Kasim annesiyimm

Bayanlar affedersiniz ama sizdede nadir olsada sanki alttan vajinaya bıcak sokar gibi bir anda batma oluyomu kısa sürüyor ve gidiyor normalmi bu?
evet o bi ara bende olmustu 5 dakikada bir felan alla alla noluyo dedm karnmda felan deil direk vajinada hissediyodum. Ama 1 gun oldu gecti canm.

Bayanlar benimle ayni haftada olan ve akintisi briaz cogalan varmi? bende bu aralar cogaldi akindi cok azdi ama simdi sik sik biseyler akiyo... sarimsi beyaz iste bilinen akinti sizlerdede öylemi?
Aynen canım benimde var akıntım şeffaf bi akıntı benimki 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman soracam

Ayaklarınizi sicak tutun iç camasirinizin arasini utuleyerek giyin almanyada hava suan nasil bilmiyorum ama kendinizi sicak tutun derim @nonan

Malesef devam ediyor canım,3 gündür yatıyorum rapor verdi Dr.ama pazartesi inş.baslarim okula 8.siniflari okutuyorum teoga bir ay kaldı.cok stres yaptı bu durum bende
Öğrencilerimiz bizim için çok değerli ama sen kendini ve bebeğini de düşün bence yormamaya çalış kendini durum düzelir inşallah

Bendede ara sıra adet sancısı gibi Ağrı oluyor vajinama Arada bi iğne batar gibi Ağrı var akıntımda çoğaldı normalmi bunlar salı günü gidecem doktora

Bayanlaaaar 9. haftamdayim iki yarin 10. haftams girecegim... karnim büyüdp simdiden alt tarafi sis ve sivri sizdede öylemi??? Normal pantolonlarimi giyemiyorum sıkıyor. Acaba nezaman dan itibaren hamilelik koyafetleri almak lazım???

Günaydın kızlar,@nonan canım bol pantolonun yoksa hamile pantolonu alabilirsin, şu anda ben de oyleyim.pantolonlarim oturunca çok sıkıyor ayakta bi şekilde idare ediyorum da.dugmesini açmadan oturamiyorum.ben de diğer aya kesin alırım inşallah.

Günaydin daha erken ama 8+2 deyiz sanki birazck karnm göbüşüm cikti gibi gorenler oyle syluyo

Aynen canım ayakta sorun yok oturunca bastırıyo göbegime. Bana diger konuda dıyorlar o haftalarda karın cıkmaz dıye ama ben zaten topluydum hamile kaldıgımda alt kısım simdiye kadar biraz daha cıktı yanı aynı degıl 2 kılo aldım... ondan sıkıyor. Dügmeyi acıp oturuyorum bende ama misafirlipe falan gidince kötü oluyor

Canım kiloyla pek ilgisi yok ben 47 kiloyum ama senle aynı durumdayım.vucut şekli değişiyor karın bölgesi çatı kemiği genişliyor ister istemez bebek büyüdükçe.ben bir kilo da verdim bulantidan dolayı hiçbir şey yiyemiyorum

Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik, ben yaklaşık bir haftadır özellikle sabahları mide bulantım mevcut, bir şey yiyemiyorum yesem de sindiremiyor gibiyim. Nasipse yarın kalp atışını duymaya gideceğiz bebişimin, Rabbim inş sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder. Yorgunluk halsizlik ve uyku ağırlı bir yaşam sürüyorum en geç aksam 9 da uyuyorum ki ben uykusuzluğa cok dayanıklıyımdır :)

Bende de aşırı halsizlik yorgunluk ve sürekli uyku hali var.
Kızlar bir şey daha soracağım tsh hormonunuza baktırdınız mı hiç çok önemliymiş gebelikte 2 nin altında olması gerekiyormuş benim 4 çıktı doktor çağırdı tekrar bakılacak yine yüksekse endokrinolojiye yönlendirecek.

Ben ilk kontrole gittiğimde ölçmüştü dr, 1.12 felam çıkmıştı sanırım. Cok sıkıntı olacağını sanmıyorum hipotroid felam mı vardı ki sende ?

Benim 1 in altında çıktı sanırım,salı günü gostercem sonuçları.evet 2 nin üstü guatr oluyor sanırım.kardesimdw çıkmıştı hamilelikte.ilac kullandı doğumdan sonra 6 ay da devam etti geçti çok şükür

Ben ilk kontrole gittiğimde ölçmüştü dr, 1.12 felam çıkmıştı sanırım. Cok sıkıntı olacağını sanmıyorum hipotroid felam mı vardı ki sende ?
Yok bi hastalığım yok çok şükür zaten normal bi insanda 5'e kadar normal kabul ediliyor gebeliğe göre yüksek hap tedavisiyle düzeliyormuş büyük ihtimal öyle bir tedaviye gireceğim yüksek olduğunda bebekte zeka geriliği oluyormuş Allah korusun

Geçmiş olsun canım kardeşinde ya da bebekte bir sorun çıkmadı değil mi endişe ediyorum doktor şimdilik endişelenecek bir şey yok diyor ama bilmiyorum böyle bir pürüz çıkınca moralim bozluyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…