Cnm çok geçmiş olsun ya bencede rapor çok iyi olmuş progestan falan verdi mi herhangi bişeyGeldim kızlar.kesenin etrafında kanama oluşmuş,bu da düşük tehlikesi demek dedi doktor.kalp atislarimizi da duyduk çok şükür,rabbim herkese nasip eder inşallah.4 boyutlu ultrasonla harika görünüyor.rapor verdi doktor WC harici ayağa kalkmayacaksin dedi.bu arada kefir icebilirsin dedi hiçbir zararı yok dedi.
Rapor alırım da 8.siniflwrin derslerine giriyorum.teog a çok az kaldı,genel tekrarlara başladım,bugün de 3 saat ayakta ders anlattım sanırım kendimi çok yordum.Şükür canım dikkat et kendine artık rapor al gitme okula valla o kadar tehlikeli ki aslında okul ortamları dün nöbetçiydim ödüm koptu resmen bişey olcak diye dinlen inş bişey olucak zaten
Progestan verdi günde bir kez.bir de 4 tüp kan verdim rutin tahliller dedi,kansızlık olabilir dedi,rengim baya solgun.bir de bulantı için dramamin diye bir hap verdiCnm çok geçmiş olsun ya bencede rapor çok iyi olmuş progestan falan verdi mi herhangi bişey
Çok geçmiş olsun canımGeldim kızlar.kesenin etrafında kanama oluşmuş,bu da düşük tehlikesi demek dedi doktor.kalp atislarimizi da duyduk çok şükür,rabbim herkese nasip eder inşallah.4 boyutlu ultrasonla harika görünüyor.rapor verdi doktor WC harici ayağa kalkmayacaksin dedi.bu arada kefir icebilirsin dedi hiçbir zararı yok dedi.
İzmirdeyim canım ben yeşim bülbül baytura gidicem özel muayenehanesi var bugün ilk defa gidiyorum bakalım nasıl olcakK karayipkorsani canım doktor buldunuz mu? Hangisine gidiyorsun?
Geldim kızlar.kesenin etrafında kanama oluşmuş,bu da düşük tehlikesi demek dedi doktor.kalp atislarimizi da duyduk çok şükür,rabbim herkese nasip eder inşallah.4 boyutlu ultrasonla harika görünüyor.rapor verdi doktor WC harici ayağa kalkmayacaksin dedi.bu arada kefir icebilirsin dedi hiçbir zararı yok dedi.
..canim aç kalma aç kaldıkça daha çok bulanıyor ayağa kalkmadan kraker gibi şeyler ye yavaş kalk yataktan ama sakın aç kalmaBenimde aşırı bulanıyor doktor yapacak bişey yok boşuna ilaç kullanma geçmeyecek dedi. Aç kalıyorum bulanacak diye bişey yiyemiyorum biran evvel geçmesini istiyorum bu zamanın
Kisiye gore degisiyor canm ben su bile icemiyorum yarindan sonra ilac alcam olmicak boyle ac ac yatiyorum valaBenim hiç midem bulanmıyor yani hiç bulanmaması normal mi hatta bazen sabahları geç kahvaltı yapıyorum aç kaldığım da oluyor ona rağmen hiç bulantı yok yemeklerden de tiksintim yok iştahım çok açık
Allah yardımcınız olsun canım gebe kalmadan önce çok fazla mide rahatsızlığı geçirdim bulantı ekşime gastrit ülser falan hepsi vardı maaşallah gebeliğimden beri hiç yaşamıyorum bunları bende tersi oldu o yüzden bilirim çok fena bir şey mide bulantısıKisiye gore degisiyor canm ben su bile icemiyorum yarindan sonra ilac alcam olmicak boyle ac ac yatiyorum vala
Canım benim çok gazım varmış ultrasonda net görüntü çıkmıyordu bebek ı yüzden doktorum yoğurt ye özellikle kefirkefir dedi ..sen de sor kullan bence zararı yokturBen de merak ediyorum bu kefir konusunu.persembe günü doktoruma sorucam inş.unutmazsam.nirmalde ben iki güne bir icerdim hemoroide iyi geliyor kabızlığı önlüyor bende.ama hamile kaldığımdan beri içmedim hic
Ne guzel mutlu ol canm tadini cikar cunku surekli bulanti hali ve herseyin kokmasi cok kotuAllah yardımcınız olsun canım gebe kalmadan önce çok fazla mide rahatsızlığı geçirdim bulantı ekşime gastrit ülser falan hepsi vardı maaşallah gebeliğimden beri hiç yaşamıyorum bunları bende tersi oldu o yüzden bilirim çok fena bir şey mide bulantısı
... Canım bende de de açık kahve koyu sarı alıntı gelmişti doktorum protestan verdi ama bebek te çok şükür bisey yoktu sonra başka bi doktora gittim kullanma na gerek yok gebelik mantarı demişti bana inşallah sağ salim kucaklarız bebeklerimiziKızlar tünaydın çok şükür dün kü sabah olan akıntım daha hiç gelmedi şimdi perşembeyi bekliyoruz hayırlısı olur inşallah
Benim regli dönemimdi normale göre bazıları o dönemde de akıntı olur dedi. Ben yine başladım progestana bakalım yarın netleşecek inşallahCan
... Canım bende de de açık kahve koyu sarı alıntı gelmişti doktorum protestan verdi ama bebek te çok şükür bisey yoktu sonra başka bi doktora gittim kullanma na gerek yok gebelik mantarı demişti bana inşallah sağ salim kucaklarız bebeklerimizi
Olabilir yerleşme kanamasında olabilir demişti bana progesta veren doktorumBenim regli dönemimdi normale göre bazıları o dönemde de akıntı olur dedi. Ben yine başladım progestana bakalım yarın netleşecek inşallah
Ne guzel insallah baslamazBenim hiç midem bulanmıyor yani hiç bulanmaması normal mi hatta bazen sabahları geç kahvaltı yapıyorum aç kaldığım da oluyor ona rağmen hiç bulantı yok yemeklerden de tiksintim yok iştahım çok açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?