Kasim annesiyimm

Şimdi baktım da Rus takviminde de kız gösteriyor hayırlısı,heyecan yaptım durduk yere

Benim ilk bebegim olacak hayirlisiyla cin takviminde erkek diyor ben kiz diyorum esim ve cevre erkek diyor :) kizda erkekde basimin ustunde evladimi sag salim kucagima alayim yeterki :) kizlar bambaska yinede

Bu haftalarda hepimiz ayniyiz demek ki yemek yedigim an midem bulanmaya basliyor. Dusuk riskin varsa ayaklarini yukari kaldirarak yat tuvalet harici ayaga kalkma canim atlatirsin insallah hayirlisiyla

Benim planlı olmadığı için öncesinde bişey yapmadım ama hem çin hem rus takvimine göre kız görünüyor.

Ben de su ay olsunda kiz yada erkek olsun diye plan yapmadim allahin dedigi oldu cok sukur cin takvimine gore simdi ben suan 23 um ama +1 eklemek gerekiyormus ekleyince kiz ama eklemeyince erkek ve rus takvimine gorede erkek :) bilemiyorum nedir dogrusu ilk evladim olacak insallah sag salim kucagima alayimda kiz erkek fark etmez sadece merak ama cevremdeki herkes esim dahil erkek diyor bi tek ben kiz diyorum

Artı bir eklemek gerekiyor galiba canım. Hayırlısı bakalım. Benim de ilk. Sağlıklı olsunlar inşallah.bende de aynı durum var çünkü. Tabi bir nevi eğlenceli oyunlar bunlar. :)

Otomatik çin takvimi hesaplayicisindan hesaplayın kızlar,Şubat doğumlular +2 diğer ay doğanlar +1 ekliyorlar.ama otomatik hesaplayiicisiyla hesaplayın.siz ugrasmamis olursunuz

Ben de merak ediyorum bu kefir konusunu.persembe günü doktoruma sorucam inş.unutmazsam.nirmalde ben iki güne bir icerdim hemoroide iyi geliyor kabızlığı önlüyor bende.ama hamile kaldığımdan beri içmedim hic
Aynen ben de kontrole gittiğimde soracağım kabızlık için içmek istiyorum çünkü

Kızlar bişey sorucam benim tahmini 2 ayım bitti kilom aynı ama pantolonlarım çok sıkıyor göbekte biraz çıktı normalmi yoksa şişmiyim acaba

Kızlar bişey sorucam benim tahmini 2 ayım bitti kilom aynı ama pantolonlarım çok sıkıyor göbekte biraz çıktı normalmi yoksa şişmiyim acaba
Vücut şekil değiştiriyor canım gayet normal.ben 7.haftaua girdim benim de pantolonlarım sıkıyor oturunca ve akşam yemeklerinden sonra özellikle de.karin bölgesi genişliyor ister istemez

Bu kadar erken değişkenlik göstereceğiniz düşünmemiştim

Cokoo :) durum ayni acimasiz gercekler bunlar sadece tayt ve uzun bluzlarla rahat edebiliyorum her ne kadar bebeklerimiz fasulye kadar olsa da siskinlikler basliyor kot pantolonlarla mumkun degil oturamiyorum anca dusuk belli olursa

Cokoo :) durum ayni acimasiz gercekler bunlar sadece tayt ve uzun bluzlarla rahat edebiliyorum her ne kadar bebeklerimiz fasulye kadar olsa da siskinlikler basliyor kot pantolonlarla mumkun degil oturamiyorum anca dusuk belli olursa
Aman şişsin hiç önemli değil sağlıklı olsunlar sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Ama normal mi bu durum diye düşünüyo insan açıkçası

Aman şişsin hiç önemli değil sağlıklı olsunlar sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Ama normal mi bu durum diye düşünüyo insan açıkçası

Normal normal kucukte olsa kesesi olan kalbi atan bi canli var icimizde benim karnim biraz sertlesti bide hic dar seylere gelemiyorum kilom ayni ama :) hersey bebeklerimiz icin

Normal normal kucukte olsa kesesi olan kalbi atan bi canli var icimizde benim karnim biraz sertlesti bide hic dar seylere gelemiyorum kilom ayni ama :) hersey bebeklerimiz icin
Aynen kilo aynı ama yok sığamıyorum pantalonlara etek elbise giyiyorum artık napim şimdiden de kıyafet almak istemiyorum

Ben biraz heveslisiyim itiraf etmeliyim :) o tatli hamile kiyafetlerinden almak istiyorum devamli annem simdiden bebek battaniyesi modellerine bakiyo orecekmis bebekler dogmadan bizim papucumuz dama :) bu arada cokocum ve diger arkadaslar ev islerinizi nasil yapiyorsunuz ? Camlarim perdelerim kirli ama korkuyorum is yapmaya ? Siz ne durumdasiniz ?

hiç halim olmuyor ki bulanti baş dönmesi ağrisi canim sen iş yapmayidüşünmüşün acaba benim belirtilerim mi fazla ben bütün gün yatmamgerekiyor

hiç halim olmuyor ki bulanti baş dönmesi ağrisi canim sen iş yapmayidüşünmüşün acaba benim belirtilerim mi fazla ben bütün gün yatmamgerekiyor

Canim bakma benim boyle dedigime benimde gunum gunumu tutmuyor bi gun asiri bulanti kafami kaldiramiyorum bi gun enerjigim. Bi yandan diyorum kendimi salmayayim evimin isini aksatmayayim ama esim sagolsun zaten is yap diye bekle tide degil hafta sonu perdeleri yikayalim dedik hatta ama.hic bisey sagligimizdan onemli degil ben 7+4 deyim suan sen ne kadarliksin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…