Kasim annesiyimm

hadi gözün aydin canim. Sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim

Sagol canim cumlemiz insallah ilk gebeligim kimyasaldi onda hic bunlari tadamadik bile rabbim dualarimi kabul etti simdi tekrar hamileyim kimsenin kucagi bos kalmasin insallah :) gelisimlerimizi takip edelim insan farkli fikirlere ihtiyac duyuyor

Sagol canim cumlemiz insallah ilk gebeligim kimyasaldi onda hic bunlari tadamadik bile rabbim dualarimi kabul etti simdi tekrar hamileyim kimsenin kucagi bos kalmasin insallah :) gelisimlerimizi takip edelim insan farkli fikirlere ihtiyac duyuyor
benimde ilk gebeligim kimyasaldi kanamadan 4 hafta sonra tekrar hamile kaldim cok sükür rabbime insallah bu gebeliklerimiz saglikli olur sonuna kadar ve bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz canim.

benimde ilk gebeligim kimyasaldi kanamadan 4 hafta sonra tekrar hamile kaldim cok sükür rabbime insallah bu gebeliklerimiz saglikli olur sonuna kadar ve bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz canim.

Masallah canim benim biraz gec geldi yavrum 9 ay kadar bekledik dusukten sonra olsun saglikli olsunlarda sen kesesini gormussundur o zaman aramizda 1 hafta falan var ?

Çok doğru diyorsun canım benim, Allah bu sefer ki bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Bekleyip göreceğiz inşallah.
Ya akşamları ben çok şişiyorum, vücudum inanılmaz kaynıyor sanki sizinde öyle oluyor mu?

Yeni yeni ögrendigimizde bende senin gibiydim kayniyodum resmen yavas yavas duzene giriyor hersey sanki karnimda 5 kg bi bebek varmis gibi hissediyorum kendimi biraz hormonlarin etkiside var. Saglikla kucagina alirsin insallah bebegini :)

Evet bende 8+4 um bugun. Yemek hic yiyemiyorum ben icim almiyor aksamlari ya haslanmis patates yada makarna yiyorum sebze et turleri hic yiyemiyorum. Gun icinde sadece.meyve ve peynir ekmek. Okudukca da korktum artik 16. Hafta biter diyende var doguma kadar cektim diyende Allah yardimcimiz olsun

Masallah canim benim biraz gec geldi yavrum 9 ay kadar bekledik dusukten sonra olsun saglikli olsunlarda sen kesesini gormussundur o zaman aramizda 1 hafta falan var ?
evet canim keseyi 5+3 de gördüm kalp atisinida 6+4 de duydum sükürler olsun. Insallah hersey yolunda gider sonuna kadar. Sende görürsün insallah en son nezaman gittin doktora?

yok kiz bence 12. haftaya kadar sürer sonra biter. Genelde öyle oluyor nadiren devam ettigini duydum. Insallah düzelir en kisa zamanda. Ama en azindan isitifar ne yok daha kötü olurduk

evet canim keseyi 5+3 de gördüm kalp atisinida 6+4 de duydum sükürler olsun. Insallah hersey yolunda gider sonuna kadar. Sende görürsün insallah en son nezaman gittin doktora?

Ayin 20 sinde gittik keseyi gördük bizde cok sukur 2 hafta sonra gel dedi tahlillerimi yaptirdim hayirli olsun dedi nisanin 4 unde gidicem insallah kalp atislarini aliriz bana gore bebek 7+2 ama doktor henuz haftasini soylemedi :) nedensee??

yok kiz bence 12. haftaya kadar sürer sonra biter. Genelde öyle oluyor nadiren devam ettigini duydum. Insallah düzelir en kisa zamanda. Ama en azindan isitifar ne yok daha kötü olurduk

Komsumuzun kizi kusmaktan bayginlik geciriyordu artik gebeliginde ilk 2 ay falan perisan olmustu cok sukur dedigin gibi kussak daha beter olucaz sadece ufak bulantilar oluyor gerci insan herseyine razi oluyor ya o minik canavarlarin :))

Ona sukreder oldum bende cok yiyemesem bile yedigimi cikarmiyorum en azindan diyorum oyle olsa daha kotu daha da iyiye gider insallah insan artik bi sure sonra kendini hasta gibi hissediyor her gun bulanti halsizlik olunca

Ona sukreder oldum bende cok yiyemesem bile yedigimi cikarmiyorum en azindan diyorum oyle olsa daha kotu daha da iyiye gider insallah insan artik bi sure sonra kendini hasta gibi hissediyor her gun bulanti halsizlik olunca
aynen birde suan isyerindeyim. Hic halim yok. Migdem düzeldi simdi ama halim yok halsizim canim hicbirsey istemiyor evde yatmaktan baska.

aynen birde suan isyerindeyim. Hic halim yok. Migdem düzeldi simdi ama halim yok halsizim canim hicbirsey istemiyor evde yatmaktan baska.

Allah yardimcin olsun canim hemde calisan bi gebesin. Kendini cok yorma guzel haberlerimizi verelim insallah hepimiz

Allah yardimcin olsun canim hemde calisan bi gebesin. Kendini cok yorma guzel haberlerimizi verelim insallah hepimiz
aynen ama ofsteyim allahtan. Yani hep oturuyorum gerci oda iyi degil. Yinede ev baska ofis baska burda dinlenemiyorum uykum geliyor sürekli yorgun ve halsizim. Burda bilen yok henüz erken diye demedim.

aynen ama ofsteyim allahtan. Yani hep oturuyorum gerci oda iyi degil. Yinede ev baska ofis baska burda dinlenemiyorum uykum geliyor sürekli yorgun ve halsizim. Burda bilen yok henüz erken diye demedim.

Soyleme valla bende soylemeyecektim kayinvalideler bi taraftan benim annem bi taraftan yayildi :) allah kem gozlerden saklasin tum yavrulari canim

progestana basladik derken? O ne oluyor? Almanyada folik asitten baska hicbirsey almiyoz. Ha vitamin vs. alabiliriz ama igneymis suymus buymus yok

Doktor bana da sadece folik asit verdi nonan progestan dusuk onleyici diye biliyorum bende.

Canım ben senden bir hafta öndeyim gitmedim gerçi doktora ama görünmemesi normal önümüzdeki hafta görürsün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…