Şimdi baktım da Rus takviminde de kız gösteriyor hayırlısı,heyecan yaptım durduk yere
Ben de aynı sekildeyim bu gece 4 de başladım sabah 9 a kadar ne yapacağımı bilemiyorum. Ne su ne maden suyu hiç icemiyorum. Aynen ekmek peynir domates devvam. Benim kide 7 haftalık bugün gittim çok şükür kalp atışını gormeye. Birde düşük riskim için Progestan alıyorum daha kötü yapıyor midemi.
Benim planlı olmadığı için öncesinde bişey yapmadım ama hem çin hem rus takvimine göre kız görünüyor.
Artı bir eklemek gerekiyor galiba canım. Hayırlısı bakalım. Benim de ilk. Sağlıklı olsunlar inşallah.bende de aynı durum var çünkü. Tabi bir nevi eğlenceli oyunlar bunlar. :)Ben de su ay olsunda kiz yada erkek olsun diye plan yapmadim allahin dedigi oldu cok sukur cin takvimine gore simdi ben suan 23 um ama +1 eklemek gerekiyormus ekleyince kiz ama eklemeyince erkek ve rus takvimine gorede erkek :) bilemiyorum nedir dogrusu ilk evladim olacak insallah sag salim kucagima alayimda kiz erkek fark etmez sadece merak ama cevremdeki herkes esim dahil erkek diyor bi tek ben kiz diyorum
Artı bir eklemek gerekiyor galiba canım. Hayırlısı bakalım. Benim de ilk. Sağlıklı olsunlar inşallah.
Ben denedim kız cıktı ama daha cinsiyetini ögrenmeye cok varCin takvimini deneyeniniz var mi kizlar :)
Aynen ben de kontrole gittiğimde soracağım kabızlık için içmek istiyorum çünküBen de merak ediyorum bu kefir konusunu.persembe günü doktoruma sorucam inş.unutmazsam.nirmalde ben iki güne bir icerdim hemoroide iyi geliyor kabızlığı önlüyor bende.ama hamile kaldığımdan beri içmedim hic
Vücut şekil değiştiriyor canım gayet normal.ben 7.haftaua girdim benim de pantolonlarım sıkıyor oturunca ve akşam yemeklerinden sonra özellikle de.karin bölgesi genişliyor ister istemezKızlar bişey sorucam benim tahmini 2 ayım bitti kilom aynı ama pantolonlarım çok sıkıyor göbekte biraz çıktı normalmi yoksa şişmiyim acaba
Bu kadar erken değişkenlik göstereceğiniz düşünmemiştimVücut şekil değiştiriyor canım gayet normal.ben 7.haftaua girdim benim de pantolonlarım sıkıyor oturunca ve akşam yemeklerinden sonra özellikle de.karin bölgesi genişliyor ister istemez
Bu kadar erken değişkenlik göstereceğiniz düşünmemiştim
Aman şişsin hiç önemli değil sağlıklı olsunlar sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Ama normal mi bu durum diye düşünüyo insan açıkçasıCokoo :) durum ayni acimasiz gercekler bunlarsadece tayt ve uzun bluzlarla rahat edebiliyorum her ne kadar bebeklerimiz fasulye kadar olsa da siskinlikler basliyor kot pantolonlarla mumkun degil oturamiyorum anca dusuk belli olursa
Aman şişsin hiç önemli değil sağlıklı olsunlar sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Ama normal mi bu durum diye düşünüyo insan açıkçası
Aynen kilo aynı ama yok sığamıyorum pantalonlara etek elbise giyiyorum artık napim şimdiden de kıyafet almak istemiyorumNormal normal kucukte olsa kesesi olan kalbi atan bi canli var icimizde benim karnim biraz sertlesti bide hic dar seylere gelemiyorum kilom ayni ama :) hersey bebeklerimiz icin
hiç halim olmuyor ki bulanti baş dönmesi ağrisi canim sen iş yapmayidüşünmüşün acaba benim belirtilerim mi fazla ben bütün gün yatmamgerekiyorBen biraz heveslisiyim itiraf etmeliyim :) o tatli hamile kiyafetlerinden almak istiyorum devamli annem simdiden bebek battaniyesi modellerine bakiyo orecekmis bebekler dogmadan bizim papucumuz dama :) bu arada cokocum ve diger arkadaslar ev islerinizi nasil yapiyorsunuz ? Camlarim perdelerim kirli ama korkuyorum is yapmaya ? Siz ne durumdasiniz ?
hiç halim olmuyor ki bulanti baş dönmesi ağrisi canim sen iş yapmayidüşünmüşün acaba benim belirtilerim mi fazla ben bütün gün yatmamgerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?