Yarın 7.haftam dolacak inşallah. umarım başlamaz bulantılarım kimisi 8 den sonra başlar diyorNe guzel insallah baslamaz
Kac haftalik hamilesiniz?
Benimle aynisn canmYarın 7.haftam dolacak inşallah. umarım başlamaz bulantılarım kimisi 8 den sonra başlar diyor
Senin de bugün 6+6 o zaman keseyi gördün mü canım sen kalp atışını duydunuz muBenimle aynisn canm
Aynn yarin ilk kez gorcez canm insallah :)Senin de bugün 6+6 o zaman keseyi gördün mü canım sen kalp atışını duydunuz mu
İnşallah canım biz keseyi gördük kalp atışı için de cuma gideceğiz inşallah sağlıklı hayırlı gebeliklerimiz olurAynn yarin ilk kez gorcez canm insallah :)
Sen gordunmu bn yurt disindayim oyuzden iki ay olmadan bakmadilwr sinir bi konuSenin de bugün 6+6 o zaman keseyi gördün mü canım sen kalp atışını duydunuz mu
Amin insallah canm baklim yarin sabah randevum hayirli haberler olur insallah senn icndeİnşallah canım biz keseyi gördük kalp atışı için de cuma gideceğiz inşallah sağlıklı hayırlı gebeliklerimiz olur
Bence korkma bende basindan beri var yerini temizliyor iki kere gittim bunun icin doktora bana acik renk kan gormedigin surece sorun yok dediKızlar bendeki bu kanama yerleşme kanaması mı acaba,gündüz iki WC de aktı,sonra bir kez pecete geldi kahverengimsi.karar veremedim.gunduzden beri yatıyorum bir yemek ve WC için kalktımdoktor kesenin etrafında kanama olmuş dedi.
Anladim benim tam 8. Haftamda başladi oncesinde hicbir seyim yoktu hatta daha fazla yiyordum ama simdi kilo verdim mide bulantimda cok fazlainsalllah baslamaz sizinYarın 7.haftam dolacak inşallah. umarım başlamaz bulantılarım kimisi 8 den sonra başlar diyor
2 ayım bitecek kısmetse yerleşme olacağını sanmıyorumOlabilir yerleşme kanamasında olabilir demişti bana progesta veren doktorum
Canım sürekli devam ediyor mu peki kanaman,kaç haftadır var?Benim gündüzden beri iki kez yoğun olarak geldi.sonra peçeteye silince leke gibi geldi.Bence korkma bende basindan beri var yerini temizliyor iki kere gittim bunun icin doktora bana acik renk kan gormedigin surece sorun yok dedi
Benimki kanama degil canm kahverengi leke cok az yedinci hafta dolcak ama hic kirmiziya donmedj lekeCanım sürekli devam ediyor mu peki kanaman,kaç haftadır var?Benim gündüzden beri iki kez yoğun olarak geldi.sonra peçeteye silince leke gibi geldi.
Kızlar bendeki bu kanama yerleşme kanaması mı acaba,gündüz iki WC de aktı,sonra bir kez pecete geldi kahverengimsi.karar veremedim.gunduzden beri yatıyorum bir yemek ve WC için kalktımdoktor kesenin etrafında kanama olmuş dedi.
.. yani ama bazen kılcal damarlara denk geliyormuş kese onlar kanama yaparmış.12. Haftaya kadar görülebilir diyor doktorlar2 ayım bitecek kısmetse yerleşme olacağını sanmıyorum
.. benimde olmuyor uzun süre aç kalmadigim sürece hiç birseyden tiksinmedim bende ..ama miyde bulan tim olmadan bir kaç kere direk çıkardım.Benim hiç midem bulanmıyor yani hiç bulanmaması normal mi hatta bazen sabahları geç kahvaltı yapıyorum aç kaldığım da oluyor ona rağmen hiç bulantı yok yemeklerden de tiksintim yok iştahım çok açık
canım selam progestanı 100lük mü kullanıyorsun 200lük mü?Bizde bugun bebisimin kalp atislarini aldik cok sukur 6+4 ultrasona gore dedi doktor benimde gecen hafta kanamam yoktu bu hafta milimetrelik kanamam olmus doktor keseden uzak tehlikeli degil dedi ama yine dikkat et dedi ben asilamayla hamile kaldigim icin progestan kullaniyodum 3 hafta daha devam dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?