Kasim annesiyimm

kızlar selam bu akşam kalp atışı için gideceğim, ama yüreğim yerinden çıkmak üzere...
daha önce maalesef bir kaybım var o nedenle çok endişeliyim. benim için dua edebilir misiniz?

kızlar selam bu akşam kalp atışı için gideceğim, ama yüreğim yerinden çıkmak üzere...
daha önce maalesef bir kaybım var o nedenle çok endişeliyim. benim için dua edebilir misiniz?
ah canim bende bugün gidecegim ben duymustum ama simdi hersey yolundami acaba hala kalbi atiyormu diye meraktan ölüyorum benim randevum aksam 20 de cok var daha rabbim ikimizede baska kim gidiyorsa kontrole herkese hayirli haberler almayi nasip etsin insallah.

amin canımmm ikimiz de güzel haberlerle geliriz inşallahhhh

Mrb nasılsınız benim daha 10 gun var ben napayım :) Öyle gecıyor kı zaman Bı bakmışsınız 20 li haftalar son aylar gecmıyor asıl mide bulantısı baslayacak sanırım yavaştan hissediyorum her fırsatta uzanıyorum olmasın diye kızımda cok cektım İnş bunda olmaz yada az olur benim naçizane fikrim kendinizi dinlemeyin Öyle mı oldu yok boyle mı inanın cok yıpratıcı oluyor akışına bırakıp tadını çıkarın mesela bol bol gezin uyuyun dinlenin inş sorunsuz saglikli bir surec olur hepimiz için

ben bir kimyasal gebelik gecirdim buna hamile klmadan 4 hafta önce. Ondan endiseleniyorum sanirim su 13. haftayi bir asiyim rahatlarim okadar panik yapmam. Riskli dönemdeyim ya daha zaman gecmek bilmiyor sanki durdu. Insallah bu bebegimi kucagima almak nasip olur. Sen tecrübelisin :)

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah herkesin bir imtihanı oluyor bende 4 sene ugrastım ilkinde bunda da yine ıgneler ilaçlar cok sukur Rabbim bu yolda herkesin yüzünü guldursun

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah herkesin bir imtihanı oluyor bende 4 sene ugrastım ilkinde bunda da yine ıgneler ilaçlar cok sukur Rabbim bu yolda herkesin yüzünü guldursun
aminnn rabbim hepimizede saglikli gebelik versin sag salim kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi insallah

Merhaba kızlar,doktor kontrolümjz vardı çok şükür kese etrafındaki kanama bölgesi kaybolmuş.kalp atislarimizi yine duyduk çok şükür.progestan kullanmaya gerek yok artık dedi.

Bende de hafiften başladı mide bulantıları hiç yok diyordum erken sevinmişim iştahım da eskisi kadar açık değil. Neyse ki ilk 3 ay beslenmemizin çok da önemi yokmuş
Midesi bulananlar olarak Aramıza hoş geldin

Suan doktordayım sıramı bekliyorummmm acayip tuhafım ya inşallah hayırlı haberlerle dönerim

Bulanti durumunuz nasil. Ben ne.yersem ardindan cikarmaya basladim midem kabul etmiyor yediklerimi resmen.

Günaydın kızlar,
Dün kalp atışını dinlemeye gitmiştim, duyamadık. Dünya başıma yıkıldı sanki.
Sata göre 6+1im, dün duyamadık, doktor geç döllenme olmuştur bekleyelim dedi ama ben çok üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…