Kasim annesiyimm

Merhaba kızlar aranızda kefir içen var mı bilirsiniz normalde çok faydalı bir probiyotik özellikle bağırsaklar için ama hamilelikte de güvenle içebilir miyim emin olamadım
Benim arkadasım dr sorup öyle içmeye devam etti bende bir sonraki randevumda sorucam dr bakalım ona göre bende içmeyi düsünüyorum

Kızlar tünaydın çok şükür dün kü sabah olan akıntım daha hiç gelmedi şimdi perşembeyi bekliyoruz hayırlısı olur inşallah

Arkadaslar sükür bugun kalp atisını duyduk allahm herkese nasip etsin ucuyorum sanki mutluluktan

Hadi gozun aydin canim doktor beni 2 hafta sonra cagirmisti ilk kontrolumuzden sonra yani 6+2 deyken kesemizi gorduk 8+2 deyken gidicem insallah bizde kalp atislarini duyariz kuzumun :) tahlil sonuclarin nasil peki

Hadi gozun aydin canim doktor beni 2 hafta sonra cagirmisti ilk kontrolumuzden sonra yani 6+2 deyken kesemizi gorduk 8+2 deyken gidicem insallah bizde kalp atislarini duyariz kuzumun :) tahlil sonuclarin nasil peki
biz 7 +4 de duyduk sizde duyarsnz insllah saglikli bi sekilde. Kan tahlili yaomislardi 2hafta once temiz demisti doktor bugun saace kalp.atisini duyduk 1 ay snraya randevu verdi nasl dayancam bilmiyorm

biz 7 +4 de duyduk sizde duyarsnz insllah saglikli bi sekilde. Kan tahlili yaomislardi 2hafta once temiz demisti doktor bugun saace kalp.atisini duyduk 1 ay snraya randevu verdi nasl dayancam bilmiyorm

Ah bu beklemeler :) guzel ama merakli beklemeler insani bitiriyo :) insallah bende sizlerle guzel haberimi paylasirim haftaya sali gidicem

Bende Allah izin verirse Kasım Annesiyim:) 6+2'de kese ve kalp atışını duyduk şükürler olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar
Benim şu an 7 haftalık gözüküyor. Cumartesi gecesi aniden mide bulantısı başladı ve o gün mide ağrısı ve şişkinlikle birleşince kendimi zor attım acile. o günden beri her sabah saat 4 den itibaren midem ciddi şekilde bulanmaya başladı hatta pazartesi oturup kaç kere sinirden ağladım. Doktora gittim yağlı yiyecekleri unutmamı söyledi. Sıcak yada soğuk içecekler içmemi önerdi. Ilık bulantı yapabilirmiş. Su içemiyorsam maden suyu içebileceğimi söyledi. O günden belli domates zeytin peynirle geçiriyorum çoğu öğünümü. Birde bu sabah 4 te kalktım az biraz ekmek ve domates yedim ve pencereyi açıp temiz hava alınca uyumuşum. Kaç gündür geçirdiğim en deliksiz geceydi. Düşünün artık diğerlerini :) midesi bulanan arkadaşlar deneyebilir. Rabbim kimseye yaşatmasın. Çeken bilir o bulantıyı.

Bulantım var ama istifra edemiyorum. Gercekten yagli yiyecekler kabusum oldu diyebilirim. Reflum varmis gibi yemek borum sizliyor ne yesem kuru tosta talim ediyoruz hepsi meleklerimiz icin

merhaba arkadaşlar burda adanadan biri vardı acıbademde dr. hale erbaşa gidecekti ne oldu nasıl geçti merak ediyorum yazabilirmi?

Bulantım var ama istifra edemiyorum. Gercekten yagli yiyecekler kabusum oldu diyebilirim. Reflum varmis gibi yemek borum sizliyor ne yesem kuru tosta talim ediyoruz hepsi meleklerimiz icin
Ben de aynen oyleyim,bulantı var kusma yok ama çok yoğun bi bulantı.sabah yataktan kalkamadım yarım saat.Okula gitmeyip rapor almayı düşündüm bi an o haldeydim.

Ben de aynen oyleyim,bulantı var kusma yok ama çok yoğun bi bulantı.sabah yataktan kalkamadım yarım saat.Okula gitmeyip rapor almayı düşündüm bi an o haldeydim.
Ben bu hafta rapor aldım canım. Okulum çok kalabalık ve benim temiz havayada ihtiyacım varmış onu anladım

Evet canım. Benim sürpriz oldu bebiş. Bir kaç yıla belki derken bi anda hamile buldum kendimi. Pazartesi günü cehennemin ortasına itilmiş gibi hissediyordum. Ama doktora gittim Ultrasonda kalp atışlarını gösterdiği an benim bulantım geçmişti. Ki elim ayağım titreyerek girdim odasına. Gerçekten sadist bişey bu annelik. Acı çekiyorum ama oh bebeğiminde kalbi atıyor demeye başladım

Cin takvimini deneyeniniz var mi kizlar :)
Benim iki oğlumda da doğru çıktı canım,bu defa da kız gösteriyor insalalh kızdır hayırlısıyla.ben de denemedim üçünde de.ama hamile kalınca baktim doğru çıktı.bakalim bunda doğru çıkacak mı

Şimdi baktım da Rus takviminde de kız gösteriyor hayırlısı,heyecan yaptım durduk yere

Ben de aynı sekildeyim bu gece 4 de başladım sabah 9 a kadar ne yapacağımı bilemiyorum. Ne su ne maden suyu hiç icemiyorum. Aynen ekmek peynir domates devvam. Benim kide 7 haftalık bugün gittim çok şükür kalp atışını gormeye. Birde düşük riskim için Progestan alıyorum daha kötü yapıyor midemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…