Doktoruna güven geç döllenme dediyse öyledir boş yere stres yapma. Ben de 7.haftada gittiğimde ultrasonda 6 hafta olarak ölçtü bebek 3 buçuk mm ve kalp atışını da duyduk. Sana tavsiyen 2 hafta kadar bekle öyle git erkenden gidip tekrar duyamazsan daha çok üzülürsün bekle ki garanti olsunGünaydın kızlar,
Dün kalp atışını dinlemeye gitmiştim, duyamadık. Dünya başıma yıkıldı sanki.
Sata göre 6+1im, dün duyamadık, doktor geç döllenme olmuştur bekleyelim dedi ama ben çok üzgünüm.
Ben 6 da gittiğimde tekrarını 9.haftada gel dedi ondan sonraki de 12.haftada ikili test için geleceksin dedi 3 haftada bir oluyor sanırım gebelik haftasına göre değişiyor kontroller senin kanama alanın olduğu için daha erken çağırıyordur belki tekrar ederse diye kontrol etmek istiyordur@nonan çok şükür canım iyi olmanıza sevindim.
Kızlar bu de aklıma takılıyor doktor beni hep iki haftaya bi çağırıyor.onceki hamileliklerimde 30.haftya kadar ayda bir gidiyordum.siz ne kadar sürede gidiyorsunuz?
vajinal canim bu güne kadar vajinalden bakti birdahakine karindan bakacak ozamanada 14. haftalik olcam insallah. Bak 1 mm falan geriden gelmesi hic sorun degil sonucta baktigi sey döllenmenin oldugu gün. Onu tam olarak bilemiyoruz. Tamam SATa göre hesaplaniyor ama tutmayabiliyor bazen. Bire bir tutmaz ki zaten. Sen kendin dedin adetine 10 gün kala döllenme olmus. Onun icin gayet normal bebegin büyüklügü. Bir kac gün geride sadece dedigim gibi gelistikce o arayi kapatir. Bende öyle oldu ben 2 gün geriydim. Simdi tam oldu. Kalp atisinida cok asiri kücük oldugu icin görünmez bu gayet normal. 5mm ken bile zar zor gördük attigini oda duymadim bile sadece gördüm sanki birsey pompaliyomus gibi duruyodu. Cumartesi gittiginde büyüklügüne bak sor 4mm-5mm falan olmasi lazim tahminen o güne. Kalbinida belki duyarsin hatta. Sen duani et rabbine birak. Rahat ol üzme kendini bebegine zarar veririsin. Dinlen bol bol
o siralar bendede vardi gibi bir ara oldu gittiKızlar merhaba nasılsınız bısey sorucam ya bıkac gecedir resmen atesim cıkıyor vücudum yanıyor sanki üstümü acsam da üşüyorum :) var mı bu durumu yasayanlar ilkinde neler yasadım hatırlamıyorum ama olsa aklıma gelirdi herhalde herkese sevgiler
yani minicik sey karindan nasil görünsün 12- haftaya kadar alttan bakarlar sonra üstten. Hicbir zararida yoktur :) türklerde batil inanc almis basini gidiyor bebege zararli diye ozaman kocanda zararliBana karnimdan bakti nonancim almanyada vajinal mi bakiyorlar genelde ?
yoo bende hep öyleydi ben gittim hamileyim diye tekrar 4 hafta sonra gel dedi hep 4 hafta diyor. O doktordan doktora degiyordurBen 6+2 de gittim 2 hafta sonra goruselim dedi ilk aylarda kalp atisini alana kadar demek ki kisa araliklarla cagiriyorlar
Tşk ederim :) bu arada benim ailede Almanya da :) sevgilero siralar bendede vardi gibi bir ara oldu gitti
Uzulmeyin kalp atisi icin erken daha 6 haftalikken duyulan var tabi ama bu daha 7.8 haftalara sarkabiliyor. Ben 6+6 da duydum oda alttan bakildiginda ustten gorulmediGünaydın kızlar,
Dün kalp atışını dinlemeye gitmiştim, duyamadık. Dünya başıma yıkıldı sanki.
Sata göre 6+1im, dün duyamadık, doktor geç döllenme olmuştur bekleyelim dedi ama ben çok üzgünüm.
ayy çok teşekkür ederim, sanırım benim bebeğim daha 6 haftalık bile değil. 5 haftalık olmalı. bu durumda en az 10 gün bekleyeceğiz dedi doktor. İnşallah sizin gibi duyarım ben de.Uzulmeyin kalp atisi icin erken daha 6 haftalikken duyulan var tabi ama bu daha 7.8 haftalara sarkabiliyor. Ben 6+6 da duydum oda alttan bakildiginda ustten gorulmedi
Evet insan istahla yemek yemeyi bile özluyor insallah cok uzun surmez erken gecerBulantilarim artti hic bisey yiyemiyorum ne yesem dokunuyo banada canim bunlar guzel dertlerimiz olsun bebeklerimiz iyi olsunda ama zaten yemek yemeyi seven biri olarak yemek yiyememek beni bi hayli uzuyo :)))
Duyarsiniz insallah insan endiseleniyor ama biraz akisina birakmak en iyisi :) bir hafta oynama da oluyor dediginiz gibi daha kucuk ben 5 haftalikken sadece keseyi gormustum bebek yoktu bile icindeayy çok teşekkür ederim, sanırım benim bebeğim daha 6 haftalık bile değil. 5 haftalık olmalı. bu durumda en az 10 gün bekleyeceğiz dedi doktor. İnşallah sizin gibi duyarım ben de.
aaa ne güzel neresindenler? Sen türkiyedesin degilmiTşk ederim :) bu arada benim ailede Almanya da :) sevgiler
Stutgart talar evet ben bursadayım maalesef gurbet zor dogum için gelebilecek mı o bile belli değilaaa ne güzel neresindenler? Sen türkiyedesin degilmi
yani minicik sey karindan nasil görünsün 12- haftaya kadar alttan bakarlar sonra üstten. Hicbir zararida yoktur :) türklerde batil inanc almis basini gidiyor bebege zararli diye ozaman kocanda zararli
yoo bende hep öyleydi ben gittim hamileyim diye tekrar 4 hafta sonra gel dedi hep 4 hafta diyor. O doktordan doktora degiyordur
Türkiyede didik didik ediyorlar. Burda öyle degiller. Misal kimyasal veya düsüge karsi birsey yapmiyorlar cünkü vücut sagliksiz gebeligi atiyor diye. O sagliksiz gebeligi tutmak icin caba farz etmiyorlar hakli olarak. Trde igne falan veriyolar vs. gerek yokki.Almanyada farkli olabilir burada bu sekilde
tiroid ne? Hic duymadimMerhaba hanımlar ben de aşılamayla hamile kaldım. 6+4 teyim :)
5+6da doktorum vajinal ultrasonla keseyi gördü. 20 gun sonra da kalp atışı için gel dedi.
Asilamadan 14 gun sonraki kan tahlilimde tiroidim 3 çıktı. Daha önce 0dı. Doktorum bir sonraki geldiğinde tekrar bakalım dedi. Tiroidle karşılaşan var mi aranizda? 4 haftalikken birden bu kadar yukselmesi normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?