Kasim annesiyimm

Kızlar bendeki bu kanama yerleşme kanaması mı acaba,gündüz iki WC de aktı,sonra bir kez pecete geldi kahverengimsi.karar veremedim.gunduzden beri yatıyorum bir yemek ve WC için kalktım doktor kesenin etrafında kanama olmuş dedi.

Bence korkma bende basindan beri var yerini temizliyor iki kere gittim bunun icin doktora bana acik renk kan gormedigin surece sorun yok dedi

Yarın 7.haftam dolacak inşallah. umarım başlamaz bulantılarım kimisi 8 den sonra başlar diyor
Anladim benim tam 8. Haftamda başladi oncesinde hicbir seyim yoktu hatta daha fazla yiyordum ama simdi kilo verdim mide bulantimda cok fazlainsalllah baslamaz sizin

Bence korkma bende basindan beri var yerini temizliyor iki kere gittim bunun icin doktora bana acik renk kan gormedigin surece sorun yok dedi
Canım sürekli devam ediyor mu peki kanaman,kaç haftadır var?Benim gündüzden beri iki kez yoğun olarak geldi.sonra peçeteye silince leke gibi geldi.

Canım sürekli devam ediyor mu peki kanaman,kaç haftadır var?Benim gündüzden beri iki kez yoğun olarak geldi.sonra peçeteye silince leke gibi geldi.
Benimki kanama degil canm kahverengi leke cok az yedinci hafta dolcak ama hic kirmiziya donmedj leke

Yerlesme kanamasidir korkma aklina kotu seyler getirme ya allahin izniyle bisey olmaz yemeginide ayagina getirsinler kalkma uzan hep iyi olucak insallah

Ben de varım sanirim. Bugün test yaptım pozitif ama daha doktora gitmedim. Dayanamadım yazayım dedim.

.. benimde olmuyor uzun süre aç kalmadigim sürece hiç birseyden tiksinmedim bende ..ama miyde bulan tim olmadan bir kaç kere direk çıkardım.

Bizde bugun bebisimin kalp atislarini aldik cok sukur 6+4 ultrasona gore dedi doktor benimde gecen hafta kanamam yoktu bu hafta milimetrelik kanamam olmus doktor keseden uzak tehlikeli degil dedi ama yine dikkat et dedi ben asilamayla hamile kaldigim icin progestan kullaniyodum 3 hafta daha devam dedi doktorum

canım selam progestanı 100lük mü kullanıyorsun 200lük mü?

Kızlar bizde dün doktora gittik kalp atışları başlamış çok şükür ama benim kan degerlerimde TSH hormonu 7.2 çıkmış doktor yüksek dedi endokrinoloji ye görün dedi başına böyle bişey gelen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…