Kasim annesiyimm

Canım ben temizlikçiye yaptırıyorum.Nisan sonu gibi de bahar temizliği yaptiracam.iki oglanla ev işi okul çok zor oluyor,bulantı da başladı fena halde.dun cok günaydın bulantidan,bugün çok şükür daha iyi gibiydim.yarin doktora gidicem kalp atışı için ,bana dua edin kızlar lütfen

yinede ben iki gunde bir dus alan ben haftada bire ckti.wc dişinda hc bsey yapiorum gun gun değil 6 haftadan beri yatağa yapiştim benide saolsun böyle koca eşim yardim eder herseyde ama ben hiç bişey yapamiyorum imkan yok

yinede ben iki gunde bir dus alan ben haftada bire ckti.wc dişinda hc bsey yapiorum gun gun değil 6 haftadan beri yatağa yapiştim benide saolsun böyle koca eşim yardim eder herseyde ama ben hiç bişey yapamiyorum imkan yok

Canim ya bu kusma olmadan bulantilar cok sarsiyo benide inanki hatta psikolojik bile olabilir kendimi yuruyemiyomus gibi hissediyorum acaba ben mi cok simariyorum diyorum kendi kendime eski kadinlar geliyo aklima ama biz genc nesil pek saglam degiliz ne yazik ki en ufak biseyden etkileniyoruz yardim edecek kimsede yok zaten yavas yavas ucundan biseyler yapmaya calisiyorum iyi oldukca benim tek sorunum yemek yerken acikmaya basliyorum doygunluk hissini alamiyorum bebekten sonra allah hepimizin yardimcisi olsun

Bende sali gunu gidicem kalp atisi icin insallah duyariz ikimizde hayirli haberlerini bekliyoruz. Temizlikci iyi fikir valla canimizdan daha mi degerli ev temizligi sanki :) bide senin 3. Masallah :) ben daha ilk bebekte boyleyim

bende gurbettym eşimlym sdce baka rahtszlklrm da onlar mahvedior beni herhalde

bende gurbettym eşimlym sdce baka rahtszlklrm da onlar mahvedior beni herhalde

Ah bacım ya bende izmire gelin geldim istanbuldan ailem orada ben burada esim ve esimin ailesiyleyim ama sagolsunlar hic yardimci olmuyolar kazik kadar gorumcem var bi kere demedi sana yardim edeyim diye..

Kızlar kanama başladı.l wc ye girince.doktora gidecem birazdan.dua edin nolur çok canım sıkkın

Canım ben kadın alıyorum zaten çalışıyorum haftasonu da temizlikle geçirmek istemiyorum

Cnm hemen git doktora Allah in izniyle hiç bişey olmucak bizide haberdar et nolur çokmu kanaman
WC ye gidince akior Damla damla.ayaktayken birşey yok.iki kez gittim wc ye ikisinde de aktı.hani adetin ilk günü olur ya yogunlasmadan önce.tam kırmızı değil ama afedersin pütürlü pütürlü açık renkli.esimi bekliyorum hemen cikacaz gelince

Inş hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm ya korkma sakın Allah yavrularımızı bize bağışlasın ınş bizleride haberdar et nolur güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin Rabbim.

Merhabalar benimde ilk hamileliğim 6 haftalık hamileyim :) 5+1 de keseyi görduk çok şukur şimdi sırada kalp atışlarını duyma zamanı :) mide bulantısına en iyi yuruyus geliyor kızlar sabah aksam ise gidip gelirken yurudukce daha kolay atlatıyorum sanki tavsiye ederim

allah bebeğini sağ salim sana bağişlasin iyi haberlerini bekliyoruz canim.

Geçmiş olsun canım önemli bi kanama değildir inşallah haber et bizi durumdan

Bazen yuruyecek takati almiyo insanin bulantidan :) ama mantikli geldi bana da su icsem bulantim basliyo ne yesem yaramiyo bu yaramazlar ne yememizi istiyolar acaba

Geldim kızlar.kesenin etrafında kanama oluşmuş,bu da düşük tehlikesi demek dedi doktor.kalp atislarimizi da duyduk çok şükür,rabbim herkese nasip eder inşallah.4 boyutlu ultrasonla harika görünüyor.rapor verdi doktor WC harici ayağa kalkmayacaksin dedi.bu arada kefir icebilirsin dedi hiçbir zararı yok dedi.

Şükür canım dikkat et kendine artık rapor al gitme okula valla o kadar tehlikeli ki aslında okul ortamları dün nöbetçiydim ödüm koptu resmen bişey olcak diye dinlen inş bişey olucak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…