Kasim annesiyimm

Günaydın bence değiştirme bebek sonradan yetişiyormuş o aralık kapanıyormuş bende bir hafta geriden gidiyorum
Doktor çok net konuştu ama hesaplanandan bir hafta sonra doğacak dedi hatta kayıtları da değiştirdi sat ı da bir hafta sonraya aldı ya da biraz daha bekliyim bir sonraki kontrolde de gerideyse öyle değiştireyim

Doktor çok net konuştu ama hesaplanandan bir hafta sonra doğacak dedi hatta kayıtları da değiştirdi sat ı da bir hafta sonraya aldı ya da biraz daha bekliyim bir sonraki kontrolde de gerideyse öyle değiştireyim
Kaç haftalık oldu şimdi

Bayanlar benimle ayni haftada olan ve akintisi briaz cogalan varmi? bende bu aralar cogaldi akindi cok azdi ama simdi sik sik biseyler akiyo... sarimsi beyaz iste bilinen akinti sizlerdede öylemi?
Canım bende de cok fazla var birde folik asit kullanınca yeşilimsi oluyor

Satta 7+1 ultrasonda 6+1 3 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım o zaman netleşir herhalde
Düzelir heralde o hayırlısıyla bende dün gittim sat a göre 5+1 ultrasonda 5+2 doktora göre 4 haftalık falan anlamadım

Düzelir heralde o hayırlısıyla bende dün gittim sat a göre 5+1 ultrasonda 5+2 doktora göre 4 haftalık falan anlamadım
Bendede 6+4 iken ultrason 6+2 göstermisti. Neden öyle anlamadim. Acaba kötümü böyle olmasi?

Günaydın kızlar.leke devam ediyor bende kahverengi şekilde ((
Gözün aydın canım,ultrasonu kafaya takma canım.benim küçük oğlumda öyle olmuştu,sonra yakalıyor o aradaki farkı kapatiyor.zaman geçsin biraz bekle ama hiç endişelenme önemli olan kalbinin atması bu aşamada.
Bayanlar benimle ayni haftada olan ve akintisi briaz cogalan varmi? bende bu aralar cogaldi akindi cok azdi ama simdi sik sik biseyler akiyo... sarimsi beyaz iste bilinen akinti sizlerdede öylemi?
Canim hamile kalmadan önce de akıntın oluyor muydu.benim de bu kanamadan önce vardı,gayet normal beyaz süt kesiği gibi değilse sorun yok.yoksa mantar ya da enfeksiyon olmuşsun demektir eğer süt kesiği gibiyse

Gunaydin kizlar dun gece karnima agri girdi sanki karnimin icinde batiyo sanki kanama lekelenme yok doktorum carsamba gunu minik bi kanama gormustu ama onemli degil demisti bugune randevu aldim gidecem bakalim ne diycek sizinde karninizda agri oluyomu

bende süt kesigi gibi peynirimsi yani. Beyaz sari geliyor ama hep öyleydi gecen doktor bakti normal akintin bi enfeskyon yok dedi.

Batma normal igne batar gibi icten deiglmi? Göbek deligi etrafi? O rahiminin büyüdügünü gösterir

Bende 9+1 im arttii benimde akintim rengide sarimsa dediginiz gibi

Gözün aydın canım,ultrasonu kafaya takma canım.benim küçük oğlumda öyle olmuştu,sonra yakalıyor o aradaki farkı kapatiyor.zaman geçsin biraz bekle ama hiç endişelenme önemli olan kalbinin atması bu aşamada.

İnşallah satı yakalar benimki de zaten doktor da önemli olan kalbinin atması dedi geride olduğunun hiç üstünde bile durmadı ama ultrasonda o kadar güzel görünüyo ki pıt pıt atan bir kalp sesi de videoya kaydettik durmadan dinleyesim geliyor :dd
Benim hiç akıntım yok normalde de çok az olurdu zaten gebe kaldığımdan beri hiç yok akıntım

Altima kacirdim zannettim megerse akintiymis 7+6 yiz bugun akintim koyu ve sari ayni sorun genel sanirim

Benimde var malesef 10 gün kahverengi geldi şimdide sari açık yeşile dondu. Bugünde çok ayaktaydim arttı sanki. Leke gelince Progestan a başlamıştık hala devam.

Malesef devam ediyor canım,3 gündür yatıyorum rapor verdi Dr.ama pazartesi inş.baslarim okula 8.siniflari okutuyorum teoga bir ay kaldı.cok stres yaptı bu durum bende

Ogretmen olarak vicdan yapiyosunuz sanirim ama sagliginiz ve bebeginiz herkesten onemli dikkat edin kendinize :)

Bayanlar affedersiniz ama sizdede nadir olsada sanki alttan vajinaya bıcak sokar gibi bir anda batma oluyomu kısa sürüyor ve gidiyor normalmi bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…