Canım ben senden bir hafta öndeyim gitmedim gerçi doktora ama görünmemesi normal önümüzdeki hafta görürsün inş
anliyorum progestani neden aldinki ozaman? Doktormu dedi al diye?Doktor bana da sadece folik asit verdi nonan progestan dusuk onleyici diye biliyorum bende.
anliyorum progestani neden aldinki ozaman? Doktormu dedi al diye?
Bizde hic öyle birsey yapmiyorlar. Düsük olursada sagliksiz gebelik vücüt atar normaldir bu diyorlar
Merhaba bende yeni hamileyim. Kızlar bu hamilelik takvimini yapamadım
Biraz büyüsün dedim kese falan görünsün öyle giderim diye zaten geçen hafta da aradım doktorun ancak bu hafta varmış yeri çarşamba günü gidicem inş bakalım inş sağlıklıyızdırSen neden doktora gitmedin daha :)
Biraz büyüsün dedim kese falan görünsün öyle giderim diye zaten geçen hafta da aradım doktorun ancak bu hafta varmış yeri çarşamba günü gidicem inş bakalım inş sağlıklıyızdır
Canım ben 2 gündür yeni girebildim. Bebeğe göre değişiyor kendini gösterme kalbini dinletme. Ben 6+4 te karından dinledim ama geç dinleyende çok kişi var. İnşallah dinletir bebeğin dinleyemezsende üzülme bir kaç hafta sonra dinlersinKizlar kalp atisi icin sali gunu gidecegm tabikide cok sabirsizim gunler saatler gecmiyor diyebilirmsata gore 7+4 gunluk olcam o gun sizce duyulur mu kalp atisi karindan ultrasnda.cevaplariniz icin tesekkr ederm simdiden
O heyecan hiç bitmiyor canım. Ben adete 6 gün kala öğrenip, 3 gün kala kesinleştirmiştim. Çok uzun bir sıkıntk dönemi oluyor. Kese oluşcak mı diye beklemek. İnşallah çok sorunsuz güzel bir hamilelik olur, içimizi rahat tutalım. Sonuçta daha heyecan yaşayacak koca aylarımız va :)Arkadaşlar merhabalar, bende inşallah bir kasım annesiyim. Daha keseyi görmedik. Benimle aynı durumda olanlarınız vardır, neler hissediyorsunuz? Ben aşırı heyecanlı ve gerginim. İnşallah her şey güzel olur
Canım yorulunca benimde fena ağrıyor. Cuma Sakaryadan İstanbula geldim araba yordu , sonra dinlenmeden hazırlandım kınaya gittim oradada yorulmuşum ertesi gün düğün derken 2 gün belim koptu şükür geçti artık. Dinlen istrahat et bol bol.Günaydın kızlar benim aksamdan beri bel agrılarım var normal mi acaba bu kadar cok agrı olması
Aynen canım inş hepimiz sağlıklıyızdır hiç problem yoktur hiç sorma zaten gittiğimde keseyi görürüz inş da kalp atışını zannetmiyorum şimdi onu düşünücem ay atıyo mu sağlıklı mı artık bekle durInsallah canim hayirli haberlerini bekliyorum seninde aslinda en mantiklisi biraz gec gitmek bi gidiyosun kese bi gidiyosun bebek bi gidiyosun kalp derken insanin ici icine sigmiyo zaman gecmiyoda iste bi yandanda ogrenmek karmasik canlilariz vesselam :))
Bende forbiol içiyorum. 3 ay önce başlamıştım zaten forbiola devam ettim gebe kalıncada. Doktor bana 2 tane vitamin yazdı onları içiyorum . B12 ve magnezyumda eksikliğim varmış ayrıca forbiol 5mg olduğu için yazdığı vitaminlerden birindede folik asit var şuan folik asitimide 9 mg a yükseltmiş oldu.Bilmiyorum ben sadece folik asit iciyorum folbiol markali baskada bisey icmiyorum :)
Merhaba düşük önleyici sabah kahverengi akıntım oldu o yüzden başladıkprogestana basladik derken? O ne oluyor? Almanyada folik asitten baska hicbirsey almiyoz. Ha vitamin vs. alabiliriz ama igneymis suymus buymus yok
Şu an bebekte bi sıkıntı yok çok şükür tedbir amaçlı başladıkGunaydin canim saglikla kucagina alirsin insallah bebegini
Benim düşük cıktı dr henuz göstermedim 0.301 cıktı.Selam kızlar, öncelikle hepimiz inşallah sağ salim bebişlerimizi alırız kucağımıza..
Benim size bir sorum olacaktı. Tsh değerim 3. dahiliye doktoru ilaç kullanmana gerek yok dedi. sizin tsh değerleriniz kaç acaba?
20 gündür geçmiyor canim 3. 4. aya kadar beklicez gibi duruyorKızlar miğde bulantılarım fena nasıl gecicek ınş hepimiz aklatırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?