Doktor çok net konuştu ama hesaplanandan bir hafta sonra doğacak dedi hatta kayıtları da değiştirdi sat ı da bir hafta sonraya aldı ya da biraz daha bekliyim bir sonraki kontrolde de gerideyse öyle değiştireyimGünaydın bence değiştirme bebek sonradan yetişiyormuş o aralık kapanıyormuş bende bir hafta geriden gidiyorum
Kaç haftalık oldu şimdiDoktor çok net konuştu ama hesaplanandan bir hafta sonra doğacak dedi hatta kayıtları da değiştirdi sat ı da bir hafta sonraya aldı ya da biraz daha bekliyim bir sonraki kontrolde de gerideyse öyle değiştireyim
Canım bende de cok fazla var birde folik asit kullanınca yeşilimsi oluyorBayanlar benimle ayni haftada olan ve akintisi briaz cogalan varmi? bende bu aralar cogaldi akindi cok azdi ama simdi sik sik biseyler akiyo... sarimsi beyaz iste bilinen akinti sizlerdede öylemi?
Düzelir heralde o hayırlısıyla bende dün gittim sat a göre 5+1 ultrasonda 5+2 doktora göre 4 haftalık falan anlamadımSatta 7+1 ultrasonda 6+1 3 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım o zaman netleşir herhalde
Bendede 6+4 iken ultrason 6+2 göstermisti. Neden öyle anlamadim. Acaba kötümü böyle olmasi?Düzelir heralde o hayırlısıyla bende dün gittim sat a göre 5+1 ultrasonda 5+2 doktora göre 4 haftalık falan anlamadım
Gözün aydın canım,ultrasonu kafaya takma canım.benim küçük oğlumda öyle olmuştu,sonra yakalıyor o aradaki farkı kapatiyor.zaman geçsin biraz bekle ama hiç endişelenme önemli olan kalbinin atması bu aşamada.Günaydın kızlar biz de bugün kalp atışını duyduk çok şükür ama ultrason sata göre bir hafta geride gösteriyor doktor geç döllenmiş dedi yani adetleri düzenli olan birinde de geç döllenme olabiliyormuş gebelik takvimini de değiştireyim bari bir hafta sonraya alayım
Canim hamile kalmadan önce de akıntın oluyor muydu.benim de bu kanamadan önce vardı,gayet normal beyaz süt kesiği gibi değilse sorun yok.yoksa mantar ya da enfeksiyon olmuşsun demektir eğer süt kesiği gibiyseBayanlar benimle ayni haftada olan ve akintisi briaz cogalan varmi? bende bu aralar cogaldi akindi cok azdi ama simdi sik sik biseyler akiyo... sarimsi beyaz iste bilinen akinti sizlerdede öylemi?
bende süt kesigi gibi peynirimsi yani. Beyaz sari geliyor ama hep öyleydi gecen doktor bakti normal akintin bi enfeskyon yok dedi.Günaydın kızlar.leke devam ediyor bende kahverengi şekilde((
Gözün aydın canım,ultrasonu kafaya takma canım.benim küçük oğlumda öyle olmuştu,sonra yakalıyor o aradaki farkı kapatiyor.zaman geçsin biraz bekle ama hiç endişelenme önemli olan kalbinin atması bu aşamada.
Canim hamile kalmadan önce de akıntın oluyor muydu.benim de bu kanamadan önce vardı,gayet normal beyaz süt kesiği gibi değilse sorun yok.yoksa mantar ya da enfeksiyon olmuşsun demektir eğer süt kesiği gibiyse
Batma normal igne batar gibi icten deiglmi? Göbek deligi etrafi? O rahiminin büyüdügünü gösterirGunaydin kizlar dun gece karnima agri girdi sanki karnimin icinde batiyo sanki kanama lekelenme yok doktorum carsamba gunu minik bi kanama gormustu ama onemli degil demisti bugune randevu aldim gidecem bakalim ne diycek sizinde karninizda agri oluyomu
Bende 9+1 im arttii benimde akintim rengide sarimsa dediginiz gibiBayanlar benimle ayni haftada olan ve akintisi briaz cogalan varmi? bende bu aralar cogaldi akindi cok azdi ama simdi sik sik biseyler akiyo... sarimsi beyaz iste bilinen akinti sizlerdede öylemi?
Doktorla gorustum aksam istifra etmistim zorlanmis o yuzden agri yapmis bebkte iyi cok sukurBatma normal igne batar gibi icten deiglmi? Göbek deligi etrafi? O rahiminin büyüdügünü gösterir
Bayanlar benimle ayni haftada olan ve akintisi briaz cogalan varmi? bende bu aralar cogaldi akindi cok azdi ama simdi sik sik biseyler akiyo... sarimsi beyaz iste bilinen akinti sizlerdede öylemi?
Bayanlar benimle ayni haftada olan ve akintisi briaz cogalan varmi? bende bu aralar cogaldi akindi cok azdi ama simdi sik sik biseyler akiyo... sarimsi beyaz iste bilinen akinti sizlerdede öylemi?
Malesef devam ediyor canım,3 gündür yatıyorum rapor verdi Dr.ama pazartesi inş.baslarim okula 8.siniflari okutuyorum teoga bir ay kaldı.cok stres yaptı bu durum bendeutkumuz sen nasıl oldun canım lekeler devam ediyor mu
Malesef devam ediyor canım,3 gündür yatıyorum rapor verdi Dr.ama pazartesi inş.baslarim okula 8.siniflari okutuyorum teoga bir ay kaldı.cok stres yaptı bu durum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?