bencede :) hahahahamurcu olacak bizim bebeler belli :)
ah canim bende bugün gidecegim ben duymustum ama simdi hersey yolundami acaba hala kalbi atiyormu diye meraktan ölüyorum benim randevum aksam 20 dekızlar selam bu akşam kalp atışı için gideceğim, ama yüreğim yerinden çıkmak üzere...
daha önce maalesef bir kaybım var o nedenle çok endişeliyim. benim için dua edebilir misiniz?
amin canımmm ikimiz de güzel haberlerle geliriz inşallahhhhah canim bende bugün gidecegim ben duymustum ama simdi hersey yolundami acaba hala kalbi atiyormu diye meraktan ölüyorum benim randevum aksam 20 decok var daha rabbim ikimizede baska kim gidiyorsa kontrole herkese hayirli haberler almayi nasip etsin insallah.
insallahhhhamin canımmm ikimiz de güzel haberlerle geliriz inşallahhhh
insallah canim yaCuma gunu gidicem ben de ilk kez kalp atisini duymaya günler gecmiyor sanki hepimizin hayirli haberleri olsun insallah kizlar
ben bir kimyasal gebelik gecirdim buna hamile klmadan 4 hafta önce. Ondan endiseleniyorum sanirim su 13. haftayi bir asiyim rahatlarim okadar panik yapmam. Riskli dönemdeyim ya daha zaman gecmek bilmiyor sanki durdu. Insallah bu bebegimi kucagima almak nasip olur. Sen tecrübelisin :)Mrb nasılsınız benim daha 10 gun var ben napayım :) Öyle gecıyor kı zaman Bı bakmışsınız 20 li haftalar son aylar gecmıyor asıl mide bulantısı baslayacak sanırım yavaştan hissediyorum her fırsatta uzanıyorum olmasın diye kızımda cok cektım İnş bunda olmaz yada az olur benim naçizane fikrim kendinizi dinlemeyin Öyle mı oldu yok boyle mı inanın cok yıpratıcı oluyor akışına bırakıp tadını çıkarın mesela bol bol gezin uyuyun dinlenin inş sorunsuz saglikli bir surec olur hepimiz için
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah herkesin bir imtihanı oluyor bende 4 sene ugrastım ilkinde bunda da yine ıgneler ilaçlar cok sukur Rabbim bu yolda herkesin yüzünü guldursunben bir kimyasal gebelik gecirdim buna hamile klmadan 4 hafta önce. Ondan endiseleniyorum sanirim su 13. haftayi bir asiyim rahatlarim okadar panik yapmam. Riskli dönemdeyim ya daha zaman gecmek bilmiyor sanki durdu. Insallah bu bebegimi kucagima almak nasip olur. Sen tecrübelisin :)
aminnn rabbim hepimizede saglikli gebelik versin sag salim kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi insallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah herkesin bir imtihanı oluyor bende 4 sene ugrastım ilkinde bunda da yine ıgneler ilaçlar cok sukur Rabbim bu yolda herkesin yüzünü guldursun
aminnn rabbim hepimizede saglikli gebelik versin sag salim kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi insallah
Midesi bulananlar olarak Aramıza hoş geldinBende de hafiften başladı mide bulantıları hiç yok diyordum erken sevinmişim iştahım da eskisi kadar açık değil. Neyse ki ilk 3 ay beslenmemizin çok da önemi yokmuş
Rabbim başta sağlık versin bende erkek gibi hissediyorum hep :)Ben sanki kız gibi hissediyorum sizin hisleriniz ne yonde anneler :)
İnşallah hayırlı haberlerle gel, iyi düşün canımSuan doktordayım sıramı bekliyorummmm acayip tuhafım ya inşallah hayırlı haberlerle dönerim
Canım nasılsın? Bebişi gördün mu nasıl kuzu?Suan doktordayım sıramı bekliyorummmm acayip tuhafım ya inşallah hayırlı haberlerle dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?