Hiç bir sorun yok canım gayet tombiş bir oğlu var.kafana takma hiç.dogum sonrası normalde dönüyorGeçmiş olsun canım kardeşinde ya da bebekte bir sorun çıkmadı değil mi endişe ediyorum doktor şimdilik endişelenecek bir şey yok diyor ama bilmiyorum böyle bir pürüz çıkınca moralim bozluyor hemen
Canım benimki 0.277 çıkmış,düşük çıkmış sanırım.iyi birşey mı yani benim sonuç?Kizlar rubella yani kizamikcik hormonu sinirda cikan var mi aranizda
Canım benimki 0.277 çıkmış,düşük çıkmış sanırım.iyi birşey mı yani benim sonuç?
Bayanlar karnim birden kücüldü sizdede öyle oldumu hic? Dün acayip sisti simdi yok oldu. Sanki icinde bisey cikti gitti ve fosaldi gibi ya. Neden öyle oldu? Normalmi
ay valla öyleyim deliyim ben ya... yarin randevum var aksam bakalim insallah hayirli haberlerle gelirim 3 haftadir gitmedim doktora....Gazdir siskinliktir giden korkma sen benden betersin valla evham yapma konusunda :) bebeklerimiz daha cok kucuk sadece vucut odem yapiyo bazen fazla tuzlu seyler falan yedigimizde bana da oluyor
ay valla öyleyim deliyim ben ya... yarin randevum var aksam bakalim insallah hayirli haberlerle gelirim 3 haftadir gitmedim doktora....
insallah canm rabbim hepimizinde yardimcisi olsun. Hayirli haberlerle döneriz insallah. Ben yarin gidecegm kalp atisini 6+4 de duymustum ama ondan bu yana gitmedim 3 hafta oldu... korkuyorum iste
Insallah canim bende sali gidecektim randevu bulamadim cumaya kaldi kalp atisini duymak insallah duyarim saglikli hayirli evlat olurlar..
ne alemdesin kiz hic sesin cikmiyor hayirdir?Arkadaslar bnde bi kasim annesi olucam allahn izniyle degerlerim cok guzel artiyo dr 2 hafta sonra kalp atislarini duyarz dedi tabi insallahvarmi bnm gibi cok yeni anne adayi sizin degerler nasil ne durumdasinz .bn cok heycanliyimm
ne alemdesin kiz hic sesin cikmiyor hayirdir?
duyarsin canim hic merak etme sen. Duyduktan sonrada korkacaksin acaba hala kalbi atiyormu diye. Hic bitmiyor endise hiccccBiz doktora gittigimizde 6+2 ydik sadece keseyi gorduk doktor 2 hafta sonraya cagirdi kalp atisi icin bende duyana kadar rahat edemiyorum bi turlu cogu kisi o haftalarda duymus biz duymadik
duyarsin canim hic merak etme sen. Duyduktan sonrada korkacaksin acaba hala kalbi atiyormu diye. Hic bitmiyor endise hicccc
Ben de kalp atışını duydum çok şükür geçen hafta ama kanama vardı.birsey olmusmudur diye kuruntu yapıyorum kendime.yarin kontrolüm var inş.hersey yolundadır.bitmior bu kuruntular.midem bulansa neden bulanıyor diyorum,bulanmasa acaba bebeğe mı birşey oldu diyorum.kafayi yemenin sınırına gelmiş bulunuyorum bazenduyarsin canim hic merak etme sen. Duyduktan sonrada korkacaksin acaba hala kalbi atiyormu diye. Hic bitmiyor endise hicccc
Ben de kalp atışını duydum çok şükür geçen hafta ama kanama vardı.birsey olmusmudur diye kuruntu yapıyorum kendime.yarin kontrolüm var inş.hersey yolundadır.bitmior bu kuruntular.midem bulansa neden bulanıyor diyorum,bulanmasa acaba bebeğe mı birşey oldu diyorum.kafayi yemenin sınırına gelmiş bulunuyorum bazen
iste bendede simdi o sorun var kalbi atiyormu hala iyimi falan diye yarini bekleyemiyorum ya randevum aksama. Insallah hayirli haberler aliriz canim. Insallah saglikla kucagimiza almak nasip olur yavrularimiziBen de kalp atışını duydum çok şükür geçen hafta ama kanama vardı.birsey olmusmudur diye kuruntu yapıyorum kendime.yarin kontrolüm var inş.hersey yolundadır.bitmior bu kuruntular.midem bulansa neden bulanıyor diyorum,bulanmasa acaba bebeğe mı birşey oldu diyorum.kafayi yemenin sınırına gelmiş bulunuyorum bazen
aynen valla cok haklisin :) rabbim saglik versinde gerisini cekeriz biz bosverKucagimiza alana kadar strese devam :) ah bu minnoslar ah dertleri bile baska guzel
Bende 6. Haftanın içindeyim cnm, 3-4 gün öncesine kadar bende çok iyiydim. Ama suan midem agzımda resmen ne yediğimin tadı var ne bişi sabahları gün içinde sürekli bir kaynama bulabtı çok şükür kusma yok da. Hani zorlasam o da olacak ve koku hassasiyetim çok fazlabir kasım annesi de benden inşallah, aranızda bebişi en küçük benim sanırım kızlar bende erken öğrendim battan 5 gün önce 28 di değerim bata 2 kala 218 battan 2 gün sonra 2090 4+5 te keseyi gördüm şükür 10 nisanda kalbi için çağırdı hepimize ssağlıklı hamilelikler diliyorum bu arada mide bulantısı sadece bende mi yok yani belki de henüz başlamadı bu durum beni biraz endişelendiriyorl aslında tek belirtim gögüslerin davul gibi şişmesi arı sokmuş gibi acıması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?