Bendede yoktu ama 8. haftada basladibir kasım annesi de benden inşallah, aranızda bebişi en küçük benim sanırım kızlar bende erken öğrendim battan 5 gün önce 28 di değerim bata 2 kala 218 battan 2 gün sonra 2090 4+5 te keseyi gördüm şükür 10 nisanda kalbi için çağırdı hepimize ssağlıklı hamilelikler diliyorum bu arada mide bulantısı sadece bende mi yok yani belki de henüz başlamadı bu durum beni biraz endişelendiriyorl aslında tek belirtim gögüslerin davul gibi şişmesi arı sokmuş gibi acıması
Bende 6. Haftanın içindeyim cnm, 3-4 gün öncesine kadar bende çok iyiydim. Ama suan midem agzımda resmen ne yediğimin tadı var ne bişi sabahları gün içinde sürekli bir kaynama bulabtı çok şükür kusma yok da. Hani zorlasam o da olacak ve koku hassasiyetim çok fazlaallahım tez vakit bulantın geçsin inş çok uzamaz.
Bende 2 3 günde bir oluyor bildiğin çığlık atıyorum saniyelik oluyor, bende gebelikten önce de olurdu zaman zaman ayakları sıcak tutmak lazım sanırımBayanlar affedersiniz ama sizdede nadir olsada sanki alttan vajinaya bıcak sokar gibi bir anda batma oluyomu kısa sürüyor ve gidiyor normalmi bu?
tamam canim ayaklarimi artik bundan sonra sicak tutarim dikkat etmiyordum pek belkide nedeni odur.Bende 2 3 günde bir oluyor bildiğin çığlık atıyorum saniyelik oluyor, bende gebelikten önce de olurdu zaman zaman ayakları sıcak tutmak lazım sanırım
Hayırlısıyla git gel canım. İnş sağlıkla sıhhatle panik ve stres yapma. Sakin ol bebişine zarar hemde kendine. Allaha güven bol dua inş her sey yolunda merak etme.Merhaba bayanlar,
ben acayip heyecanliyim bugün randevum var aksam dua edin kizlarinsallah sizlere hayirli haberlerle gelirim. Suan 9+1 deyim. Allah hepimizinde yardimcisi olsun.
bol bol dua ediyorum canim. Rabbim insallah hayirlisini verir hepimiz adindada. Cok sagolHayırlısıyla git gel canım. İnş sağlıkla sıhhatle panik ve stres yapma. Sakin ol bebişine zarar hemde kendine. Allaha güven bol dua inş her sey yolunda merak etme.
bol bol dua ediyorum canim. Rabbim insallah hayirlisini verir hepimiz adindada. Cok sagol
Genel olarak 6 7 8 haftalarda başlamış bulantılar, canavar gibi yiyorum :) bikaç haftaya belki su içemez olacam ben biraz daha yiyim iyisi mi :)
ben hep pamuklu giyorum zaten :) iyi fikir bende deneiym. Ayaklarimida hep sicak tutuym bundan sonra bari :) nolur nolmaz allah korusun sagol tavfsiyelerin icn canimNe geliyosa ayaktan geliyo zaten ben onu cok iyi anladim daima ayagin sicak kalacak :) bide ic camasirlarini utuleyerek giy onunda faydasi oluyo yikansa bile buharda mikrobu iyice kiriyo banada bi ablam tavsiye etmisti pamuklu giymek lazim bide sentetikler tahris edebiliyo
anlaşıldı ben ne bulursam yiyeyim zamanım daralıyorrr herşeyi yemeliyim herşeyiiiiiBende 5 6 haftalarda rahattim aaa dedim allahim bulantisiz gececek demek ki simdi 8+3 üm bulantim artti. Yemek yemekten nefret ettim sadece patates puresi corba gibi sade besinleri yiyebiliyorum istahim azaldi. :)
Biz iyiyz canm da internetim bitti o yuzden cok giremiyorm malesef siz nasilsinzne alemdesin kiz hic sesin cikmiyor hayirdir?
bende iyim bebis nasil bilmiyorum insallah oda iyidir bugün randevum var 3 haftadir gitmedim cok heyecanliyim insallah hayirli haberlerle dönerim dua et ltfn. Sen en son nezaman gördün´?Biz iyiyz canm da internetim bitti o yuzden cok giremiyorm malesef siz nasilsinz
benimde dün makarna canim cekti tereyagli :) gece 10 da yapip yedim delirdimanlaşıldı ben ne bulursam yiyeyim zamanım daralıyorrr herşeyi yemeliyim herşeyiiiiidün canım çekti işten gelip hamur açtım şaka gibi asla yapmam normalde,
Bak ben 10. haftanın içindeyim 1 kere bile midem bulanmadı. telaşlanma bünyeye göre değişiyor.bir kasım annesi de benden inşallah, aranızda bebişi en küçük benim sanırım kızlar bende erken öğrendim battan 5 gün önce 28 di değerim bata 2 kala 218 battan 2 gün sonra 2090 4+5 te keseyi gördüm şükür 10 nisanda kalbi için çağırdı hepimize ssağlıklı hamilelikler diliyorum bu arada mide bulantısı sadece bende mi yok yani belki de henüz başlamadı bu durum beni biraz endişelendiriyorl aslında tek belirtim gögüslerin davul gibi şişmesi arı sokmuş gibi acıması
hamurcu olacak bizim bebeler belli :)benimde dün makarna canim cekti tereyagli :) gece 10 da yapip yedim delirdim
kesinlikle öyle kimisi rahme düşer deüşmez başladı bulantım diyor kimisinde hiç olmuyor kalbini bi dinlersem vesveselerim azalacak inşallah :)Bak ben 10. haftanın içindeyim 1 kere bile midem bulanmadı. telaşlanma bünyeye göre değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?