiyorum ama ne yapsam hic canim bisey cekmiyo istahim yok. Az yiyorum...
İki gündür de tavan yaptı bende iyice.mutfagin kapısını kapattım o haldeyim.sen kalp atışlarını duymuş muydun canım? Ben perşembe gidecem 6+3 oluyoruz inş.duyarim

İki gündür de tavan yaptı bende iyice.mutfagin kapısını kapattım o haldeyim.sen kalp atışlarını duymuş muydun canım? Ben perşembe gidecem 6+3 oluyoruz inş.duyarim
Selam canim bende 6+4 dü sanirim kalp atislarini duydum cok sükür. Sende duyarsin hic merak etme

Anliyorum sabretmekten baska care yok sanirim benim 8. Hafta basladi kusma yok su an sadece bulanti istahsizlik yedigim seyler sinirli ama gun boyu aklim midemde :)

Anliyorum sabretmekten baska care yok sanirim benim 8. Hafta basladi kusma yok su an sadece bulanti istahsizlik yedigim seyler sinirli ama gun boyu aklim midemde :)
bizde ayniyiz sanirim hemen hemen bende bugün 8+0 oldum. Ayni seyler bendede var migdem sürekli bulaniyor istifar yok. Ne pisirsme diyorum migdem kaldirmiyo hicbiseyi canim istemiyo. Oldumuda az da olsa yiyorum ardindanda migdem bulaniyo tekrar yedigim seyden tiksiniyorum.

Günaydın kızlar benim aksamdan beri bel agrılarım var normal mi acaba bu kadar cok agrı olması

Bulantı ve halsizligim var benimde ama istifra etmiyorum butun yemeklerden tiksiniyorum tertemiz mutfagim bile midemi bulandiriyo annelik zor derlerdi hakikaten oyle :) minicik bi yavru kocaman kadini ne hallere sokuyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…