Kasim annesiyimm

Doktoruna güven geç döllenme dediyse öyledir boş yere stres yapma. Ben de 7.haftada gittiğimde ultrasonda 6 hafta olarak ölçtü bebek 3 buçuk mm ve kalp atışını da duyduk. Sana tavsiyen 2 hafta kadar bekle öyle git erkenden gidip tekrar duyamazsan daha çok üzülürsün bekle ki garanti olsun

Ben 6 da gittiğimde tekrarını 9.haftada gel dedi ondan sonraki de 12.haftada ikili test için geleceksin dedi 3 haftada bir oluyor sanırım gebelik haftasına göre değişiyor kontroller senin kanama alanın olduğu için daha erken çağırıyordur belki tekrar ederse diye kontrol etmek istiyordur

Ben 6+2 de gittim 2 hafta sonra goruselim dedi ilk aylarda kalp atisini alana kadar demek ki kisa araliklarla cagiriyorlar

Bana karnimdan bakti nonancim almanyada vajinal mi bakiyorlar genelde ?

Kızlar merhaba nasılsınız bısey sorucam ya bıkac gecedir resmen atesim cıkıyor vücudum yanıyor sanki üstümü acsam da üşüyorum :) var mı bu durumu yasayanlar ilkinde neler yasadım hatırlamıyorum ama olsa aklıma gelirdi herhalde herkese sevgiler

o siralar bendede vardi gibi bir ara oldu gitti

Bana karnimdan bakti nonancim almanyada vajinal mi bakiyorlar genelde ?
yani minicik sey karindan nasil görünsün 12- haftaya kadar alttan bakarlar sonra üstten. Hicbir zararida yoktur :) türklerde batil inanc almis basini gidiyor bebege zararli diye ozaman kocanda zararli

Ben 6+2 de gittim 2 hafta sonra goruselim dedi ilk aylarda kalp atisini alana kadar demek ki kisa araliklarla cagiriyorlar
yoo bende hep öyleydi ben gittim hamileyim diye tekrar 4 hafta sonra gel dedi hep 4 hafta diyor. O doktordan doktora degiyordur

Uzulmeyin kalp atisi icin erken daha 6 haftalikken duyulan var tabi ama bu daha 7.8 haftalara sarkabiliyor. Ben 6+6 da duydum oda alttan bakildiginda ustten gorulmedi

Uzulmeyin kalp atisi icin erken daha 6 haftalikken duyulan var tabi ama bu daha 7.8 haftalara sarkabiliyor. Ben 6+6 da duydum oda alttan bakildiginda ustten gorulmedi
ayy çok teşekkür ederim, sanırım benim bebeğim daha 6 haftalık bile değil. 5 haftalık olmalı. bu durumda en az 10 gün bekleyeceğiz dedi doktor. İnşallah sizin gibi duyarım ben de.

Bulantilarim artti hic bisey yiyemiyorum ne yesem dokunuyo banada canim bunlar guzel dertlerimiz olsun bebeklerimiz iyi olsunda ama zaten yemek yemeyi seven biri olarak yemek yiyememek beni bi hayli uzuyo :)))
Evet insan istahla yemek yemeyi bile özluyor insallah cok uzun surmez erken gecer

ayy çok teşekkür ederim, sanırım benim bebeğim daha 6 haftalık bile değil. 5 haftalık olmalı. bu durumda en az 10 gün bekleyeceğiz dedi doktor. İnşallah sizin gibi duyarım ben de.
Duyarsiniz insallah insan endiseleniyor ama biraz akisina birakmak en iyisi :) bir hafta oynama da oluyor dediginiz gibi daha kucuk ben 5 haftalikken sadece keseyi gormustum bebek yoktu bile icinde

yani minicik sey karindan nasil görünsün 12- haftaya kadar alttan bakarlar sonra üstten. Hicbir zararida yoktur :) türklerde batil inanc almis basini gidiyor bebege zararli diye ozaman kocanda zararli

ben vajinal ultrasona karsiyim yada baktirmam gibi birsey soylemedim asagi yukari ayni haftadayiz doktor karnimdan bakip gordu benimde sadece sordum sana nasil baktilar diye

Merhaba hanımlar ben de aşılamayla hamile kaldım. 6+4 teyim :)
5+6da doktorum vajinal ultrasonla keseyi gördü. 20 gun sonra da kalp atışı için gel dedi.
Asilamadan 14 gun sonraki kan tahlilimde tiroidim 3 çıktı. Daha önce 0dı. Doktorum bir sonraki geldiğinde tekrar bakalım dedi. Tiroidle karşılaşan var mi aranizda? 4 haftalikken birden bu kadar yukselmesi normal mi?

Almanyada farkli olabilir burada bu sekilde
Türkiyede didik didik ediyorlar. Burda öyle degiller. Misal kimyasal veya düsüge karsi birsey yapmiyorlar cünkü vücut sagliksiz gebeligi atiyor diye. O sagliksiz gebeligi tutmak icin caba farz etmiyorlar hakli olarak. Trde igne falan veriyolar vs. gerek yokki.

tiroid ne? Hic duymadim
Bu arada hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina alirsin insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…