Kasim annesiyimm

canım benim de 3 çıktı, hamilelikte 2,5 olmasını istiyorlar. ama bir ilaç veriyor doktor düzeliyor tiroid, ihmal etme.

Günaydın kızlar bizde gittik Dr. A çok şükür bi sıkıntı yok 2 ayımız bitmiş
Bu arada hayırlı kandiller herkese

bunu doktormu diyor kullanin diye yada kendiliginizdenmi kullaniyorsunuz siz? merak ettim :) bana doktor bisey demedide
diğer mesajımda da belirttiğim gibi doktor diyor, ben kendi kendime nasıl kullanabilirim?
endokroloji uzmanına gittiğinizde söyleyecektir.

canım selam progestanı 100lük mü kullanıyorsun 200lük mü?
Canım ben günde 1 kez kullanıyorum,100 lük
Geçmiş olsun canım,kardesimde çıkmıştı hamilelikte.hamilelikle birlikte dogumdan 6 ay sonrasına kadar ilaç kullanmıştı
Günaydın kızlar bizde gittik Dr. A çok şükür bi sıkıntı yok 2 ayımız bitmiş
Bu arada hayırlı kandiller herkese
Gözün aydın canım 9.haftaya başladın yani.hayirli kandiller
bunu doktormu diyor kullanin diye yada kendiliginizdenmi kullaniyorsunuz siz? merak ettim :) bana doktor bisey demedide
Canım progestan düşük tehlikesi olduğunda kanama olduğunda verilen bir ilaç.

Kızlar bu arada gebelik takvimlerimizi göremiyoruz ya,konumuzu gebelik bölümüne tasittigimizda gorebilirmişiz.taşıtalimmi konuyu ne dersiniz ?

Kızlar doktor kafamı karıştırdı ben sata göre 5+1 hamileyim, ultrasona göre 5+2 ama dokotor henüz 4 haftalık gibi duruyor çok yeni dedi bugün ilk kez vajinal ultrason yapıldı kese 8mm ve yolk sac istediğimiz gibi dedi, embriyo gözükmüyor dedi korkulacak birşey yok kesinlikle dış gebelik değil dedi başka kan tahlilleri yapmak için kan verdim 10 gün sonra gel görürüz dedi böyle bir durum yaşayan varmı, ultrason görüntüsü yükledim bi bakarmısınız sizde nasıldı

bence gayet normal duruyor neresi kücük anlamadim. Bendede öyleydi senle birken doktor hersey iyi dedi. Hic korkma ya acemimi doktor anlamadim ilk kez duyuyorum yolk görünüyor bebekte görünüyo bence zaten yolk bebege yapisik degilmi

Aslında acemi değil çok iyi bir doktor niye öyle dedi bilmiyorum acaba kalp atışlarını duyana kadar riskli falanmı

Günaydın kızlar biz de bugün kalp atışını duyduk çok şükür ama ultrason sata göre bir hafta geride gösteriyor doktor geç döllenmiş dedi yani adetleri düzenli olan birinde de geç döllenme olabiliyormuş gebelik takvimini de değiştireyim bari bir hafta sonraya alayım

Günaydın bence değiştirme bebek sonradan yetişiyormuş o aralık kapanıyormuş bende bir hafta geriden gidiyorum

Bayanlar benimle ayni haftada olan ve akintisi briaz cogalan varmi? bende bu aralar cogaldi akindi cok azdi ama simdi sik sik biseyler akiyo... sarimsi beyaz iste bilinen akinti sizlerdede öylemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…