Kasim annesiyimm

Ben 6+2 de sadece kesesini gordum doktor 2 hafta sonra gel dedi banada cuma gidicez uzulme daha bebek kucuk diye duyulmamistir annesi sabret bakalim ne zamana cagirdi seni

Bulanti durumunuz nasil. Ben ne.yersem ardindan cikarmaya basladim midem kabul etmiyor yediklerimi resmen.

Bulantilarim artti hic bisey yiyemiyorum ne yesem dokunuyo banada canim bunlar guzel dertlerimiz olsun bebeklerimiz iyi olsunda ama zaten yemek yemeyi seven biri olarak yemek yiyememek beni bi hayli uzuyo :)))

Ben 6+2 de sadece kesesini gordum doktor 2 hafta sonra gel dedi banada cuma gidicez uzulme daha bebek kucuk diye duyulmamistir annesi sabret bakalim ne zamana cagirdi seni
canım beni bu cumartesi çağırdı ama geldiğinde duyamayabiliriz yine de bi gel dedi ağladığım için.
kesem büyük aslında 6 hafta ile uyumlu ama bebeğim sadece 1.50 mm yani 5 haftalık bile değil dedi doktorum çok endişeliyim. Normal mi canım yani 6 haftada duyulmaması?

sen tam olarak kacinci haftasin günüyle birlikte? 5+ mi yoksa 6+ mi? Kalp atislari bazilarinda gec görünebiliyor korkma. boyu 1,5mm mi

kızlar selam bu akşam kalp atışı için gideceğim, ama yüreğim yerinden çıkmak üzere...
daha önce maalesef bir kaybım var o nedenle çok endişeliyim. benim için dua edebilir misiniz?
Simdi gördüm 6+1 missin. Internette bir tabela var oraya bakiyorum büyklügünü ögrenmek icin 6+1 de 3mm olur diyor. Ama sunu söyleyim bende gittigimde 6+4 dü bebek 5mm di sadece ama normalde olmasi gereken 6mm. Ultrason 6+2 gösteriyodu ben ama aslinda 6+4 dim. Yani böyle oluyo hic takma 1 mm geride bebegin cok degilki o sonradan düzeliyor bende simdi büyüklügü tam günüme uygun.

sen tam olarak kacinci haftasin günüyle birlikte? 5+ mi yoksa 6+ mi? Kalp atislari bazilarinda gec görünebiliyor korkma. boyu 1,5mm mi
Selam canım, sata göre 6 haftalık olmalıyım. ancak ben hep geç yumurtluyorum hamile kaldığım ay da adetime 10 gün varken yumurtlamıştım ovulasyon testine göre. Doktorum geç yumurtlamışsın dedi.
Bebişim sadece 1.5 mm, ultrason cihazı haftasını ölçemedi çok küçük olduğu için. Ultrason cihazı en küçük 5 haftalık ölçüyormuş, benimki 5 haftalık bile değil demek ki

kiz seninki bence 5+6 büyüklügünde ne varki bunda bir mm aradaki fark. Kalbide neden gözükmedi bebek daha kücük diye. Bak cumartesi gittiginde 4mm olmus olur ozamanda gözükmeye bilir kalp söyleyim bende 5mm ken gözüktü ama inan gec döllenme olduysa zaten normal bu. Hic endiselenme

ayy çok sağol canım ya rahatladım biraz,dünden beri ağlıyorum. benim ilk hamileliğimde düşük olduğu için ödüm kopuyor. sen 5 mm iken vajinal mi görmüştü karından mı canım*

@nonan günaydın canım,bebişi gördün mu herşey yolunda mı,seni merak ettim dünden beri

ayy çok sağol canım ya rahatladım biraz,dünden beri ağlıyorum. benim ilk hamileliğimde düşük olduğu için ödüm kopuyor. sen 5 mm iken vajinal mi görmüştü karından mı canım*
vajinal canim bu güne kadar vajinalden bakti birdahakine karindan bakacak ozamanada 14. haftalik olcam insallah. Bak 1 mm falan geriden gelmesi hic sorun degil sonucta baktigi sey döllenmenin oldugu gün. Onu tam olarak bilemiyoruz. Tamam SATa göre hesaplaniyor ama tutmayabiliyor bazen. Bire bir tutmaz ki zaten. Sen kendin dedin adetine 10 gün kala döllenme olmus. Onun icin gayet normal bebegin büyüklügü. Bir kac gün geride sadece dedigim gibi gelistikce o arayi kapatir. Bende öyle oldu ben 2 gün geriydim. Simdi tam oldu. Kalp atisinida cok asiri kücük oldugu icin görünmez bu gayet normal. 5mm ken bile zar zor gördük attigini oda duymadim bile sadece gördüm sanki birsey pompaliyomus gibi duruyodu. Cumartesi gittiginde büyüklügüne bak sor 4mm-5mm falan olmasi lazim tahminen o güne. Kalbinida belki duyarsin hatta. Sen duani et rabbine birak. Rahat ol üzme kendini bebegine zarar veririsin. Dinlen bol bol

@nonan çok şükür canım iyi olmanıza sevindim.
Kızlar bu de aklıma takılıyor doktor beni hep iki haftaya bi çağırıyor.onceki hamileliklerimde 30.haftya kadar ayda bir gidiyordum.siz ne kadar sürede gidiyorsunuz?

Allah razı olsun canım vallahi yüreğimi ferahlattın çok sağol. İnşallah cumartesi az da olsa duyarım. çok teşekkür ederim yardımın için :*

bende hep 4 haftada bir gidiyorum. Cagirmiyo öyle sik sik

Allah razı olsun canım vallahi yüreğimi ferahlattın çok sağol. İnşallah cumartesi az da olsa duyarım. çok teşekkür ederim yardımın için :*
ne demek canim hayirli haberlerinizi alacagiz insallah cumartesi icini ferah tut banada haber et bak cok merak ederim oldumu? Rabbim hayirlisini versin hepimiz hakkindada

ne demek canim hayirli haberlerinizi alacagiz insallah cumartesi icini ferah tut banada haber et bak cok merak ederim oldumu? Rabbim hayirlisini versin hepimiz hakkindada
Canım tabi ki mutlaka yazacağımm, inşallah güzel haberler ile dönerim. nasıl zaman geçecek bilmiyorum

Geçmiş olsun canım çok sevindim

Ben de bugün tekrar hastaneye gittim tsh için doktor sadece tsh hormonuna bakılarak değerlendirme yapılmadığını t3 ve t4 ün de önemli olduğunu benim biraz yüksek olsa da ilaç tedavisine gerek olmadığını sadece kontrol etmemiz gerektiğini söyledi tekrar kan tahlili yapıldı tekrar bakılacak hormonlara içim rahatladı yani. Size de önerim doktorunuza güvenin internetten durmadan bi şeyler araştırıp kuruntu yapmayın doktora güvenin yeter yoksa stres sahibi olursunuz ben gibi :dd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…