- 2 Temmuz 2016
- 125
- 50
- 18
Anladm canm allah yardıcın olsunMerhaba düşük önleyici sabah kahverengi akıntım oldu o yüzden başladık
Canım sadece bi hafta gittiysen devlet Hastanesi'ne o haftaki gelişimden dolayı öyle söylemiş olabilir.ara ara hafta ya da gün uyum sorunu çıkabiliyorkizlar son adet tarihime göre özel hastane 8+4 diyor ve kadinlar kulubu diğer sitelerde buna dahil.kasim 2 doğum günü.devlet hastanesinde iste 7+4 doğum tarihi 9 kasim diyor sadece devlet hast.diyor hangisi acaba doğru hesaplayiş şeklinde biri iilk haftayi almiyor adetten sonra.
Canım o ara ara oluyor,hatta yarım saat önce kramp girdi resmen,çok canım acıdı.normal bebis yerleşme sürecinde,rahim buluyor,kasılmalar oluyor mutlaka.ayakta uzun süre kalmamaya çalış,sırt üstü dinlenmeye özen gösterYa kızlar bişi sorucam benim vajen agrılarım var sizlerde de oluyor mu ? Sarıya dönükte krem rengi akıntım var haftaya kalp atışı için gideceğiz için korkuyorum .
saol canim ama hayir gelişimden filan değil.ultrasyonla bakmadan belirtiyim gibi son adet tarihine göre iki yer farkli hesapliyor.ama buldum böyle bi çok kez hata oluyomuş dogrusu 8+4 son adet tarihinden itibaren doğru olanmiş.Canım sadece bi hafta gittiysen devlet Hastanesi'ne o haftaki gelişimden dolayı öyle söylemiş olabilir.ara ara hafta ya da gün uyum sorunu çıkabiliyor
Tabi canım doğru olan son adet tarihine göre olandır,internette her site de son adete göre hesaplar zaten.saol canim ama hayir gelişimden filan değil.ultrasyonla bakmadan belirtiyim gibi son adet tarihine göre iki yer farkli hesapliyor.ama buldum böyle bi çok kez hata oluyomuş dogrusu 8+4 son adet tarihinden itibaren doğru olanmiş.
aynen canım bendede oluyor doktora sordum bi sıkıntı yok merak etme normal şeyler bunlar içinde bi insan varoluyor dedi.Ya kızlar bişi sorucam benim vajen agrılarım var sizlerde de oluyor mu ? Sarıya dönükte krem rengi akıntım var haftaya kalp atışı için gideceğiz için korkuyorum .
öyle canim ama doktor hesaplynca ne oluo oldumeski yöntemmş o da
ben mi anlatamadim canim sadece ayakda konusurken doktora son adet tarihimi söyledim oda 7+4 dedi .halbuki her siteye göre ve gttgm özele göre 8+4 yani utrasonla filan bakilma olmadi cok hesplama yöntemi varmiş buda farklisi bu devletteki bugunku doktor eski yöntem hesaplamiş yani bisorun yok canim sadece biri ilk haftayi aliyor diğeri almiyor.ama ögrendm dogrusu son adet tarhyle olan doktorda sorun var.bi an buraya yazdm sonra doktorun hatayi farkttm ultrasonla filan baklmadi sayisal hesp farki var cok şükür sadece.Bazen gec dollenme olabiliyor ama bebek ilerleyen haftalarda sat ve ultrason farkini kapatacaktir uzulme ben kesemi gordum suan 7+2deyiz ama doktorum bana haftasini bile soylemedi henuz biraz sabir :))
hemen hemen ayniyiz ikimiz bizde son adete gore 7+3deyiz.. Bakalm yarn kalp atisi icin gidecegiz insallah guzel haberlerle dönerimBazen gec dollenme olabiliyor ama bebek ilerleyen haftalarda sat ve ultrason farkini kapatacaktir uzulme ben kesemi gordum suan 7+2deyiz ama doktorum bana haftasini bile soylemedi henuz biraz sabir :))
Ya kasım ya da ocak nasıl oluyo ben anlamadımArkadaslar benmde ilk hamileligim ins rabbim kismet ederse bebegimi ya kasimda yada ocak gibi kucagma alcam doktora gittim daha cok.kucuk iki hafta sonra tekrar gel dedi kac haftalik oldugunu falanda soylemedi 2 sonra kalp atislarina bakariz dedi simdi cok.heycanliyim iki haftayi bekleyemiyorum
aynen çok küçükse arlikdadr buyuk ihtimal kasim ayi için o kadar küçük olan yok gibi
Ya kasım ya da ocak nasıl oluyo ben anlamadım
bence de bana da aralık demek istedi gibi geldiaynen çok küçükse arlikdadr buyuk ihtimal kasim ayi için o kadar küçük olan yok gibi
Ben de merak ediyorum bu kefir konusunu.persembe günü doktoruma sorucam inş.unutmazsam.nirmalde ben iki güne bir icerdim hemoroide iyi geliyor kabızlığı önlüyor bende.ama hamile kaldığımdan beri içmedim hicMerhaba kızlar aranızda kefir içen var mı bilirsiniz normalde çok faydalı bir probiyotik özellikle bağırsaklar için ama hamilelikte de güvenle içebilir miyim emin olamadım
Bende de öyle şimdi farkettim.noldu ki acabakızlar benim profilin altında gebelik takvimi çıkmıyor artık sizde de böyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?