Kasim annesiyimm

Cnm çok geçmiş olsun ya bencede rapor çok iyi olmuş progestan falan verdi mi herhangi bişey

Şükür canım dikkat et kendine artık rapor al gitme okula valla o kadar tehlikeli ki aslında okul ortamları dün nöbetçiydim ödüm koptu resmen bişey olcak diye dinlen inş bişey olucak zaten
Rapor alırım da 8.siniflwrin derslerine giriyorum.teog a çok az kaldı,genel tekrarlara başladım,bugün de 3 saat ayakta ders anlattım sanırım kendimi çok yordum.
Cnm çok geçmiş olsun ya bencede rapor çok iyi olmuş progestan falan verdi mi herhangi bişey
Progestan verdi günde bir kez.bir de 4 tüp kan verdim rutin tahliller dedi,kansızlık olabilir dedi,rengim baya solgun.bir de bulantı için dramamin diye bir hap verdi

Çok geçmiş olsun canım

Sukur allahim yaa cok sevindim dikkat et kendine ayaklarini yukarida tut devamli

Saolun kızlar,rabbim yavrularimizi bize bağışlasın inşallah

Benimde aşırı bulanıyor doktor yapacak bişey yok boşuna ilaç kullanma geçmeyecek dedi. Aç kalıyorum bulanacak diye bişey yiyemiyorum biran evvel geçmesini istiyorum bu zamanın
..canim aç kalma aç kaldıkça daha çok bulanıyor ayağa kalkmadan kraker gibi şeyler ye yavaş kalk yataktan ama sakın aç kalma

Benim hiç midem bulanmıyor yani hiç bulanmaması normal mi hatta bazen sabahları geç kahvaltı yapıyorum aç kaldığım da oluyor ona rağmen hiç bulantı yok yemeklerden de tiksintim yok iştahım çok açık

Kisiye gore degisiyor canm ben su bile icemiyorum yarindan sonra ilac alcam olmicak boyle ac ac yatiyorum vala

Kisiye gore degisiyor canm ben su bile icemiyorum yarindan sonra ilac alcam olmicak boyle ac ac yatiyorum vala
Allah yardımcınız olsun canım gebe kalmadan önce çok fazla mide rahatsızlığı geçirdim bulantı ekşime gastrit ülser falan hepsi vardı maaşallah gebeliğimden beri hiç yaşamıyorum bunları bende tersi oldu o yüzden bilirim çok fena bir şey mide bulantısı

Ben de merak ediyorum bu kefir konusunu.persembe günü doktoruma sorucam inş.unutmazsam.nirmalde ben iki güne bir icerdim hemoroide iyi geliyor kabızlığı önlüyor bende.ama hamile kaldığımdan beri içmedim hic
Canım benim çok gazım varmış ultrasonda net görüntü çıkmıyordu bebek ı yüzden doktorum yoğurt ye özellikle kefirkefir dedi ..sen de sor kullan bence zararı yoktur

Ne guzel mutlu ol canm tadini cikar cunku surekli bulanti hali ve herseyin kokmasi cok kotu

Can
Kızlar tünaydın çok şükür dün kü sabah olan akıntım daha hiç gelmedi şimdi perşembeyi bekliyoruz hayırlısı olur inşallah
... Canım bende de de açık kahve koyu sarı alıntı gelmişti doktorum protestan verdi ama bebek te çok şükür bisey yoktu sonra başka bi doktora gittim kullanma na gerek yok gebelik mantarı demişti bana inşallah sağ salim kucaklarız bebeklerimizi

Benim regli dönemimdi normale göre bazıları o dönemde de akıntı olur dedi. Ben yine başladım progestana bakalım yarın netleşecek inşallah

Benim regli dönemimdi normale göre bazıları o dönemde de akıntı olur dedi. Ben yine başladım progestana bakalım yarın netleşecek inşallah
Olabilir yerleşme kanamasında olabilir demişti bana progesta veren doktorum

Ne guzel insallah baslamaz
Kac haftalik hamilesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…