Kasim annesiyimm

Doktor bana da sadece folik asit verdi nonan progestan dusuk onleyici diye biliyorum bende.
anliyorum progestani neden aldinki ozaman? Doktormu dedi al diye?
Bizde hic öyle birsey yapmiyorlar. Düsük olursada sagliksiz gebelik vücüt atar normaldir bu diyorlar

anliyorum progestani neden aldinki ozaman? Doktormu dedi al diye?
Bizde hic öyle birsey yapmiyorlar. Düsük olursada sagliksiz gebelik vücüt atar normaldir bu diyorlar

Bilmiyorum ben sadece folik asit iciyorum folbiol markali baskada bisey icmiyorum :)

Biraz büyüsün dedim kese falan görünsün öyle giderim diye zaten geçen hafta da aradım doktorun ancak bu hafta varmış yeri çarşamba günü gidicem inş bakalım inş sağlıklıyızdır

Insallah canim hayirli haberlerini bekliyorum seninde aslinda en mantiklisi biraz gec gitmek bi gidiyosun kese bi gidiyosun bebek bi gidiyosun kalp derken insanin ici icine sigmiyo zaman gecmiyoda iste bi yandanda ogrenmek karmasik canlilariz vesselam :))

Kizlar kalp atisi icin sali gunu gidecegm tabikide cok sabirsizim gunler saatler gecmiyor diyebilirm sata gore 7+4 gunluk olcam o gun sizce duyulur mu kalp atisi karindan ultrasnda.cevaplariniz icin tesekkr ederm simdiden
Canım ben 2 gündür yeni girebildim. Bebeğe göre değişiyor kendini gösterme kalbini dinletme. Ben 6+4 te karından dinledim ama geç dinleyende çok kişi var. İnşallah dinletir bebeğin dinleyemezsende üzülme bir kaç hafta sonra dinlersin

O heyecan hiç bitmiyor canım. Ben adete 6 gün kala öğrenip, 3 gün kala kesinleştirmiştim. Çok uzun bir sıkıntk dönemi oluyor. Kese oluşcak mı diye beklemek. İnşallah çok sorunsuz güzel bir hamilelik olur, içimizi rahat tutalım. Sonuçta daha heyecan yaşayacak koca aylarımız va :)

Günaydın kızlar benim aksamdan beri bel agrılarım var normal mi acaba bu kadar cok agrı olması
Canım yorulunca benimde fena ağrıyor. Cuma Sakaryadan İstanbula geldim araba yordu , sonra dinlenmeden hazırlandım kınaya gittim oradada yorulmuşum ertesi gün düğün derken 2 gün belim koptu şükür geçti artık. Dinlen istrahat et bol bol.

Aynen canım inş hepimiz sağlıklıyızdır hiç problem yoktur hiç sorma zaten gittiğimde keseyi görürüz inş da kalp atışını zannetmiyorum şimdi onu düşünücem ay atıyo mu sağlıklı mı artık bekle dur

Bilmiyorum ben sadece folik asit iciyorum folbiol markali baskada bisey icmiyorum :)
Bende forbiol içiyorum. 3 ay önce başlamıştım zaten forbiola devam ettim gebe kalıncada. Doktor bana 2 tane vitamin yazdı onları içiyorum . B12 ve magnezyumda eksikliğim varmış ayrıca forbiol 5mg olduğu için yazdığı vitaminlerden birindede folik asit var şuan folik asitimide 9 mg a yükseltmiş oldu.

Kizlaar bu sureci stressiz nasil gecircez.olmuyor.sürekli düşünüyorum.artik anne olmak istiyorum hayirli bi şekilde inşallah.bi yöntemini bulan varmi

Selam kızlar, öncelikle hepimiz inşallah sağ salim bebişlerimizi alırız kucağımıza..
Benim size bir sorum olacaktı. Tsh değerim 3. dahiliye doktoru ilaç kullanmana gerek yok dedi. sizin tsh değerleriniz kaç acaba?

Benim düşük cıktı dr henuz göstermedim 0.301 cıktı.

Kızlar miğde bulantılarım fena nasıl gecicek ınş hepimiz aklatırız..

kizlar son adet tarihime göre özel hastane 8+4 diyor ve kadinlar kulubu diğer sitelerde buna dahil.kasim 2 doğum günü.devlet hastanesinde iste 7+4 doğum tarihi 9 kasim diyor sadece devlet hast.diyor hangisi acaba doğru hesaplayiş şeklinde biri iilk haftayi almiyor adetten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…